Λίγη Καθαριότητα...

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Λίγη Καθαριότητα...

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 03 Νοέμ 2008, 10:02

Εκπέμποντας live από το υπολογιστικό της Α2 αυτή τη στιγμή έχω να δηλώσω ότι σιχαίνομαι τα πλήκτρα που πατάω... Τα'χουν πόσα χρόνια και δεν τα'χει καθαρίσει κανείς. Είναι λογικό;
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Re: Λίγη Καθαριότητα...

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 03 Νοέμ 2008, 12:15

ασε ρε πατας το enter k σηκωνεται μαζι με το δακτυλο σου το πληκτρολογιο απο τη μπιχλα :P :P :P O0 O0 O0
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό jimar » 03 Νοέμ 2008, 12:47

Νομίζω υπάρχει ένα καθαριστικό για πληκτρολόγια με σφουγγαράκι που το περνάς απο πάνω και πάιρνει ότι βρέι. Ασ το προτείνει κάποιος στους υπεύθυνους του εργαστηρίου να κινηθούν αρμοδίως.
Once upon a time i was walking in the wild and i fell onto a tree...
People they say that it happens everyday and the tree just came to me...
Άβαταρ μέλους
jimar
Full Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 03 Νοέμ 2008, 12:54

Ναι? κ ποιοε θα το πληρωσει?
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 03 Νοέμ 2008, 13:28

Προσωπικά δε μ'απασχολεί ποιος θα το πληρώσει και δη ποιος θα το φέρει εις πέρας. Αν καλέσουμε το υγειονομικό εκεί θα φάνε τέτοιο πρόστιμο που δε θα ξαναφήσουν ούτε τα ηλεκτρόνια να κάθονται χωρίς άδεια... Αλλά δεν είναι δυνατόν να πας να πληκτρολογήσεις κάτι εκεί και να βλέπεις ένα άσπρο (δηλαδή καφέ...) πληκτρολόγιο με κολλημένες τρίχες κιόλας ενδιάμεσα από τη μάκα που'χει πιάσει. Εγώ στην επόμενη ευκαιρία πάντως θα τους το πω ότι είναι απαράδεκτο κι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι αλλιώς θα καλέσω υγειονομικό την επόμενη βδομάδα. Μια κίνηση καθαριότητας των οθονών, των ποντικιών και των πληκτρολογίων δε νομίζω ότι έχει και τρελό κόστος. Αντιθέτως αν κάποιος κολλήσει κάποια ασθένεια από τα μικρόβια που'χουν μαζευτεί στο κάθε ρημαδιασμένο καφετί πλήκτρο, τότε να δείτε τι κόστος θα'χει. Από τα νοσοκομειακά έξοδα μέχρι και τη μήνυση - αποζημίωση που θα μπορούσε να ζητήσει καθείς και με το δίκιο του μάλιστα.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Cobra_MX5 » 03 Νοέμ 2008, 19:26

Φήμες λένε ότι η αίθουσα έχει γεμίσει ποντίκια!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Cobra_MX5
Full Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 03 Νοέμ 2008, 19:52

Χαχαχααχ ναι και μασουλάνε τα καλώδια... χαχαχαχα.

Πάντως για τα παραπάνω που είπα όντως μ'έχει αηδιάσει αυτή η σκηνή του υπολογιστικού.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 03 Νοέμ 2008, 23:31

Γυρίστε το πληκτρολόγιο ανάποδα, δώστε του 15 σφαλιάρες και 24 δονήσεις προς το πάτωμα, μιας και αυτό σίγουρα θα το σφουγγαρίσει η καθαρίστρια, και με ένα χαρτομάντιλο νωπό την επιφάνεια... Για να γίνει μια δουλειά σωστά, κάντην μόνος σου, λένε...
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Δημοσίευσηαπό vlahosp » 04 Νοέμ 2008, 13:18

Οκ παίδες έχετε δίκιο. Θα προωθήσω το αιτημά σας στον κ.Γραββάνη και θα φροντίσουμε αν όχι μέσα στην βδομάδα, στην επόμενη να το έχουμε λύσει.
vlahosp
Newbie

Δημοσίευσηαπό megatron » 04 Νοέμ 2008, 13:33

Να το παλλικάρι...Ωραίος ο vlahosp...είδατε? Άμεση ανταπόκριση για την μπιχλα που υπάρχει στο υπολογιστικό. Ήθελα να 'ξερα όμως, αν δεν το κουβεντιάζαμε εδώ στο forum, δεν θα γινόταν τίποτα? Τέλος πάντων, πάλι καλά..
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 04 Νοέμ 2008, 13:58

megatron έγραψε:Να το παλλικάρι...Ωραίος ο vlahosp...είδατε? Άμεση ανταπόκριση για την μπιχλα που υπάρχει στο υπολογιστικό. Ήθελα να 'ξερα όμως, αν δεν το κουβεντιάζαμε εδώ στο forum, δεν θα γινόταν τίποτα? Τέλος πάντων, πάλι καλά..

Εντάξει... δεν είναι και έτσι τα πράγματα. Για παράδειγμα θα μπορούσα εγώ αντί να κάτσω να το αναφέρω εδώ στην κοινότητά μας και να πάρω απαντήσεις δικές σύμφωνές ή μη με αυτά που δηλώνω να κάτσω να το πω άμεσα σε κάποιον από τους μεταπτυχιακούς που δουλεύουν στο υπολογιστικό. Το καλό αυτής της κοινότητας είναι ότι μπορούμε να επικοινωνούμε κι από το σπίτι μας.

Πέραν τούτο όμως vlahosp σ'ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου στο αίτημά μου. Ελπίζω πως θα λυθεί το ταχύτερο δυνατό και να μην ξεχαστεί σε κάποιον σωρό γιατί φαντάζομαι με το να λες πως έχουμε δίκιο ότι πιστεύεις κι εσύ πως τα πράγματα όντως έχουν έτσι. Θα σε παρακαλούσα επίσης να ποστάρεις τις όποιες εξελίξεις γύρω από το θέμα.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 04 Νοέμ 2008, 22:45

χα χα χα χα χα χα χα χα
Σοβαρότις για τα πληκτρολόγια να χαρώ εγώ JM.

:P :P :P :P

Πάντως, έπρεπε!! Και εγώ μία στο τόσο το κάνω σπίτι. Δε πάει... Θυμάσαι εκείνη τη φορά σπίτι σου που ανακαλύψαμε τι γίνεται αν γυρίσεις ανάποδα το πληκτρολόγιό σου; πο πο....
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 04 Νοέμ 2008, 23:52

Αυτοί το'χουν ξεπεράσει κατά πολύ αυτό το στάδιο αδερφέ. Φαντάσου για να φτάσει στο σημείο φοιτητής να διαμαρτυρηθεί για βρομιά πόσο σοβαρό είναι.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 05 Νοέμ 2008, 10:43

παντως τωρα που ειμαι στο υπολογιστικό νομίζω οτι τα εχουν ψιλοκαθαρίσει...
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό mpougatsas » 05 Νοέμ 2008, 23:02

Εγώ χθές πάντως σιχάθηκα την ζωή μου στο υπολογιστικό... Αναγκάστηκα να μάθω τυφλό σύστημα για να μην βλέπω την βρώμα σε πληκτρολόγιο-ποντίκι... :D
Άβαταρ μέλους
mpougatsas
Full Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Επόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες