Extreme Sports στη Ξανθη οεο?

Χαλαρή κουβέντα για ό,τι δεν έχει θέση στα άλλα boards. Συζήτηση σε ΚΟΣΜΙΟ επίπεδο για όλα τα θέματα. Απαγορεύονται μόνο τα πολιτικά θέματα. Προσωπικές επιθέσεις και βρισιές θα οδηγούν στο κλείδωμα ή και στην διαγραφή του topic.

Extreme Sports στη Ξανθη οεο?

Δημοσίευσηαπό starchild » 06 Νοέμ 2008, 22:50

Ασχολειτε κανεις με ακραια αθληματα?
Η περιοχη της Θρακης ειναι παραδεισος για Ορειβασια, Καταρριχησεις, Πεζοπορια, Αλεξιπτωτα Πλαγιας, Σπηλαιολογια...
Ακουω σχολια
Άβαταρ μέλους
starchild
Full Member

Re: Extreme Sports στη Ξανθη οεο?

Δημοσίευσηαπό megatron » 06 Νοέμ 2008, 23:01

Να σου πω την αλήθεια, προσωπικά δεν ασχολούμαι με τίποτα από τα παραπάνω αθλήματα, αν και θα ήθελα πάρα πολύ.
Πράγματι, εδώ η ευρύτερη περιοχή της ορεινής Ξάνθης, προσφέρεται για τέτοιου είδους ριψοκίνδυνες εξορμήσεις. Δεν ξέρω αν έχει πάει
κανείς προς τα πάνω, προς τον "παλιό" δρόμο για την Δράμα, περιοχή Τοξότες και Σταυρούπολη αλλά και προς τα λεγόμενα "Πομακοχώρια", το τοπίο
είναι υπέροχο. Αν μπορέσει κάποιος εδώ ντόπιος Ξανθιώτης να μας κατατοπίσει, μήπως υπάρχουν δυνατότητες για τέτοιου είδους sport, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό starchild » 06 Νοέμ 2008, 23:35

Εχω ακουσει οτι στο χωριο τοξοτες υπαρχει καποιος συλλογος στον οποιο ασχολουνται με αναρριχιση/καταρριχιση. Λεω να τον επισκεφθω να δω τι παιζει και αν αξιζει τον κοπο.
Άβαταρ μέλους
starchild
Full Member

Δημοσίευσηαπό megatron » 06 Νοέμ 2008, 23:44

Ωραία λοιπόν , πολύ καλή ιδέα starchild. Αν είναι να το ψάξουμε και να οργανωθούμε σιγά - σιγά..... :)
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό pxanth » 07 Νοέμ 2008, 09:40

Σχετικά με ορειβασία και αναρρίχηση υπάρχει ο Ορειβατικός Σύλλογος Ξάνθης. Έχει δικές του πίστες για αναρρίχηση (νομίζω ότι γίνονται και μαθήματα) και στεγάζεται στο Αμοιρίδειο.
Άβαταρ μέλους
pxanth
Full Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό godfather » 07 Νοέμ 2008, 10:03

Παιδιά στην Ξάνθη υπάρχει Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος στον οποίο και είμαι μέλος (υπεύθυνος προγράμματος και ιστοσελίδας). Μπορείτε να πάτε στο site μας και να δείτε και το πρόγραμμα εκδρομών και εκδηλώσεων (για ski, ορειβασία, εκδρομές και άλλα...) Στον χώρο του Ορειβατικού υπάρχει προπονητήριο με εσωτερικές πίστες bouldering και ένα μέλος του Ε.Ο.Σ. Ξάνθης για προπονήσεις και συμβουλές. Όταν ο καιρός είναι καλός έχετε και την επιλογή του αναρριχητικού πεδίου στον Νέστο με πολλές διαδρομές ανοιγμένες από μέλη και φίλους του Ε.Ο.Σ. Περισσότερες πληροφορίες για την αναρρίχηση αλλά και αναρριχητικός οδηγός υπάρχουνε στο site μας, στο τμήμα "Αναρρίχηση"
Κάθε Δευτέρα στις 18:00 έχουμε συνέλευση στον σύλλογο και μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε ότι άλλες απορίες μπορεί να υπάρχουνε.

Ελεύθερα στείλτε μου mail ή PM ....
Γιώργος.
Άβαταρ μέλους
godfather
Newbie

Δημοσίευσηαπό starchild » 07 Νοέμ 2008, 12:47

Στο συλλογο κανετε και μαθηματα rappelling?
Άβαταρ μέλους
starchild
Full Member

Δημοσίευσηαπό godfather » 07 Νοέμ 2008, 20:44

οχι το rappeling δεν ειναι κατι τοσο ιδικο για να γινει και μαθημα
αλλα μποpει να γινει στα βpαχια οταν εχει καλο καιpο
στο κατω κατω πpεπει να εχει και ενα υψος για να γινει.
Άβαταρ μέλους
godfather
Newbie

Δημοσίευσηαπό starchild » 07 Νοέμ 2008, 20:48

ομορφα... Δευτερα 18:00 λιγακι δυσκολο να 'ρθω λογο Γεωργιου αλλα αν τα καταφερω θα ειμαι εκει.
Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
starchild
Full Member

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες