Τυφλοπόντικες

Χαλαρή κουβέντα για ό,τι δεν έχει θέση στα άλλα boards. Συζήτηση σε ΚΟΣΜΙΟ επίπεδο για όλα τα θέματα. Απαγορεύονται μόνο τα πολιτικά θέματα. Προσωπικές επιθέσεις και βρισιές θα οδηγούν στο κλείδωμα ή και στην διαγραφή του topic.

Τυφλοπόντικες

Δημοσίευσηαπό skoulikios » 20 Νοέμ 2008, 19:47

Αντιλαμβάνομαι οτι είναι λίγο άσχετο με τα λοιπά ζητήματα του Φόρουμ αλλά επεδή απευθύνομαι σε άτομα με ξεχωριστές εμπειρίες και γνώσεις, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να εξολοθρεύσουμε έναν τυφλοπόντικα που υποσκάπτει ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο (και παράλληλα τις προσπάθειες μιας ολόκληρης ποδοσφαιρικής ομάδας).Η χρήση φαρμάκων δεν ενδείκνυται καθώς είναι ιδιατέρως ισχυρά και μπορεί να προκαλέσουν πρόβληματα σε ανθρώπους που θα έρθουν σε επαφή.Οποιοδήποτε τέχνασμα του παππού,μπαμπά αγρότη είναι ευπρόσδεκτο.
skoulikios
Newbie

Re: Τυφλοπόντικες

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 20 Νοέμ 2008, 20:09

Λοιπόν θα σου μιλήσω εκ πείρας γιατί τυγχάνει να είναι και ο παππούς μου και ο πατέρας μου αγρότες και είχαν τέτοια προβλήματα. Ο πατέρας χρησιμοποιούσε φάρμακα κυρίως πράγμα το οποίο δεν ενδύκνειται στην περίπτωση σου. Από την άλλη ο παππούς μου ως πιο παραδοσιακός είχε την τακτική του δίκανου. Δηλαδή έπαιρνε το όπλο του και καμιά κούτα φυσίγγια και όποιον πάρει ο χάρος...αρουράιο εννοώ...

Αφού εσείς είστε και μια ποδοσφαιρική ομάδα να υπολογίσω γύρω στα 20 άτομα θα το κάνετε εκεί μέσα Χιροσίμα. Να προσέχετε τις αδέσποτες όμως!

Νομίζω είναι και μια καλή τακτική να εξολοθρεύσουμε και του "αρουραίους" που κυκλοφορούν στην σχολή μας. Κάποιους έχει πάρει το μάτι μου εδώ και χρόνια... ;)
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό mpougatsas » 20 Νοέμ 2008, 20:37

Επίσης έχω ακούσει τις τεχνικές με το μπαρούτι, που ριχνεις μπαρουτι στις τρύπες και φευγουν, όπως επίσης και την τεχνική του λάστιχου, όπου γεμίζεις τις τρύπες με νερό και περιμένεις με δίκανο, λόγχη, σφεντόνα κτλ... ;D
Άβαταρ μέλους
mpougatsas
Full Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 20 Νοέμ 2008, 20:45

μια λύση είναι να βάλεις μπαλάκια ναφθαλίνης 4-5 στις τρυπες μέσα αφου τα τυλιξεις με κάποιο τούλι. η βρώμα λεει τους διώχνει..αλλά δεν πρέπει να ποτιζείς το χώμα όσο εχεις τις ναφθαλίνες μέσα...η πιο σίγουρη λύση ειναι σε δόλωμα να βάλεις ενα ιχυρό ποντικοφάρμακο νομίζω λανέιτ το λένε ή κάπως έτσι...σίγουρα αποτελέσματα
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Cobra_MX5 » 20 Νοέμ 2008, 22:48

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Τετοια post δε πρεπει να γινονται δημοσια αλλα κατ'ιδιαν αποκλειστικα, διοτι θετουν σε κινδυνο την αξιοπιχτια και ακεραιοτητα του forum και των χρηστων του.

Και εξηγουμαι, με ενα αποσπασμα απο αλλα φορουμ που παρακολουθω (www.blind-mice-in-ffotball-fields.com):

Αντιλαμβάνομαι οτι είναι λίγο άσχετο με τα λοιπά ζητήματα του Φόρουμ αλλά επεδή απευθύνομαι σε άτομα με ξεχωριστές εμπειρίες και γνώσεις, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να εξολοθρεύσουμε έναν ανθρωπο που ποδοπατα ένα ποδοσφαιρικό οικοδομικο τετραγωνο (και παράλληλα τις προσπάθειες μιας ολοκληρης κοινωνιας τυφλοποντικων).Η χρήση τρυπων στο χωμα δεν ενδείκνυται καθώς είναι ιδιατέρως επικινδυνες αφου μπορεί να προκαλέσουν πτωση ανθρώπων στα σπιτια μας.Οποιοδήποτε τέχνασμα του τυφλοπαππού, τυφλομπαμπά αγρότη είναι ευπρόσδεκτο.

;D ;D ;D
Cobra_MX5
Full Member

Δημοσίευσηαπό skoulikios » 20 Νοέμ 2008, 23:10

Ευχαριστώ για τς ιδέες αν κάποια γίνει αποδεκτή και βρει εφαρμογή θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα.
skoulikios
Newbie

Δημοσίευσηαπό nestoras » 21 Νοέμ 2008, 01:02

Μια παλιά και ακίνδυνη μέθοδος είναι βάλεις μερικά πιατάκια με τυρί εκεί κοντά και μαζί με αυτά γύψο σε σκόνη (κατά προτίμηση ταχείας πήξεως). Ο γύψος είναι ακίνδυνος για τον άνθρωπο αλλά όχι για τα ποντίκια. Μόλις τον φάνε μαζί με το τυρί (ή οποιοδήποτε άλλο δόλωμα έχεις βάλει) ο γύψος θα στερεοποιηθεί μέσα τους με αποτέλεσμα... Το γνωστό αποτέλεσμα τέλος πάντων που θέλεις να επιτύχεις.
Καλή τύχη!
Αν δεν πετύχει σου νοικιάζω τη γάτα μου για μερικές μέρες...
:-D
Άβαταρ μέλους
nestoras
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό Cobra_MX5 » 21 Νοέμ 2008, 01:05

Ελπίζω να μην παρεξήγησες το post μου φιλε skoulikios...

Περα απο την πλακα ομως, εαν δε θελεις να χρησιμοποιησετε φαρμακα (λογικο για λογους ασφαλειας αφου μιλαμε για γηπεδο), λογικοτερη και αποτελεσματικοτερη λυση μου φαινεται αυτη με το νερο...
Cobra_MX5
Full Member

Δημοσίευσηαπό floxaki » 23 Νοέμ 2008, 22:56

Θα μπορούσες να βρεις από κάπου (μελισσοκόμο κτλ) ένα καπνιστήρι (ετσι νομίζω το λένε) και να βγάλετε τους τυφλοπόντικες απ' τις φωλιές τους με καπνό...Δε χρειαστηκε, βεβαια, ποτέ (ευτυχώς!) να το δοκιμάσω...
floxaki
Newbie

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης