Το πρώτο "άχρωμο" τραπεζάκι της σχολής μας!

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Το πρώτο "άχρωμο" τραπεζάκι της σχολής μας!

Δημοσίευσηαπό Stokos » 25 Νοέμ 2008, 19:17

Ίσως να μας πήρε λίγο καιρό να "ξυπνήσουμε" ως σχολή (δεδομένου ότι η πλειοψηφία των σχολών έχει περισσότερα ουδέτερα/άχρωμα τραπεζάκια/φοιτητικά στέκια σε σχέση με τα "χρωματισμένα"). Τελικά κάποιοι φοιτητές αποφασίσαμε να πάρουμε αυτή τη πρωτοβουλία και στη σχολή μας και στήσαμε το πρώτο ουδέτερο τραπεζάκι, για να μη τα πολυλογώ παραθέτω το αντίστοιχο ενημερωτικό φυλλάδιο που τοποθετήσαμε στο τραπεζάκι:

---

Αγαπητοί Φοιτητές/ριες,
το τραπεζάκι αυτό έχει αγοραστεί με χρήματα φοιτητών και δεν αποτελεί περιουσία του τμήματος όπως τα υπόλοιπα "χρωματισμένα" τραπεζάκια που βλέπετε γύρω σας.

Οι λόγοι που αγοράσαμε αυτό το τραπεζάκι είναι:
• να προσφέρουμε ένα "μη κομματικό άραγμα" διαλειμμάτων σε φοιτητές κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.
• να σατιρίσουμε κάποιες καταστάσεις που συμβαίνουν στη σχολή μας ή γενικότερα στην ανώτερη εκπαίδευση. Νιώθουμε την ανάγκη για να ακουστεί και μια άλλου είδους - άχρωμη φωνή
• να διαφημίσουμε το forum της σχολής (http://www.deece.gr) στο οποίο οι φοιτητές μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις/απορίες/σημειώσεις/νέα για τη σχολή κ.τ.λ.

Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε τη δευτέρα ότι το τραπεζάκι είχε οικειοποιηθεί από κάποια συγκεκριμένη παράταξη χωρίς καν να επικοινωνήσει μαζί μάς, παρόλο που υπήρχαν αριθμοί επικοινωνίας σημειωμένοι στο τραπεζάκι. Το τραπεζάκι αυτό δε πρόκειται να "χρωματιστεί", θα παραμείνει λευκό και ουδέτερο.

Ποιοί είμαστε: (ονόματα από το forum, αλφαβητικά)

• cardjuggler
• cmavr8
• Giannis
• Jim Michael
• LovaBill
• Stokos
• Revolver
• κ.α. (και αρκετοί ακόμα, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, που δεν επιθυμούν να φαίνονται τα ονόματά τους)

---

Το "μότο" του τραπεζιού μας είναι:

" Βαρέθηκες να περιμένεις όρθιος;
Θέλεις να αισθάνεσαι μόνο ηλεκτρολόγος φοιτητής κι όχι μέλος κάποιας παράταξης;
Η λύση ήρθε και θα μείνει....
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ DEECE
....πάντα λευκό, πάντα καθαρό,
φιλικό προς τους περιβάλλοντες φοιτητές

---

Φωτογραφικό υλικό:
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

---

Σας περιμένουμε από κοντά να πιείτε το καφέ σας είτε για χαλαρή συζήτηση γύρω από τη σχολή στο τραπεζάκι μας!

EDIT: Το τραπεζάκι έχει μεταφερθεί δίπλα στην είσοδο της Α2.
Τελευταία επεξεργασία από Stokos και 25 Νοέμ 2008, 20:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Μείωση φωτογραφιών μετά από αίτημα του Stokos.
Stokos

Re: Το πρώτο "άχρωμο" τραπεζάκι της σχολής μας!

Δημοσίευσηαπό oval » 25 Νοέμ 2008, 20:13

πόσο άχρωμο είναι ένα τραπέζάκι που αποτελείται από χρωματισμένου φοιτητές όπως εσύ stokos?
oval
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 25 Νοέμ 2008, 20:36

μα καλά γιατί προσπαθείτε να σπιλωσετε την εικόνα των φοιτητών που θέλουν να μείνουν μακριά από τις παρατάξεις ??? Πρέπει όλοι να ανήκουν κάπου με το στανιό?? Αλήθεια χρήστη oval έχεις αποδείξεις γιαυτά που λες??( επίσης οι φωτογραφίες δείχνουν αυτους που υποστηρίζουν το εγχείρημα ή απλά την περιεργεια των συναδέλφων??)
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό oval » 25 Νοέμ 2008, 20:47

o stokos από τις σημειώσεις του έχει γνωστοποιήσει την ταυτότητά του και απ΄όσο γνωρίζω είναι μέλος φοιτητικής παράταξης (το όνομά του κοσμεί μεγάλο ψηφοδέλτιο) και ναι όλοι κάπου πρέπει να ανήκουν αλλίως δεν οδήγούμαστε πουθένα (άποψή μου)
oval
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό Stokos » 25 Νοέμ 2008, 20:54

Οι σημειώσεις μου ΠΟΤΕ δεν είχαν κομματική ταυτότητα. Κάποια παλιά θέματα που είχα ανεβάσει είχαν το υδατογράφημα κάποιας πολιτικής παράταξης (νομίζω ΔΑΠ, ίσως κάποια θέματα να έχουν και της ΠΑΣΠ), γιατί απλά από εκεί τα βρήκα και τα έκανα scan για να τα μοιράσω. Εάν αυτό εσύ το θεωρείς προπαγάνδα τότε συγνώμη έκανα λάθος, δεν ήξερα ότι επειδή τα θέματα έχουν από πίσω το υδατογράφημα κάποιας παράταξης τότε θα επηρεάσουν το φοιτητή να τη ψηφίσει στις εκλογές...

Σε προκαλώ να βρεις ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ χειρόγραφη (δικιά μου) σημείωση σε μάθημα που να αναφέρει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κομματικό ή να έχει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κομματικό έμβλημα.

~~~

Τώρα όσο αφορά το δεύτερο σκέλος δε το κρύβω ότι το πρώτο έτος είχα "κατέβει" με τη ΔΑΠ, χωρίς καν να ανοίκω ιδεολογικά στο χώρο αυτό (της δεξιάς). Βλέπεις πρώτο έτος, καινούργιος στη ξάνθη χωρίς να ξέρω κανένα... λίγο οι σημειώσεις, η βοήθεια, λίγο οι ψευτοφίλοι (όπως αποδείχθηκαν ήθελαν απλά τη τζίφρα μου στο ψηφοδέλτιο, μετά τις εκλογές δε ξαναπήγαμε ποτέ για καφέ), δεν ήθελε και πολύ να με πείσουν. Φυσικά στο 3ο έτος "ξυπνάς" και βλέπεις τα πράγματα αλλιώς και δηλώνω πλέον ξεκάθαρα και χωρίς να ντρέπομαι ότι αυτό ήταν ένα λάθος που είχα κάνει (ελπίζω να συμφωνούμε ότι τα λάθη είναι κάτι το φυσιολογικό, η μαγκιά είναι να τα αναγνωρίζεις δημόσια και να τα διορθώνεις μόνος σου, χωρίς να σε παρασύρουν άλλοι στο να τα διορθώσεις όπως είναι κατά αυτούς το σωστό).

Αυτά

Και ελπίζω να μη συνεχίσουμε offtopic :)
Τελευταία επεξεργασία από Stokos και 25 Νοέμ 2008, 21:09, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Stokos

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 25 Νοέμ 2008, 21:01

αν καταλαβα καλά δεν εννοει οτι τις σημειώσεις σου αλλά οτι απο εκείνες κατάλαβε ποιος είσαι κ που (κατα τον oval) ανηκεις.
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό megatron » 25 Νοέμ 2008, 21:02

oval έγραψε: και ναι όλοι κάπου πρέπει να ανήκουν αλλίως δεν οδήγούμαστε πουθένα (άποψή μου)

Όταν λες ότι πρέπει όλοι να ανήκουμε κάπου, γιατί διαφορετικά δεν οδηγούμαστε πουθενά, τι εννοείς?
Να ανήκουμε σε κάποια κομματική παράταξη ή απλά γενικά και αόριστα να ανηκουμε οπουδήποτε (συμπεριλαμβανομένου και κάποιου κόμματος)???
Γιατί, ας πούμε για παράδειγμα, κι εγώ ανήκω κάπου: στους Ηλεκτρολόγους Μηχ.& Μηχανικούς Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου
Πανεπιστημίου Θράκης... (είναι και πολλά εκεί που ανήκω, έτσι?) ;D
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό oval » 25 Νοέμ 2008, 21:09

όταν λέω ταυτότητα δεν εννοώ κομματική αλλά το ονοματεπώνυμό σου που το είχα δει σε καποιο ψηφοδέλτιο ως προσ τα υπόλοιπα καμία αντίρρηση
oval
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 25 Νοέμ 2008, 21:15

Λίγο προσοχή μόνο στις διαστάσεις που μπορεί να πάρει το θέμα, καθώς για την ώρα κινείται offtopic το οποίο το αφήνω για να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις/να απαντηθούν κάποια σχόλια. Όμως αν κινηθείτε πολιτικά στις δημοσιεύσεις στη συνέχεια σας θα πράξω αναλόγως όπως το επιβάλουν και οι κανονισμοί. Να θυμίσω ότι το θέμα αναφέρει για: Το πρώτο "άχρωμο" τραπεζάκι της σχολής μας! και όχι για το αν κάποιος πρέπει να ανήκει "κάπου".
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό megatron » 25 Νοέμ 2008, 21:19

oval έγραψε:όταν λέω ταυτότητα δεν εννοώ κομματική αλλά το ονοματεπώνυμό σου που το είχα δει σε καποιο ψηφοδέλτιο ως προσ τα υπόλοιπα καμία αντίρρηση

Μάλλον φίλε μου oval, προφανώς δεν απευθυνόσουν στο δικό μου ονοματεπώνυμο...Πιθανόν να μπερδεύτηκες.. :D
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member

Δημοσίευσηαπό oval » 25 Νοέμ 2008, 21:21

αναφερόμουν στον stoko
oval
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό megatron » 25 Νοέμ 2008, 21:24

oval έγραψε:αναφερόμουν στον stoko

Οκ φίλε μου, νασαι καλά... ;)
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Stokos » 25 Νοέμ 2008, 22:13

patirgerasimos έγραψε:επίσης οι φωτογραφίες δείχνουν αυτους που υποστηρίζουν το εγχείρημα ή απλά την περιεργεια των συναδέλφων??

Αυτούς που το στηρίζουν.
Stokos

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 25 Νοέμ 2008, 22:15

α γιατι πολλά άτομα στις φωτογραφίες είναι προσκείμενα σε παρατάξεις :-\
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό dimitrisgzs » 25 Νοέμ 2008, 22:25

Ζητω το ΑΧΡΩΜΟ ΤΡΠΕΖΑΚΙ!Ακριβως σε αυτη την "παραταξη" ανοικω κι εγω και χαιρομαι που εγινε αυτη η κινηση!!
Αν κατεβαινετε κα στη συνελευση και μιλατε για τα καθημερινα προβληματα και οτι εχει σχεση με μαθηματα,θα αρχισω να πηγαινω και στις συνελευσεις :D
Άβαταρ μέλους
dimitrisgzs
Full Member

Επόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 3 επισκέπτες