Ο αστυνομικός είναι κατονομασμένος όμως φίλε μου Brera... Αυτή είναι η διαφορά... Οι υπόλοιποι που κάνουν τους βανδαλισμούς είναι οι "ταραξίες"... Και είναι οι ίδιοι που με οποιοδήποτε κίνητρο, είτε πολιτικό είτε για το πέναλτυ που δε δόθηκε στην ομάδα τους λένε "πάμε να σπάσουμε!". Δε νομίζω να σπάνε και να έχουν στο μυαλό τους το παιδι που σκοτώθηκε. Ο κομπλεξισμός υπάρχει και σε όργανα της εξουσίας και σε απλούς πολίτες. Και θα μπορούσαν να είχαν συλληφθεί σε πάμπολλες περιπτώσεις στο παρελθόν... Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλούν τέτοια επεισόδια. Οπότε μη λες πως κοιτάω μόνο τη μία πλευρά. Και η "γκετοποίηση" των Εξαρχείων, που αναφέρθηκε και ο χρήστης Vagoulas, δε νομίζω ότι είναι τυχαίο γεγονός. Και επειδή το θέμα αυτό των ταραξιών έχει σαφείς πολιτικές προεκτάσεις και, επειδή, 1ον απαγορεύονται πολιτικές συζητήσεις στο forum και 2ον επειδή σιχαίνομαι κάθε είδους κομματικοποίηση και οπαδισμό όπως έχω ξαναπεί στο παρελθόν, θα μείνω σ' αυτό που είπα πριν.
fortsatos έγραψε:Ντροπή και σε όσους, κατευθυνόμενοι από άλλους υψηλότερα, σπάνε χθες και σήμερα την περιουσία του αθώου κόσμου στο όνομα του νεκρού!
Όσο για το τι έγινε, νομίζω ήδη μάθαμε.