Εν ψυχρώ δολοφονία 15χρονου από μπάτσους

Χαλαρή κουβέντα για ό,τι δεν έχει θέση στα άλλα boards. Συζήτηση σε ΚΟΣΜΙΟ επίπεδο για όλα τα θέματα. Απαγορεύονται μόνο τα πολιτικά θέματα. Προσωπικές επιθέσεις και βρισιές θα οδηγούν στο κλείδωμα ή και στην διαγραφή του topic.

Re: Εν ψυχρώ δολοφονία 15χρονου από μπάτσους

Δημοσίευσηαπό brera » 07 Δεκ 2008, 21:54

Aν εννοειτε αυτα που λεγονται στα δελτια ειδησεων δεν νομιζω να περιμενετε να ενημερωθω απο αυτους τους δημοσιογραφους.Οσο για το youtube δεν μπορω να πω οτι ειναι ιδιαιτερα διαφωτιστικο.Δυο πυροβολισμοι ακουγονται και οχι τι προελεχθη. :-[
Άβαταρ μέλους
brera
Γενικός Συντονιστής

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό paul21 » 07 Δεκ 2008, 22:04

Συμφωνω και εγω μαζι σας ....ουτε εγω παω τους κουκουλοφορους που καταστρεφουν ξενες περιουσιες ,αθωων ανθρωπων που στο κατω κατω δε φταινε σε τπτ...παντως μακαρι να τιμωρηθουν οπως τους αξιζει και οι αστυνομοι !!!

ps. brera για να τιμωρηθουν οι κουκουλοφοροι... θα πρεπει πρωτα να συλληφθουν!!! Αφου ομως η αστυνομια ειναι ανικανη (ή εξυπηρετει ανωτερα συμφεροντα..) αυτο δε προκειται να συμβει !!!!.. οπως και να ειναι, συλλυπητηρια στο καημενο το παιδι και να τιμωρηθουν οι ενοχοι οποιοι και να ειναι αυτοι!!!
Δε θέλω τζάκι , Δε θέλω σόμπα.... θέλω μονάχα της Original τη μπόμπα.
Άβαταρ μέλους
paul21
Full Member

Δημοσίευσηαπό brera » 07 Δεκ 2008, 22:05

Για να μην παρεξηγηθω.Δε λεω οτι δεν ήταν ιδιαιτέρως ακραία και βαναυση η πράξη αυτη του αστυνομικού.Και εγω συμφνω οτι πολλες φορες οι αστυνομικοι νομίζουν ότι είναι η εξουσία και υπερβαινουν τα ορια.Αλλα αυτο που λέω είναι ότι η ίδια ποινη είναι αυτη που πρέπει να δοθει σε όποιον καίει σπιτια,περιουσίες,πετάει πέτρες και μολοτωφ σε αθώους.Δε σημαίνει ότι επειδή δε σκοτώθηκε ακόμα κανένας από αυτά δεν πρέπει να τιμωρηθουν :(
Άβαταρ μέλους
brera
Γενικός Συντονιστής

Δημοσίευσηαπό asterianos » 07 Δεκ 2008, 22:10

Δυστυχώς είδαμε και τη χειρότερη μορφή όσων γίνονται τα τελευταία χρόνια. Μετά τη ζαρντινιέρα, τα πράσινα allstar, τις σιδερογροθιές στους δασκάλους και άλλα πολλά, ήρθε και το τελειωτικό χτύπημα.

Αν αυτός ο άνθρωπος δεν τιμωρηθεί τότε θα πρόκειται για μεγάλο έγκλημα. Άλλα ότι και να γίνει σημασία έχει ότι χάθηκε μία ζωή. Χάθηκε ένας άνθρωπος.

Χάθηκε ένας 15χρονος.

Όσο για αυτούς που τα σπάνε, ας μην τους λέμε όλους αναρχικούς. Δεν είναι όλοι. Καλά κάνουν και την πέφτουν στους μπάτσους. Και καλά να πάθουν οι μπάτσοι. Από εκεί και πέρα βρήκαν ευκαιρία κάποιοι και έχουν μπει μέσα και βγάζουν τα κόμπλεξ τους σπάζοντας αυτοκίνητα, μαγαζιά και περιουσίες απλού κόσμου. Καταδικαστέο. Φωτιά μόνο στους μπάτσους.

Και αυτή τη στιγμή που έχει χαθεί μία ανθρώπινη ζωή δεν μπορούμε να μιλάμε για υλικές ζημιές και λεφτά. Όπως είπε και κάποιος (δεν τον ξέρω, αλλά από αναζήτηση στο google πρέπει να έχει κάποια ασφαλιστική, όποιος ξέρει ας ενημερώσει), Αρμενάκης και μπράβο του σημασία δεν έχουν οι ζημιές τώρα.

Σημασία έχει ότι σκοτώθηκε ένας άνθρωπος.

Για την ακρίβεια δεν σκοτώθηκε. ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ. Εν ψυχρώ.

ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ ΤΟΥΣ

(Μεθυσμένα ξωτικά - ΣΚΑΤΑ)
Άβαταρ μέλους
asterianos
Full Member

Δημοσίευσηαπό Stokos » 07 Δεκ 2008, 22:18

Τι έγινε: http://www.youtube.com/watch?v=jwJZHcMolUA

Τι είπαν: "Είδαμε μια ομάδα νεαρών να μας πλησιάζει με καδρόνια και μολότοφ, ενώ εμείς είμασταν στο περιπολικό. Στην αρχή ρίξαμε μια χειροβομβίδα κρότου- λάμψης για εκφοβισμό και στη συνέχεια πυροβολήσαμε δύο φορές στον αέρα. Καθώς οπισθοχωρούσαμε πυροβολήσαμε προς τον δρόμο μία φορά, αλλά η σφαίρα εξοστρακίστηκε και χτύπησε έναν από αυτούς".

---

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, 15 ετών. Προερχόταν από μια εύπορη οικογένεια και εδώ και πολλά χρόνια, μετά το χωρισμό των γονιών του, ζούσε με τη μητέρα, τη γιαγιά και την κατά δύο χρόνια μεγαλύτερη αδελφή του. Η μητέρα του Αλέξανδρου διατηρεί κοσμηματοπωλείο στη Βουκουρεστίου, ενώ ο πατέρας, που ζει σε άλλη περιοχή της Αττικής, είναι διευθυντής τραπεζικού υποκαταστήματος. Οι φίλοι του Αλέξανδρου λένε ότι δεν είχε καμία σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Ήταν ένα παιδί με τα ενδιαφέροντα των συνομήλικών του και πολλές από τις παρέες του ήταν από το ιδιωτικό σχολείο των Βορείων προαστίων όπου φοιτούσε. Αυτό που όλοι ονομάζουμε «διαλυμένη οικογένεια», στην περίπτωση του Αλέξανδρου δεν ισχύει. Οι άνθρωποι με τους οποίους μιλήσαμε φαίνεται ότι προέρχονται από μια δεμένη οικογένεια και ένα αξιοπρεπές περιβάλλον.
Τελευταία επεξεργασία από Stokos και 07 Δεκ 2008, 22:26, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Stokos

Δημοσίευσηαπό brera » 07 Δεκ 2008, 22:19

Eλπιζω ο γιος σου να μη γινει αστυνομικος.Και τότε ας εχεις την ιδια γνώμη.Οχι εσυ συγκεκριμμένα.Ολοι όσοι ακραίοι και αυτοι υποστηρίζουν την ίδια άποψη.Τιποτα τέτοιο θα του είπε και ο "καημένος" 15χρονος και θα του τη μπουμπουνισε.Και αυτη η άποψη οδηγεί σε αυτά τα αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
brera
Γενικός Συντονιστής

Δημοσίευσηαπό kkalop » 07 Δεκ 2008, 22:22

αυτή πάντως δε μου φαίνεται για αληθοφανής εξήγηση :-\

Εικόνα

άρα κάτι άλλο έγινε ...
Άβαταρ μέλους
kkalop
Sr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό cmavr8 » 07 Δεκ 2008, 22:23

2 πυροβολισμοί. Δε φαίνεται κάτι καθαρά. Δύο άτομα που φεύγουν περπατώντας μετά τους κρότους.
Δε μου φαίνεται απόδειξη...
cmavr8
Hero Member

Δημοσίευσηαπό kkalop » 07 Δεκ 2008, 22:29

Άβαταρ μέλους
kkalop
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό Stokos » 07 Δεκ 2008, 22:29

Στο βίντεο πάντως δε φαίνεται/ακούγεται ομάδα αντιεξουσιαστών που κατευθύνονταν με άγριες διαθέσεις και μολότωφ ενάντια στους αστυνομικούς όπως δήλωσαν. Εξάλλου το παιδί ήταν απο τα βόρεια προάστια... Λογικά κάτι θα έκανε και θα τσάτισε τον αστυνομικό βέβαια.

---

kkalop έγραψε:αυτή πάντως δε μου φαίνεται για αληθοφανής εξήγηση :-\

Εικόνα

άρα κάτι άλλο έγινε ...

Όντως δεν είναι αληθοφανής, η γωνία πρόσπτωσης δεν ισούται με τη γωνία ανάκλασης ;D
Τελευταία επεξεργασία από Stokos και 07 Δεκ 2008, 22:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Stokos

Δημοσίευσηαπό brera » 07 Δεκ 2008, 22:32

Mπραβο.Χαίρεται κιόλας για το πως αντέδρασε.Ένας το κάνει καίμε 100 ε;Κάτι μου θυμίζει.Χιτλερ ίσως; :-\ :-\
Άβαταρ μέλους
brera
Γενικός Συντονιστής

Δημοσίευσηαπό Kevin » 07 Δεκ 2008, 22:48

Εγώ περιμένω το βίντεο ντοκουμέντο από αυτούς που ξέρουν τί έγινε.
Kevin

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 07 Δεκ 2008, 22:53

ρε παιδιά μπορει να μου εξηγήσει κανείς κ μενα του αδαή που είναι οι αστυνόμοι κ που οι 30? αναρχικοί? ασε που λενε για 3 πιστολιες εγω ακουσα 2..

Α κ κατι άλλο αν νομίζετε οτι τιμάτε τη μνήμη των νεκρών με το να σπάτε κ να καταστρέφετε τις περιουσίες αθώων πολιτών σας γελάσανε...χονδρά μαλιστα..
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 07 Δεκ 2008, 22:58

Ένα βίντεο που περιέχει μάρτυρες που αναλύουν το περιστατικό www.youtube.com. Ίσως βοηθήσει να σχηματιστεί μια καθαρότερη άποψη για το αληθές περιστατικό.
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό cmavr8 » 07 Δεκ 2008, 23:32

Έτσι μάλιστα...
Αν είναι όντως αυτόπτες αυτοί που μίλησαν, αύριο ψηφίζω κατάληψη και πορείες ΑΛΛΑ όχι φθορά σε περιουσίες.

Πρέπει να δέιξουμε στην κυβέρνηση ότι δε θα ανεχτούμε άλλες ποινές-χάδια. Να κάνουν επιτέλους αυτό που λεν ότι θα κάνουν.
cmavr8
Hero Member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες