Πρόβλημα με σταθερό τηλέφωνο

Χαλαρή κουβέντα για ό,τι δεν έχει θέση στα άλλα boards. Συζήτηση σε ΚΟΣΜΙΟ επίπεδο για όλα τα θέματα. Απαγορεύονται μόνο τα πολιτικά θέματα. Προσωπικές επιθέσεις και βρισιές θα οδηγούν στο κλείδωμα ή και στην διαγραφή του topic.

Πρόβλημα με σταθερό τηλέφωνο

Δημοσίευσηαπό brera » 21 Δεκ 2008, 15:12

Παιδια να ρωτήσω.Πιστεύω όσοι είναι τηλεπικοινωνιακοί να γνωρίζουν.Εδω και 1 μήνα + έχω ένα πρόβλημα με το σταθερό τηλέφωνο.Όταν καλώ δε λειτουργεί ενώ όταν καλώ τον αριθμό μου από κινητό καλεί αλλα δε χτυπάει στο σπίτι.Αυτό συμβαίνει κάθε σαββατοκύριακο.Τη Δευτέρα πάλι φτιάχνει μόνο του.Το Σαββατο θα ξαναχαλάσει.Αυτό εδώ και 3-4 βδομάδες κάθε σαββατοκύριακο.Εχουν έρθει τεχνικοί και λενε ότι δεν εχει προβλημα.Εγω σκέφτομαι για υποκλοπή του τηλεφώνου.Εσεις έχετε καμμιά άλλη ιδέα; ??? ???
Άβαταρ μέλους
brera
Γενικός Συντονιστής

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Re: Προβλημα με σταθερο τηλεφωνο

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 22 Δεκ 2008, 00:51

τράβα κ πες στον ΟΤΕ ότι ή θα στο φτιάξουν οι θα φύγεις να πας στη forthnet.. να δεις πως θα τσακιστούν..
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Re: Πρόβλημα με σταθερό τηλέφωνο

Δημοσίευσηαπό brera » 22 Δεκ 2008, 13:18

ΧΑΧΑ. :P Σημερα πάντως ξαναήρθε(ως συνήθως) :o
Άβαταρ μέλους
brera
Γενικός Συντονιστής

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Re: Πρόβλημα με σταθερό τηλέφωνο

Δημοσίευσηαπό Alfista » 08 Ιαν 2009, 23:52

brera έγραψε:Παιδια να ρωτήσω.Πιστεύω όσοι είναι τηλεπικοινωνιακοί να γνωρίζουν.Εδω και 1 μήνα + έχω ένα πρόβλημα με το σταθερό τηλέφωνο.Όταν καλώ δε λειτουργεί ενώ όταν καλώ τον αριθμό μου από κινητό καλεί αλλα δε χτυπάει στο σπίτι.Αυτό συμβαίνει κάθε σαββατοκύριακο.Τη Δευτέρα πάλι φτιάχνει μόνο του.Το Σαββατο θα ξαναχαλάσει.Αυτό εδώ και 3-4 βδομάδες κάθε σαββατοκύριακο.Εχουν έρθει τεχνικοί και λενε ότι δεν εχει προβλημα.Εγω σκέφτομαι για υποκλοπή του τηλεφώνου.Εσεις έχετε καμμιά άλλη ιδέα; ??? ???

Αν έχεις αυτο-ακουστικότητα ( δηλ. σηκώνεις το ακουστικό φυσάς στο μικρόφωνο και ταυτόχρονα ακούς τον εαυτό σου τοτε η συσκευή λειτουργεί κανονικά. Αν όταν σε καλούνε τις καθημερινές χτυπάει κανονικά και μιλάς κανονικά, οπώς επίσης μπορεί να καλείς κανονικά τοτε μάλλον το κόβω για λάθος προγραμματισμό του Τ/Κ του τηλεπικοινωνιακού οργανισμού όπου ανήκεις. Δηλ. Μπορεί να το έχουν προγραμματίσει να χτυπάει συγκεκριμμένες μέρες τις εβδομάδας αλλού (π.χ μήπως όταν δε δουλεύει και σηκώνοντας το ακουστικό κανει έναν ήχο -τονο διαφορετικό απο το συνιθισμένο όχι σήμα κεντρου για επιλογή ψηφίων) Εκτός κι αν κάθε Πέμπτη ή Παρασκευή βράδυ στον ύπνο σου πηγαινεις και κάνεις εκτροπή στις κλήσεις σου... :D :D :D
ΑΝ ισχύειουν τα παραπάνω η Συσκευή δεν εχει σίγουρα προβλημα.
Συμβαίνουν αυτά πάντως και στις καλύτερες οικογένεις. :)
Άβαταρ μέλους
Alfista
Newbie

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες