Γενική συνέλευση - Τετάρτη 14-01-09

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Γενική συνέλευση - Τετάρτη 14-01-09

Δημοσίευσηαπό paul21 » 14 Ιαν 2009, 11:27

Γεια σε ολους παιδια ....ανοιγω αυτο το θεμα ...προκειμενου να γινουν γνωστες οι αποφασεις που θα παρθουν σημερα στη γενικη συνελευση!!! Οποιος μαθει κατι...ας το γραψει , γιατι ενδιαφερει αν υπαρχει περιπτωση καταληψης ή οχι (πιστευω ολους μας)..
Ευχαριστω.
Τελευταία επεξεργασία από Anonymous και 16 Ιαν 2009, 01:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Μεταφορά θέματος στο κατάλληλο board.
Δε θέλω τζάκι , Δε θέλω σόμπα.... θέλω μονάχα της Original τη μπόμπα.
Άβαταρ μέλους
paul21
Full Member

Re: Γενικη συνελευση Τεταρης 14-01-09

Δημοσίευσηαπό m.j. » 14 Ιαν 2009, 11:40

κανονικά θα έπρεπε να ενδιαφέρει όλους μας κάτι παραπάνω από το αν θα γίνει κατάληψη ή όχι..
(δεν βγάζω την ουρά μου απέξω)
m.j.
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 14 Ιαν 2009, 11:54

Επειδή έλειπα για κάμποσο διάστημα στην Αθήνα, μπορεί κανείς να με ενημερώσει για την τυχόν κατάληψη ποιοί λόγοι θα την προκαλέσουν; Εντάξει με άλλα λόγια λέω κι εγώ τα προηγούμενα, αν μπορεί κανείς δηλαδή να μας πει τα πλαίσια των παρατάξεων, απλά το εξειδικεύω λίγο παραπάνω το θέμα όσον αφορά την ενδεχόμενη κατάληψη ως προς τους λόγους που σπανίως στο παρελθόν ήταν ευδιάκριτοι (πάντα κατά την προσωπική μου γνώμη). Την ουρά μου δεν την βγάζω απέξω απλά με βαραίνουν δύο καταστάσεις εξαιτίας των οποίων δεν μπορώ να παραβρεθώ στην συνέλευση σήμερα.

Φροντίζω επίσης να προειδοποιήσω εκ των προτέρων για την αποφυγή της επαναληψιμότητας των σχολίων - ερωτήσεων του στυλ: "ξέρει κανείς τίποτα;", καθώς οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι και μπορεί θα το δημοσιεύσει. Δε θα κερδίσουμε τίποτα ρωτώντας και ξαναρωτώντας. Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό Giannis » 14 Ιαν 2009, 12:49

Μια λεπτομέρεια που καλό θα ήταν να γνωρίζουμε πρωτού συζητήσουμε για πλαίσια και καταλήψεις είναι η εξής:

Με δεδομένο ότι προηγήθηκαν 2 εβδομάδες κατάληψης πριν τα Χριστούγεννα και το γεγονός ότι ο νέος νόμος υποχρεώνει την ελάχιστη διδασκαλία 13 εβδομάδων ανά εξάμηνο, σύμφωνα με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο προλαβαίνουμε να συμπληρώσουμε 12 βδομάδες. Αν υποθέσουμε ότι θα δοθεί παράταση του εξαμήνου (τουλάχιστον μια βδομάδα, αλλά μάλλον δυο), τότε οριακά συμπληρώνουμε τις 13 εβδομάδες σε περίπτωση κατάληψης. Σε ορισμένα μαθήματα ίσως και να μην συμπληρώνονται ούτε με την προσθήκη των δυο εβδομάδων παράτασης.

Αυτά με κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς. Τα συμπεράσματα, οι αποφάσεις και η συμμετοχή στην συνέλευση...δικά σας.
Θα σε παρακαλούσα να μην σπαταλάς το πολύτιμο ρεύμα και πόρους από αυτόν τον πλανήτη για να γραφεις αυτά που σκέφτεσαι.

Να κλέβεις ιδέες από ένα άτομο είναι κλοπή, να κλέβεις από πολλά...είναι έρευνα.

Πάτα εδώ
Άβαταρ μέλους
Giannis
Full Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Re: Γενική συνέλευση - Τετάρη 14-01-09

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 14 Ιαν 2009, 14:43

έμαθα ότι κατεβαίνει κατάληψη για μια βδομάδα τα υπολοιπα στη γνωστή ώρα το γνωστό μέρος
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 14 Ιαν 2009, 14:51

Αναμενόμενο θα έλεγα με βάση το γενικότερο φοιτητικό κλίμα που επικρατεί όπως είδα και σε μεσημεριανό δελτίο. 40 σχολές ήδη κλειστές.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό cmavr8 » 14 Ιαν 2009, 22:45

Κλείσαμε...
Δεν ξέρω τι θα γίνει η πρόοδος Πεδία, δεν ξέρω τι θα γίνει η εξεταστική..

Απ'ότι κατάλαβα ως την Τετάρτη κατάληψη. Αν κάποιος έχει λεπτομέρειες ας μοιραστεί μαζί μας..
cmavr8
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Giannis » 14 Ιαν 2009, 23:12

Η κατάληψη είναι μέχρι την Τρίτη 20/1.

Το "πλαίσιο" που ψηφίστηκε υπερίσχυσε με περίπου 20 ψήφους διαφορά. Συγχαρητήρια στη δημοκρατία της βλακείας και στην συμμετοχή όλων σας στις συλλογικές αποφάσεις.
Από αύριο θα γκρεμιστεί το λιμάνι του αστακού και στην θέση του θα κτιστεί το λιμάνι της γαρίδας. Επίσης θα τερματιστεί η εισβολή των ισραηλινών στη Γάζα από τις 00:02:35 τώρα τα μεσάνυκτα. Τέλος τα βιβλία τα οποία δεν είναι έτοιμα, θα τα στείλει από αύριο κιόλας ο Αρούλης (ο νέος υπουργός μας) με κούριερ στους δικαιούχους.

Καλό Σεπτέμβρη. Φιλάκιααα :-* :-*
Θα σε παρακαλούσα να μην σπαταλάς το πολύτιμο ρεύμα και πόρους από αυτόν τον πλανήτη για να γραφεις αυτά που σκέφτεσαι.

Να κλέβεις ιδέες από ένα άτομο είναι κλοπή, να κλέβεις από πολλά...είναι έρευνα.

Πάτα εδώ
Άβαταρ μέλους
Giannis
Full Member

Re: Γενική συνέλευση - Τετάρτη 14-01-09

Δημοσίευσηαπό Itsa » 14 Ιαν 2009, 23:13

Δηλαδή είμαστε κλειστά μέχρι και την Τρίτη?
Και Τετάρτη θα έχουμε νέα συνέλευση?
Itsa
Full Member

Δημοσίευσηαπό grvoodoo » 14 Ιαν 2009, 23:19

Κλειστά μεχρι την Τρίτη και Τετάρτη συνέλευση.
grvoodoo
Full Member

Δημοσίευσηαπό brera » 14 Ιαν 2009, 23:39

Mπραβο συγχαρητηρια σε όσους "αγωνιστες" είναι έξυπνοι και στερούν από τους άλλους ένα εξάμηνο >:( >:(
Άβαταρ μέλους
brera
Γενικός Συντονιστής

Δημοσίευσηαπό Stokos » 14 Ιαν 2009, 23:49

brera έγραψε:Mπραβο συγχαρητηρια σε όσους "αγωνιστες" είναι έξυπνοι και στερούν από τους άλλους ένα εξάμηνο >:( >:(

O "αγώνας" θέλει και "θυσίες". ::)
Stokos

Δημοσίευσηαπό dimitrisgzs » 15 Ιαν 2009, 00:28

Σας παρακαλώ, καποιος που ξέρει σίγουρα ας μας μει τι θα γίνει με την εξεταστική...
Υπαρχει περίπτωση να χαθεί μονο λόγω αυτής της κατάληψης???
Άβαταρ μέλους
dimitrisgzs
Full Member

Δημοσίευσηαπό Gio » 15 Ιαν 2009, 01:10

μάλλον χάνεται τελείως!
Τελευταία επεξεργασία από JimMichael και 15 Ιαν 2009, 01:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Μετατροπή των λατινικών σε ελληνικούς χαρακτήρες
Gio
Newbie

Δημοσίευσηαπό Paladin » 15 Ιαν 2009, 01:38

Συγχαρητήρια...Άλλο ένα "άλμα προς τα μπρος" για το δημόσιο πανεπιστήμιο για το οποίο(υποτίθεται) όλοι αγωνίζονται.

Θα ήθελα να ξέρω δεν καταστρατηγείται η ελευθερία του καθένα μας όταν στερείται στην ουσία το δικαίωμα στην Παιδεία?

Δεν ξέρω τι συμφέροντα εξυπηρετεί άλλη μια βδομάδα χαμένου μαθήματος,δεν ξέρω ποιός μπορεί να ωφεληθεί από το έξάμηνο που φαίνεται να χάνεται αλλά σίγουρα όχι οι φοιτητές που πραγματικά νοιάζονται για το πτυχίο τους και για το επίπεδο των σπουδών τους. Φροντίστε να απαξιώσετε ακόμα περισσότερο το δημόσιο πανεπιστήμιο γιατί τέτοιες αποφάσεις μόνο απαξίωση φέρνουν.

Δεν νομίζω ότι πολλοί από αυτούς που ψήφισαν την κατάληψη θα πολυστεναχωρηθούν αν χαθεί ένα ακόμα εξάμηνο αλλά τέτοιου είδους κινήσεις είναι βούτυρο στο ψωμί αυτών που θέλουν τα ΚΕΣ. Δεν νομίζετε κι εσείς πως το γεγονός και μόνο ότι οι Σχολές για διάφορυς λόγους κλείνουν με εβδομαδιαίες καταλήψεις δημιουργεί ένα καθεστώς αβεβαιότητας και υποτίμησης για την εκπαιδευτική διαδικασία και για τα πτυχία μας?

Αν κάποιος επίσης πιστεύει ότι με τις Καταλήψεις αυτές θα ιδρώσει το αυτί έστω και ένα σε αυτήν την Κυβέρνηση τότε ίσως ζει σε άλλη χώρα...

Κάποτε ζητούσαμε ψωμί,παιδεία,ελευθερία...
Άβαταρ μέλους
Paladin
Newbie

Επόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες