Κατάχρηση περιουσίας Πανεπιστημίου

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Re: Κατάχρηση περιουσίας Πανεπιστημίου

Δημοσίευσηαπό cmavr8 » 19 Ιαν 2009, 17:23

Αισθητικά, νομίζω ότι ένας απλός πολίτης/περαστικός θα το δει ως "πωπω κοιτα τα μπάχαλα τι κάνουν με τα θρανία τους, αντί να διαβάζουν" και δε θα δει καν τι γράφει πάνω.

Έτσι και δεν περνάμε το μήνυμα (ενημέρωση) και χαλάμε τη φήμη μας. (Μην ξεχνάτε ότι το ΑΕΙ εμπνέει ένα σεβασμό.. γνώσεις, πολύ σκέψη.. πνευματισμός... έχουμε καλή φήμη θεωρητικά)

Θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε τη φήμη μας, με ένα ωραίο πάνελ (που να μοστράρει και κάποιο τίτλο πχ "το πολυτεχνείο σκέφτεται...:" ) που θα ενημερώνει για τα θέματα που θέλουμε. Το ξέρω ότι το πάω μακρυά, αλλά αν καλοσκεφτείς τι έιναι να αγοράσουμε έναν πίνακα θα δεις ότι είναι πιο εύκολο απ'όσο φαντάζει.

Εδώ εμείς οι ανεξάρτητοι (με το τραπεζάκι κλπ) θα το κάνουμε κάποια στιγμή σε μικρή κλίμακα. Φαντάσου..
cmavr8
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό m.j. » 19 Ιαν 2009, 17:50

φαντάσου??
δύσκολη λέξη για μερικούς..
η αλήθεια είναι πως ώρες ώρες αναρωτιέμαι πόσο σκέφτονται πριν πράξουν..
η όλη κίνηση που προτείνεις cmavr θα μπορούσε πάντως να υλοποιηθεί καθώς τα άτομα που απαρτίζουν την "ομάδα" που έκανε αυτήν την κίνηση με τα θρανια του αναγνωστηρίου είναι τόσα πολλα που το 1/4 να βαζε χρήματα (μιλάμε για λίγα χρήματα όχι τίποτα εξωφρενικό) ή και λιγότεροι μια χαρα θα μπορούσαν να αποκτήσουν εναν πίνακα και να τον χρησιμοποιούν ανάλογα όταν ..."χρειάζεται".
βέβαια κάτι τέτοιο προυποθέτει την ύπαρξη τουλάχιστον λίγου φιλότιμου...και κάποιας κριτικής σκέψης που θα τους καταστήσει ικανούς να σκεφτούν ότι προκειται για περιουσία του πανεπιστημίου οπότε να ανέβουν ένα σκαλοπάτι παραπάνω βάζοντας από ελάχιστα χρήματα έτσι ώστε και να περάσουν το μήνυμα που θέλουν και να δείξουν στον κόσμο την αυτοδυναμία τους..αλλά γενικά σαν λαός προτιμούμε την ασφάλεια που μας προσφέρει η θέα από το πρώτο σκαλοπάτι αντί να ανέβουμε έστω λίγο για να αποκτήσουμε ορίζοντες
έχουν δίκιο όσοι λένε πως έχει γίνει απίστευτος ντόρος για το τίποτα...γιατί αυτοί που το λένε προφανώς θεωρούν "τίποτα" 2 θρανία. Φυσικά 2 θρανία δεν είναι και κάτι...
Καταλαβαίνουμε όμως τι συνεπάγεται αυτή η κίνηση?
Το θέμα λοιπόν είναι ...μέχρι που θα φτάσουμε πια?-δεν σκοπεύω να συγκρίνω με το εξωτερικό γιατί ...για να συγκρίνεις πρέπει τα 2 μεγέθη να είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ κάπως συγκρίσημα-
απο 2 θρανία λοιπόν ξεκινάμε...μετά??σε λίγο θα θεωρήσουμε ότι θα ναι αυτονόητο να ξηλώσουνε και τις πόρτες και να τις χρησιμοποιήσουν για πλακάτ γιατί δεν βρήκαν πρόχειρες πινακίδες.λογικότατο.
Τελευταία επεξεργασία από m.j. και 19 Ιαν 2009, 18:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
peace just wanted to be free.
m.j.
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό cmavr8 » 19 Ιαν 2009, 17:58

Νομίζω ταιριάζει το παρακάτω.
Δεν ξερω αν είναι για αυτούς που βγήκαν από το σπίτι τους και έκαναν κάτι (έστω με περιουσία πανεπιστημίου) ή για τους ίδιους που θα έπρεπε να ανέβουν σκαλί και να το κάνουν καλύτερο όπως έιπαμε, ή και για τους ανεξάρτητους με το τραπεζάκι, αλλά διαβάστε το:

Το πρώτο σκαλί

Εις τον Θεόκριτο παραπονιούνταν
μιά μέρα ο νέος ποιητής Ευμένης·
«Τώρα δυό χρόνια πέρασαν που γράφω
κ' ένα ειδύλιο έκαμα μονάχα.
Το μόνον άρτιόν μου έργον είναι.
Αλλοίμονον, είν' υψηλή το βλέπω,
πολύ υψηλή της Ποιήσεως η σκάλα·
και απ' το σκαλί το πρώτο εδώ που είμαι
ποτέ δεν θ' αναιβώ ο δυστυχισμένος».
Ειπ' ο Θεόκριτος· «Αυτά τα λόγια
ανάρμοστα και βλασφημίες είναι.
Κι αν είσαι στο σκαλί το πρώτο, πρέπει
νάσαι υπερήφανος κ' ευτυχισμένος.
Εδώ που έφθασες, λίγο δεν είναι·
τόσο που έκαμες, μεγάλη δόξα.
Κι αυτό ακόμη το σκαλί το πρώτο
πολύ από τον κοινό τον κόσμο απέχει.
Εις το σκαλί για να πατήσεις τούτο
πρέπει με το δικαίωμά σου νάσαι
πολίτης εις των ιδεών την πόλι.
Και δύσκολο στην πόλι εκείνην είναι
και σπάνιο να σε πολιτογραφήσουν.
Στην αγορά της βρίσκεις Νομοθέτας
που δεν γελά κανένας τυχοδιώκτης.
Εδώ που έφθασες, λίγο δεν είναι·
τόσο που έκαμες, μεγάλη δόξα».

Κωνσταντίνος Π. Καβάφης
cmavr8
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Stokos » 19 Ιαν 2009, 18:32

Συμφωνώ απολύτως και με το cmavr και με τον m.j. Είναι αρκετά αντιαισθητικό κάτι τέτοιο ως θέαμα ακόμα και αν γράφει πάνω πολύ ωραία και σωστά πράγματα...
Με καμιά 15-20 ευρώ (από 2-3 ευρώ ο καθένας, ένας καφές λιγότερος όπως έχω ξαναπεί) θα μπορούσαν τα παιδιά να βάλουν έναν ωραίο πίνακα ανακοινώσεων να γράψουν πάνω ό,τι θέλουν και να το χρησιμοποιήσουν και στο μέλλον σε ανάλογες εκδηλώσεις όπως θέλουν... (Και επειδή τα λόγια είναι αρκετά εύκολα...)

Βέβαια για να είμαι δίκαιος θα συμφωνήσω όμως και με το papadriko σε αρκετά σημεία:

Ναι πρέπει να γίνεται πολιτικοποίηση μέσω του Πανεπιστημίου, αλλά δυστυχώς αυτό στην Ελλάδα μόνο (!) γίνεται (ευτυχώς όχι αποκλειστικά όπως βλέπεται στο παραπάνω link) με την ένταξη σε κάποια παράταξη η οποία δεν έχει μόνο τα επιθυμητά αποτελέσματα (δηλ. την ένταξη του φοιτητή στη πολιτική ζωή της χώρας) αφού καλλιεργεί το φανατισμό (βλ. "ΔΑΠάρα ολέ" - "ΠΑΣΠάρα σ'αγαπώ" (*) και άλλα γελοία συνθήματα που ακούγονται κυρίως κατά τη περίοδο των εκλογών) και τη προσκόλληση σε "ιδέες και προτάσεις" οι οποίες δεν είναι πραγματικά του φοιτητή αλλά ήρθαν με email από την ηγεσία της παράταξης μια μέρα πριν τη γενική συνέλευση. Να μη μιλήσω για το ότι το κίνητρο για να μπει/ασχοληθεί κάποιος σε κάποια παράταξη σπάνια είναι 100% επιλογή του φοιτητή αφού έχει να κάνει κυρίως με α) να κάνει γνωριμίες β) να πάει σε πάρτυ/εκδρομές γ) τι ψηφίζουν οι γονείς ή τι του είπαν να κάνει οι γονείς.

Ναι αυτή η κίνηση είναι μια ωραία κίνηση με την οποία συμφωνώ όπως είπα στο προηγούμενο post και σίγουρα δείχνει ότι οι φοιτητές δεν είμαστε απαθείς, δυστυχώς όμως κατά τη γνώμη μου έγινε με το λάθος τρόπο.

---
(*) Τελείως τυχαία για να μη παρεξηγούμεθα.
---

Ελπίζω να κατάφερα να πω την άποψη και να μιλήσω για πολικά χωρίς να χρησιμοποιήσω εκφράσεις που αποτελούν "κόκκινο πανί" για τους συντονιστές ;)
Stokos

Δημοσίευσηαπό Joe » 19 Ιαν 2009, 18:53

Θα συμφωνήσω πλήρως με το Stoko και απλά να προσθέσω κάτι που είχε πει και σε προηγούμενο post,ότι εφόσον τα τραπεζάκια γυρίσουν στο αναγνωστήριο μετά το πέρας της διαμαρτυρίας δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να γίνεται τέτοιος ντόρος για το θέμα...

Επιπλέον να πω ότι άλλο είναι να μετακινείς ένα τραπεζάκι κι άλλο να ξηλώνεις μια πόρτα...το τραπεζάκι μπορεί να γυρίσει στη θέση του,η πόρτα αμφιβάλω αν θα μπορούσε...Η υπευθυνότητα του καθενός μας μπορεί να αποσοβήσει τέτοιες καταστάσεις...Υπευθυνότητα αυτών που χρησιμοποίησαν τα τραπεζάκια να τα γυρίσουν πίσω αλλά και των υπολοίπων που έχουμε την υποχρέωση (αν δε γυρίσουν πίσω) να θίξουμε το θέμα σε κάποια συνέλευση...Αυτά όμως τα πράγματα νομίζω πως θα έπρεπε να είναι αυτονόητα...Όλοι θέλουμε πιστεύω το καλό της σχολής...Υπάρχουν πολλά περισσότερα που δεν είναι αυτονόητα,όπως π.χ. να πάρει η σχολή μας μέρος σε διαγωνισμούς,να αναπτυχθούν ομάδες σε επιστημονικούς τομείς (π.χ. ρομποτική ομάδα κ.ο.κ.) , πράγματα που θα ανεβάσουν τη σχολή... Με το να ασχολούμαστε με τραπεζάκια δε νομίζω ότι κάνουμε κάτι...
Τελευταία επεξεργασία από JimMichael και 19 Ιαν 2009, 23:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Συγχώνευση συνεχόμενων δημοσιέυσεων
koubi or not koubi?
Άβαταρ μέλους
Joe
Full Member

Δημοσίευσηαπό m.j. » 19 Ιαν 2009, 22:13

εσύ μπορείς να μην ασχοληθείς με τα τραπεζάκια..με το τι ασχολείται ο καθένας είναι δικαίωμα του,
προτιμώ να εξασφαλίσω κάποια στοιχειώδη πράγματα που κανονικά θα πρεπε να ναι αυτονόητα και εσύ λες για επιστημονικές ομάδες όταν γίνεται ένα μπάχαλο ακόμη και σε αυτά τα ....ΑΣΗΜΑΝΤΑ???
m.j.
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό cmavr8 » 19 Ιαν 2009, 22:35

Καλά, ας φτιάχναμε ομάδα ρομποτικής και ας είμασταν φαινομενικά όσο μπάχαλο θέλαμε...

Ό,τι καλό φτιαχτεί είναι καλό και μπράβο του...

Πλάκα πλάκα ψήνεστε για ρομποτική? Εγώ ναι.
cmavr8
Hero Member

Δημοσίευσηαπό m.j. » 19 Ιαν 2009, 22:57

το θέμα είναι να φτιαχτεί ομάδα ρομποτικής?? η ουσία είναι να υπαρχει αρτιμέλεια στο σύστημα του πανεπιστημιου,αν λείπει ένα πόδι το ίδιο καλά στέκεται μία καρέκλα από το αν τα είχε όλα?
η αβίαστη κίνηση που έγινε από τους συμφοιτητές μας αποδεικνύει την ύπαρξη ενός βαθύτερου ρήγματος, και δείγμα δυσλειτουργικότητας..γιατί αν αυτό που εμείς ονομάζουμε..επιστημονική κοινοτητα..πανεπιστημιο..ή όπως αλλιώς λειτουργούσε όπως θα όφειλε..δεν θα έκλεινε η σχολή παραμονες εξεταστικής από το 1/... των φοιτητών οι οποίοι στην τελική..αμφιβάλλω για το αν ξέρουν γιατί το κάνουν όλο αυτό...
προσθές μάλιστα..περνώντας έξω από το εργαστικό κέντρο όπου κ εκεί γινόταν κατάληψη από φοιτητές..νομίζω ακόμη γίνεται..τους είδα να προασπίζονται τα πιστεύω τους ....ψήνοντας..ακούγοντας τέρμα μουσική μεσημεριάτικα κ άλλα..σχετικότατα!!ξέφυγα λίγο..αλλά όλα αυτά..δεν πιστεύω να οδηγούν στο ότι μας λείπει μία ομάδα ρομποτικής...γιατί αν λειτουργεί κατα αυτόν τον τρόπο η σχολή μας... θα φτιάχνουμε μισό ρομποτ...κ μέχρι να ανοίξει η σχολή από τις καταλήψεις...ή θα έχουν βγει πιο σύγχρονα εξαρτήματα..ή θα έχει σκουριάσει,ε πια.

συγγνώμη για τον τόνο σέβομαι απόλυτα τις αρχές του forum και προσπαθώ να τοποθετηθώ μένοντας στα όρια που πρεσβεύει.
m.j.
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό Joe » 19 Ιαν 2009, 22:58

Απλά λέω πως καλύτερο θα ήταν να σχολούμαστε με τέτοιες ομάδες και επί της ουσίας να παράγουμε επιστήμη παρά να ασχολούμαστε με τραπεζάκια μέσα σε ένα φόρουμ...Επιπλέον δεν καταλαβαίνω αν γυρίσουν πίσω τα τραπεζάκια που είναι το πρόβλημα και ο "μπαχαλισμός"...Άσε που όπως λέει κι ο cmavr8 :
cmavr8 έγραψε:Καλά, ας φτιάχναμε ομάδα ρομποτικής και ας είμασταν φαινομενικά όσο μπάχαλο θέλαμε...

Δες το ΑΠΘ για παράδειγμα κι εκεί έχουν καταστροφές αυτού του τύπου αλλά η ομάδα ρομποτικής τους που ξέρω απλά τα σπάει...
Δεν αφαιρώ το δικαίωμα από τον καθένα να σχοληθεί με ότι θέλει,τη γνώμη μου λέω...

cmavr8, αν και μάλλον δεν προλαβαίνω εγώ κάτι τέτοιο (δημιουργία ρομποτικής ομάδας) πιστεύω ότι είναι πολύ ωραία ιδέα και θα ήμουν μέσα για κάτι τέτοιο... ;)
koubi or not koubi?
Άβαταρ μέλους
Joe
Full Member

Δημοσίευσηαπό macJohn » 20 Ιαν 2009, 00:31

papadrikos έγραψε:δυστυχως στις υπολοιπες χωρες δεν υπαρχει ακαδημαικο ασυλο

Και που δεν έχουν ποιο είναι το πρόβλημα?

papadrikos έγραψε:να σε πληροφορησω οτι υπαρχουν και αλλες χωρες στις οποιες υπαρχουν συνδικαλιστες (κοκκινοι γαλαζιοι κλπ...)

Δε μίλησα για συνδικαλιστές για φοιτητικές παρατάξεις μίλησα, νομίζω πως είναι σαφής η διαφορά.

papadrikos έγραψε:επισης εδω δεν εχουμε κρουσματα πιτσιρικαδων με οπλα στα σχολεια να καθαριζουν συμμαθητες και δασκαλους...

Σου φάνηκε να ζήλεψα που δεν έχουμε??? Πάντως και στην Ελλάδα έχει γίνει περιστατικό με πυροβολισμό στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

papadrikos έγραψε:καταλαβαινω απολυτα την απεχθεια σου για τις παραταξεις γιατι δυστυχως καποιοι τις χρησιμοποιουν για να αυθερετουν και να κανουν διακοπες για το τιποτα, γιατι δεν υπαρχει ο σεβασμος στους συμφοιτητες αλλα πανω απο ολα γιατι τους αφηνουμε με την αποχη και την αδιαφορια μας να το κανουν...

Ξεχνάς αυτούς που κάνουν εκδρομές και πάρτυ και στέλνουν sms στις συνελεύσεις και στις εκλογές για να τους ψηφίσεις... ( Μην το παίρνεις προσωπικά, την αλήθεια λέω.)

papadrikos έγραψε:Η ελλαδα ειναι αυτη στην οποια οι φοτητες εχουν δικαιωμα συμμετοχης στα οργανα συνδιοικησης που οι συλλογοι εχουν δικαιωμα να κανουν γενικες συνελευσεις και να παιρνουν αποφασεις που να εχουν πραγματικη ισχυ. Επειδη καποιοι τα εχουν απαξιωσει δεν σημαινει οτι δεν ηταν και παραμενουν εργαλεια και μεσα απο αυτα εχουν επιτευχθει και θα συνεχισουν να επιτυγχανονται διεκδικησεις των φοιτητων. και μονο η κουβεντα που κανουμε αυτη τη στιγμη ειναι πολιτικοποιηση - κοινωνικοποιηση... και αν ειναι κατι που σιγουρα μαθαμε ειναι οτι η αποχη οταν δεν ειναι πολιτικη θεση σιγουρα βλαπτει πρωτα εμας τους ιδιους. Τελος το να μην αφήνεις το θέμα του Αλεξη να περασει στην αφανεια ναι συνιστα πολιτικοποιηση... γιατι καποιοι που θα το περνουσαν στο ντουκου τωρα καθονται και σκεφτονται 2 πραγματα παραπανω... το να μαθεις ως γινεται η ληψη αποφασεων ναι συνιστα πολιτικοποιηση... το να μαθεις τι δυναμη εχει η ψηφος σου ναι συνιστα πολιτικοποιηση... αλλα το κυριοτερο να μαθεις να κρινεις συνιστα πολιτικοποιηση...

μπλα μπλα μπλα...

papadrikos έγραψε:αλλα εχουμε το συνδρομο του ελληνα, δεν αναγνωριζουμε ουτε εκτιμάμε τιποτα το οποιο υπαρχει στην ελλαδα περα απο τη θαλασσα τα νησια και τον ήλιο, εχουμε φαει οι ιδιοι την ιδια μας την προαγανδα.. όταν βγουμε όμως λίγο πιο εξω και δουμε πως ειναι τα πραγματα σε καθεστωτα που δεν υπαρχει ελευθερια εκφρασης (πχ. κίνα) τότε θα συνειδητοποιησουμε τι ειναι αυτο που εχουμε και δεν εχουν οι αλλοι και αυτο που τωρα μας κακοφαινεται μπορει και να παρει λιγη αξια.

Εξαρτάται προς τα που σε συμφέρει να κοιτάς... Μπορείς να κοιτάς 30 χρόνια πίσω και να λές δες που ήμουν(δικτατορία) ή 30 χρόνια μπροστά και να λές δες που είμαι... Προσωπικά προτιμώ το δεύτερο και συ μάλλον το πρώτο.
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 20 Ιαν 2009, 00:37

Joe έγραψε:Απλά λέω πως καλύτερο θα ήταν να σχολούμαστε με τέτοιες ομάδες και επί της ουσίας να παράγουμε επιστήμη παρά να ασχολούμαστε με τραπεζάκια μέσα σε ένα φόρουμ...

Μπορείς να αγνοήσεις το τόπικ, να πας στη ρομποτική και να αρχίσεις ένα δικό σου. Αυτό δε θα σε φέρει και επι της ουσίας πιο κοντά σε αυτό που προτείνεις;...

Δεν γίνεται να αγνοήσουμε τα κοινά. Αν εσύ μπορείς καλώς. Και για μένα ακόμη καλύτερα. Μαζί σου. Εμείς θα μαλώνουμε - εσύ θα παράγεις έργο. Αν όλοι κάναμε την δουλειά μας, δεν θα ήμασταν μπάχαλο. Που είναι; Δανία ή Σουηδία η αρνητική ανεργία; Να πεθαίνεις από κατάθλιψη γιατί σου τελείωσαν τα προβλήματα...Γκλαμουρ φάση.

Προσωπικά; Μέση λύση. Σε όλα τα τόπικ μέσα. Αλλά αυτό δεν είναι στο "σωστό". Είναι το σωστό για μένα. Ο καθένας έχει από ένα.

Και επειδή όλα αυτά μου ακούγονται π@π@ρολογίες (με το παρδόν αλλά πολύ φιλοσοφικά είναι...), μία είναι η λύση: συμμετοχή στις συνελεύσεις και όπου γενικά ΨΗΦΙΖΕΙΣ. Η ψήφος είναι ΔΥΝΑΜΗ. Σου παίρνει απο 5 λεπτά μέχρι 2 ώρες και ορίζει μεχρι και μοίρες λαών. Και μην πει κανας έξυπνος πως κανουμε συνέλευση 15 ώρες. Στατιστικά ψηφίζουμε πάντα τις τελευταίες ώρες. Ας πάει στις 9 και ας περιμένει κανα 2ωρο. Έχει και πολύ κόσμο εκεί. Δεν παίζει να μη βρεις κάτι να κάνεις.

ΕDIT: Και 15 ωρες να είναι...Αν δεν έρθει γιατί βαριέται, τότε να μην κράζει από εδώ μέσα όποιον βρίσκει. Ας πάει στο Arcade. Εκεί που προφανώς ήταν την ώρα της συνέλευσης. Και αυτό πάει και για μένα. Και για όλους.
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Joe » 20 Ιαν 2009, 01:43

LoVaBiLL έγραψε:Μπορείς να αγνοήσεις το τόπικ, να πας στη ρομποτική και να αρχίσεις ένα δικό σου. Αυτό δε θα σε φέρει και επι της ουσίας πιο κοντά σε αυτό που προτείνεις;...
Αναφερόμουν απλά σε ένα παράδειγμα για το πως θα μπορούσε η σχολή να γίνει καλύτερη γιατί πιο πάνω κάποιος μίλησε για τη φήμη της σχολής...

LoVaBiLL έγραψε:Δεν γίνεται να αγνοήσουμε τα κοινά. Αν εσύ μπορείς καλώς. Και για μένα ακόμη καλύτερα. Μαζί σου.
Έλα? Ποιος? Επειδή δε θεωρώ το τραπεζάκι μείζον ζήτημα σημαίνει ότι αγνοώ τα κοινά? Οοοκ..

LoVaBiLL έγραψε:Εμείς θα μαλώνουμε - εσύ θα παράγεις έργο.
no comment

LoVaBiLL έγραψε:Που είναι; Δανία ή Σουηδία η αρνητική ανεργία;
Βασικά πουθενά...καλά θα ήταν όμως...:p

Για τα υπόλοιπα που λες συμφωνώ...Αν και δεν είναι στα πλαίσια της συζήτησης (Κατάχρηση περιουσίας Πανεπιστημίου),συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο ότι η ψήφος είναι δύναμη και είναι στο χέρι σου να τη χρησιμοποιήσεις.
Τελευταία επεξεργασία από Joe και 20 Ιαν 2009, 02:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
koubi or not koubi?
Άβαταρ μέλους
Joe
Full Member

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 20 Ιαν 2009, 02:06

Joe...Είναι πολύ όμορφο να προτείνεις όμορφα πράγματα...Αλλά καλά θα είναι να ξεκινήσεις δίνοντας παράδειγμα εσύ. Οπότε καλά θα ήταν να άνοιγες το επιστημονικό τόπικ και όχι να προτείνεις γενικά να το κάνει κάποιος άλλος πιο ορεξάτος. Αυτός θα το είχε ήδη κάνει. Με πιάνεις; Περιμένεις από τους άλλους να γίνει αυτό που σου φαίνεται όμορφο...Γιαυτο δεν πάμε μπροστά σα χώρα. Και μη νομίζεις πως σου πάω κόντρα. Αυτά τα λέω και σε μένα. Και εγώ κλασσικός Έλληνας είμαι. Απλά μέσω της αποδοχής, προχωράει κανείς στην αντιμετώπιση...
SouthPark episode 1212: About last night... Κάπου στο τέλος η πανέξυπνη σειρά σου περνά το μήνυμα ότι ο πρόεδρος (και η κάθε ηγεσία) δεν θα σε σώσει από τα προβλήματα σου...

Όπως είπε και ο m.j. δεν είναι το τραπεζάκι που ίσως θέλεις να αγνοήσεις, αλλά μια γενικότερη νοοτροπία που οδηγεί σε μεγάλα πράγματα καθώς κατεβαίνεις στις ρίζες του.

Επίσης, το no comment δειχνει πως με παρεξήγησες. Δεν έπιασες το ύφος μου (το κακό του γραπτού λόγου). Εγώ είμαι με το μέρος σου!!!!

Και τέλος με χαλάει να γίνεται διαπροσωπικό το ζήτημα. Πάτησα στα λεγόμενα σου όχι για να μου απαντήσεις γραμμή γραμμή. Αλλά για να μιλήσω γενικά. Αν θέλεις διαπροσωπική συζήτηση κερνάω καφέ. Περιμένω pm.

Όλοι στη συνέλευση.Τέλος για μένα αυτή η συζήτηση.
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Joe » 20 Ιαν 2009, 02:20

Την παρέα σου και στην πλατεία ρε! :P
Ντάξει δεν έγινε και κάτι...
Δεν είναι μόνο το topic σε τετοια θέματα,εγώ εννοούσα το όλο εγχείρημα μιας ομάδας (υλικά,οργάνωση κτλ.)... Δεν προλαβαίνω γιατί απλά με λίγη τύχη θα τελειώσω τη σχολή φέτος,οπότε...Δεν έχεις όμως άδικο στο στυλάκι του κλασσικού Έλληνα που όλοι έχουμε μέσα μας (κι εγώ φυσικά).
Τέσπα.Είμαστε εκτός topic,κάτσε λίγο να επαναφέρω το κλιμα για να συνεχίσει από εκεί η πιθανή μετέπειτα συζήτηση.
Τι θα γίνει τελικά με τα τραπεζάκια?
koubi or not koubi?
Άβαταρ μέλους
Joe
Full Member

Δημοσίευσηαπό cmavr8 » 20 Ιαν 2009, 02:25

LoVaBiLL έγραψε:Joe...Είναι πολύ όμορφο να προτείνεις όμορφα πράγματα...Αλλά καλά θα είναι να ξεκινήσεις δίνοντας παράδειγμα εσύ. Οπότε καλά θα ήταν να άνοιγες το επιστημονικό τόπικ και όχι να προτείνεις γενικά να το κάνει κάποιος άλλος πιο ορεξάτος. Αυτός θα το είχε ήδη κάνει.

Εντάξει, ίσως είναι υπερβολή αυτό...
Κάθε ιδέα θέλει λίγη συζήτηση και ενθάρρυνση πριν γίνει πράξη από κάποιον. Σπάνια κάποιος θα είναι πανέτοιμος από τη στιγμή που θα σκεφτεί την πρωτοβουλία και θα την υλοποιήσει μόνος του και με πάθος.

Anyway, κατα τα άλλα ωραία τα λέτε...
cmavr8
Hero Member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες