Εκδρομή φοιτητών ΗΜΜΥ

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Re: Εκδρομή φοιτητών ΗΜΜΥ

Δημοσίευσηαπό Stormrider21 » 20 Ιαν 2009, 22:53

Ακόμη μία εκδήλωση ενδιαφέροντος κι από εμένα.Άντε τώρα που άνοιξε και η σχολή να το δούμε πιο ζεστά το θέμα.
Stormrider21
Newbie

Δημοσίευσηαπό Pilax » 20 Ιαν 2009, 23:36

Μάλιστα...Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία..Τι λέτε να προτείνουμε κάποιους πιθανούς προορισμούς για αρχή?
Pilax
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό Guest » 20 Ιαν 2009, 23:36

papadrikos έγραψε:ο συλλογος φοιτητων παιρνει περιου 25000 ευρω το χρονο και τα περισσοτερα τα κατανεμει στους επι μερους συλλογους του...

[offtopic]
Όταν λες "στους επι μερους συλλογους του", θα μπορούσες ίσως να μας κατονομάσεις τους συλλόγους αυτούς??
[/offtopic]
Guest

Δημοσίευσηαπό vasilis » 20 Ιαν 2009, 23:48

Κι εγώ 5ο έτος είμαι και μία τέτοια πρωτοβουλία μου ακούγεται πάρα πολύ ενδιαφέρουσα!!! Προθυμοποιούμαι, μαζί με όποιον άλλον ενδιαφέρεται, να απευθυνθούμε στο ΔΣ για να δούμε τι μπορεί να γίνει. Καλό θα ήταν να φροντίσουμε διαδοθεί αυτό το θέμα στους φίλους και συμφοιτητές μας για να δούμε αν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλα άτομα γιατί για να πραγματοποιηθεί μία εκδρομή χρειάζονται σίγουρα 25 - 30 συμμετοχές.
Άβαταρ μέλους
vasilis
Newbie

Δημοσίευσηαπό dimitrisgzs » 20 Ιαν 2009, 23:49

Θα με ενδιέφερε και εμένα πολύ κάτι τέτοιο.
Αν τελικά γίνει κάτι με το θέμα αυτό,ίσως συμφέρει(και οικονομικά) να πάρουν μέρος και άλλα έτη και να γίνεται κάθε 2-3 χρόνια παρά κάθε χρόνο το 5ο έτος.
P.s: Mπράβο σε αυτόν που είχε την ιδέα.
Μ'αυτά θα πρεπε να ασχολείται ο σύλλογος!
Άβαταρ μέλους
dimitrisgzs
Full Member

Δημοσίευσηαπό Joe » 20 Ιαν 2009, 23:52

Υποθέτω πως εννοεί τη μουσική ομάδα,την ομάδα ζωγραφικής,τη ραδιοφωνική ομάδα κτλ...Δεν ξέρω αν ισχύει,αλλά αυτές είναι οι επιμέρους ομάδες...
Πάντως από αυτά που γράφει ο papadrikos βλέπω την εκδρομή να ψιλοχάνεται...Παρόλα αυτά ας κάνουμε μια προσπάθεια,αρκεί να βρούμε ένα μέρος να δούμε και κάτι συγκεκριμένο και όχι ότι να ναι απλά για εκδρομή. (όχι τίποτα άλλο εκτός των άλλων να έχουμε και ένα "πατημα" για το λόγο της εκδρομής)

Μέχρι να τελειώσω το πιο πάνω κείμενο εμφανίστηκαν και άλλα σχόλια...Άντε να μαζευόμαστε!!!
koubi or not koubi?
Άβαταρ μέλους
Joe
Full Member

Δημοσίευσηαπό papadrikos » 21 Ιαν 2009, 00:18

οι επι μερους συλλογοι ειναι κρητικων ποντιων ηπειρωτων και ουτο καθ εξης.. οπως και η γεφυρα... αναλογικα με τα ατομα του καθε συλλογου. εκδρομες κανουν καθε χρονο οι αρχιτεκτονες απο οσο ξερω αλλα και οποια αλλα τμηματα ενδιαφερθουν και παιρνουν καποια χρηματοδοτηση... αρκει να βρουμε κατι συγκεκριμενο να πουμε. περιττο να σας πω οτι για τις κινιτοποιησεις ζητησανε 800 ευρω για το πουλμαν που πηραν για να πανε στη λαρισσα και αλλα 600 για το πουλμαν για την κομοτηνη... οπως καταλαβαινεται τα χρηματα δεν ειναι το δυνατο μας σημειο..
papadrikos
Full Member

Δημοσίευσηαπό Itsa » 21 Ιαν 2009, 00:53

Και εγώ ενδιαφέρομαι για την εκδρομούλα!:)
Itsa
Full Member

Δημοσίευσηαπό Pilax » 21 Ιαν 2009, 09:01

Από ότι βλέπω υπάρχει ενδιαφέρον..Για να προτείνουμε πιθανούς προορισμούς??? Ώστε να δούμε προσφορές κι αν δώσει και πάρουμε χρήματα να έχουμε μια είκονα της τελικής τιμής (στο περίπου)
Pilax
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό arile » 21 Ιαν 2009, 15:19

Και εγώ ψήνομαι για μια τέτοια εκδρομή!Αν βρούμε τον προορισμό (π.χ. Βιέννη ή Βαρκελώνη λέμε τώρα), μαζέψουμε τις σχετικές προσφορές και πάμε στον Κουκουρλή πιστεύω πως θα μας στηρίξει ο άνθρωπος και θα μας δώσει ένα πόσο (όχι βέβαι πολύ μεγάλο μιας και χρωστάμε παντού). Στο κάτω κάτω μπορούμε να μαζέψουμε χορηγούς για να μας βγεί ακόμη πιο φθηνά. Κατα την γνώμη μου πάντως το μεγαλύτερο προβλημά μας είναι ποιός θα αναλάβει να τρέξει για την εκδρομή και όχι αν θα έχουμε συμμετοχή ή αν θα μαζεψουμε κονδύλια!
arile
Newbie

Δημοσίευσηαπό papadrikos » 21 Ιαν 2009, 15:24

καλο θα ηταν να διαλεγαμε μια πρωτευουσα που να εχει μεγαλη αναπτυξη σε ανανεωσιμες.. για να δικαιολογησουμε και το εκπαιδετικο μερος του εγχειρηματος
papadrikos
Full Member

Δημοσίευσηαπό Pilax » 21 Ιαν 2009, 15:41

Η Γερμανία νομίζω πως θα ήταν ένας πολύ καλός προορισμός..Τι λέτε?
Pilax
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό papadrikos » 22 Ιαν 2009, 21:20

Μια καλη ιδεα θα ηταν η ολλανδια.. εχει πολλες ανεμογεννητριες εχει μουσειο με πατεντες στη χαγη και ειναι και η εσα... οποτε ολοι οι τομεις λιγο ή πολυ ειναι ευχαριστημενοι.. δε νομιζω να θεωρειτε οτι δεν εχει διασκεδαση στην ολλανδια.. ουτε οτι δεν ειναι ενδιαφερουσα για εξερευνηση..
papadrikos
Full Member

Δημοσίευσηαπό Stokos » 22 Ιαν 2009, 21:23

papadrikos έγραψε:Μια καλη ιδεα θα ηταν η ολλανδια.. εχει πολλες ανεμογεννητριες εχει μουσειο με πατεντες στη χαγη και ειναι και η εσα... οποτε ολοι οι τομεις λιγο ή πολυ ειναι ευχαριστημενοι..

+1 σε αυτήν ιδέα μόνο και μόνο για αυτό το λόγο ;)
Stokos

Δημοσίευσηαπό macJohn » 23 Ιαν 2009, 00:21

Μπορούμε να πάμε και στο CΕRΝ στην Ελβετία. Ίσως να είναι πιθανό να μπορέσουμε να μείνουμε και εκεί. Πάντως οι ΗΜΜΥ της Θεσσαλονίκης είχαν πάει εκδρομή εκεί και μπορεί να μας βοηθήσουν κιόλας!!!
Ευκαρία να δούμε και το ETH για να καταλάβουμε τι θα πεί Πολυτεχνείο...
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης