JoVou έγραψε:Ρε Vagoula, άλλα λέμε σ' αυτό το topic! Εδώ συμφωνούμε σχεδόν όλοι ότι δεν οδηγεί κάπου η κατάσταση που επικρατεί εκεί μέσα. Γιατί οι βασικοί συντελεστές της ΔΕΝ λενε να κουνηθούν λίγο απ τη θέση τους...
και συ τωρα μας λες να πηγαίνουμε να μαζευτούμε και 800? Δλδ ποιά είναι η διαμαρτυρία σου στα όσα γίνονται? Γιατί εγώ το δήλωσα...ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να μαι κει μεσα...να μην παει κανένας μπας και κάτι αλλάξει σ αυτό τον τόπο!
JoVou έγραψε:Τις απαντήσεις που αναζητάς για τις απόψεις μου θα τις βρεις αν ανατρέξεις στα πρώιμα posts αυτού του thread. Είναι πάντως εντελώς λάθος η εντύπωση που κράτησες, ότι δεν πηγαίνω επειδή ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ απλά. Αλλά ας μην λέμε τα ίδια όμως πάλι, γραφτήκανε νωρίτερα...
JimMichael έγραψε:Έτσι θα γίνεται όσο υπάρχουν άτομα που συνδέουν τα πανεπιστημιακά κόμματα με τα πολιτικά κόμματα (ούτως ή άλλως είναι συνδεδεμένα, αλλά το κάνουν πολύ χειρότερα και οι ίδιοι οι οπαδοί) τα οποία θα ψηφίζουν τους εκάστοτε ηγέτες των κομμάτων αυτών οι οποίοι δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να αποκομούν οφέλη "κάτω από το τραπέζι".
JoVou έγραψε:όπως είπα, έχουν λόγο να υπάρχουν!...και καλά κάνουν, γιατί έχει συμφέροντα ο τόπος του Πανεπιστημίου και πρέπει κάπως να προωθηθούν.
JoVou έγραψε:Ε μετά σας λέω ότι για να διαμαρτυρηθώ (δεδομένου ότι δεν παίρνω πρωτοβουλία να κάνω κάτι νέο) ΔΕΝ πηγαίνω στις συνελεύσεις να τους στηρίξω, και στο τέλος ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΤΕ οτι φταίω που δεν αλλάζει τπτ! Μα αφού πάτε και τους στηρίζετε ΠΩΣ να αλλάξει κάτι? Βολεμένοι είναι όλοι!
Vagoulas έγραψε:Τρίτον αυτό το "πάτε και τους στηρίζετε" δεν κατάλαβα γιατί το λες έψαξα ξανά όλα τα παραπάνω posts και κανείς δεν έδειξε τέτοια τάση αντιθέτως μάλιστα?!
kormoranos έγραψε:Απο κεί και πέρα, δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν παρατάξεις απο τη στιγμή που δεν υπάρχουν ενιαία συμφέροντα στους φοιτητές. Τι κοινό έχω εγώ με έναν που ο πατέρας του έχει ας πούμε ενα μεγάλο τεχνικό γραφείο? Ποια ενιαία συμφέροντα να υπερασπιστώ μαζί του, απ' τη στιγμή που εγώ θα βγώ στην αγορά και θα παίρνω 700 ευρω, ενώ αυτός θα βρίσκεται σε πολύ καλύτερη θέση?
JoVou έγραψε:LoL! Καλά, σύμφωνοι, δεν υπάρχει κάτι στα προηγούμενα posts...όμως για πες μου πως εξηγείς το φαινόμενο: στέκομαι έξω απ' το αμφιθέατρο και πίνω μπύρα...και μόλις φωνάξουν "ελάτε .. ψηφίζουμε!", τότε βούρ όλοι να μπούνε να σηκώσουν το χεράκι τους και μετά να φύγουν χαρούμενοι...ότι κάτι πέτυχαν!!! Αυτό δεν είναι Στηρίζω??.
Πηγαίντε να πειτε τις απόψεις σας σ' αυτές τις συνελεύσεις...εγω φχαριστώ,ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ!
Y.Γ: Ας γίνει σύλλογος ΗΜΜΥ και υπόσχομαι να κουβαλάω όλο το χαρτομάνι...και δε θα με πειράζει και καθόλου! Τόσο θα γουστάρω αν πρόκειται να κάνω κάτι ουσιαστικό!!!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης