

dimitrisgzs έγραψε:Συμφωνώ οτι κανένα πρόγραμμα δε θα βολεύει όλους,αλλά για παράδειγμα για ενεργειακούς 4ο έτος έχει 4 μαθήματα τις πρώτες 4 μέρες στη σειρά (και παρακσευη τιποτα)... αυτό ισως θα μπορόυσε να αλλάξει..
papadrikos έγραψε:dimitrisgzs έγραψε:Συμφωνώ οτι κανένα πρόγραμμα δε θα βολεύει όλους,αλλά για παράδειγμα για ενεργειακούς 4ο έτος έχει 4 μαθήματα τις πρώτες 4 μέρες στη σειρά (και παρακσευη τιποτα)... αυτό ισως θα μπορόυσε να αλλάξει..
μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος;
Giannis έγραψε:Ρε παιδιά, δεν γνωρίζω τι είχε προτείνει κάθε έτος σχετικά με το πρόγραμμα, αλλά απόψεις του στυλ "Ωχ, το ένα μάθημα πέφτει μαζί με το άλλο, ωχ εκείνο πέφτει με εκείνο το μάθημα εκείνου του έτους.." και άλλα τέτοια, τι λογική έχουν??? 7-8 μαθήματα σε κάθε εξάμηνο μαζί με τα επιλογής μαζί με τα μαθήματα των κύκλων, για 5 έτη, λογικό δεν είναι να πέφτουν κάποια μαζί?? Καθαρά στατιστικά μιλώντας, για κάποιον που χρωστάει παλια μαθήματα, είναι αυτονόητο ότι κάποιες μέρες θα πέφτουν "ζόρικες". Αν όντως το πρόγραμμα είναι τόσο διαφορετικό από αυτά που προτείναν στη γραμματεία, μπορείτε να ζητήσετε 'το λόγο' γιατί έγινε κάτι τέτοιο, αλλά και πάλι να αλλάξει, πάλι παράπονα θα υπάρχουν γιατί πάλι κάποια δεν θα βολεύουν μεταξύ τους... πάντα έτσι γίνεται![]()
paul21 έγραψε:Εμενα παιδια ....για το 3 ετος με προβληματιζει που εβαλαν το μαθημα μικροηλεκτρονικη 1 την δευτερα στις 9 ...ενω τη προηγουμενη πεμπτη καποιοι γραφουμε προοδο!!!!(δε πιστευω η καθηγητρια να εχει ελεγξει τα γραπτα μεχρι τη δευτερα!!!.....δηλαδη ειμαστε υποχρεωμενοι να παμε να γραψουμε εξετασεις ... ακομα αν εχουμε περασει το μαθημα με τις προοδους..αφου δε θα το ξερουμε....εντελως παραλογο...)
patirgerasimos έγραψε:Έκτατο ανακοινωθέν.....http://embed.acapela.tv/Embed/GoodOldTimesEmbed.swf?id=bc3a93470de28
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης