papadrikos έγραψε:Giannis έγραψε:Μα βρε, 2gether, "τα παιδιά να βοηθήσουνε θέλανε και τους κράξανε"...να μην κράξουν και αυτοί πίσω λίγο?
καλο ειναι να μην χρησιμοποιεις τις εκφρασεις μου γιατι υποδηλωνεις εμεσα οτι τους υπερασπιστηκα γιατι ειναι της κλικας μου... κατι που εκτος του οτι ειναι αναληθες δειχνει και μια κατηγοριοποιηση των ανθρωπων και αυτη η αντιμετωπιση προς τους αλλους δε σε τιμα.
Pilax έγραψε:Δε θα μπω στη διαδικασία να σου απαντήσω..εξάλλου δεν είσαι ούτε 3ο ούτε 4ο ούτε 5ο έτος για να ενδιαφέρεσαι για μια τέτοια κίνηση όπως είναι η εκδρομή..Προτεραιότητά μου είναι η εκδρομή και η καλύτερη διοργάνωσή της και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και στη σχολή και μέσα στο forum.
dimitrisgzs έγραψε:Τελικά είναι μόνο για πέμπτο έτος ή μπορούν και άτομα απο άλλα έτη να λάβουν μέρος?
raskolnikov έγραψε:Η εκδρομή είναι μόνο για το 5ο έτος....
Ξέχασα βέβαια να ενημερώσω πως η εκδρομή αυτή είναι ανοιχτή, αλλά όποιος άλλος έρθει δεν δικαιούται επιδότηση από την σχολή. Επιδότηση δικαιούται μόνο το 5ο έτος.
megatron έγραψε:Μάλιστα...δεν το ήξερα αυτό ότι την επιδότηση δικαιούνται μόνον τα παιδιά του 5ου έτους. Οκ τότε,αλλά και πάλι δεν το καταλαβάινω γιατί να δικαιούνται αυτό το προνόμιο μόνο τα παιδιά του 5ου κι όχι κι άλλων ετών??
Τέλος πάντων...και πάλι σε ευχαριστώ raskolnikov!
papadrikos έγραψε:ειναι θεσμος τα 5α ετη να πηγαινουν εκπαιδευτικες εκδρομες μιας και εχουν παρει θεωρητικα τις γνωσεις που ειναι να παρουν απο τη σχολη και πανε αφου εχουν μια συνολικη αποψη για το αντικειμενο να το δουν στην πραξη.. καλο θα ηταν να μπορουν να παρουν ολοι επιδοτηση αλλα τα χρηματα δε θα μπορουσαν ποτε να ειναι αρκετα για ολους οποτε θα παρουν μονο τα 5α ετη.. ειναι δικαιο γιατι ολοι θα φτασουν 5ο ετος καποτε.. οι υπολοιποι ειναι ευπροσδεκτοι αλλα με δικα τους εξοδα..
macJohn έγραψε: Στις άλλες εκδρομές που διοργανώνει το τμήμα δεν αποκλείονται φοιτητές, είτε έχουν το θεωρητικό υποβαθρο να παρακολουθήσουν την ξενάγηση/εκδρομή είτε όχι...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες