Το πρώτο "άχρωμο" τραπεζάκι της σχολής μας!

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Re: Το πρώτο "άχρωμο" τραπεζάκι της σχολής μας!

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 04 Φεβ 2009, 15:57

Πάντως εγώ όποτε πάω στα μαθήματα δεν βλέπω πολύ κόσμο γενικώς και ακόμα πιο πολύ στο τραπεζάκι ..Ίσως πρέπει να μπει πιο κεντρικά..
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 04 Φεβ 2009, 16:08

Το τραπεζάκι δεν φτιάχτηκε για να'χει απολογισμούς ούτε για να μαζεύει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Στο κάτω κάτω ένα τραπεζάκι είναι, αν μαζεύονταν πολλά τραπεζάκια θα ήταν το πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό cmavr8 » 04 Φεβ 2009, 16:17

LoVaBiLL έγραψε:3 βδομάδες κατάληψη, και 2 βδομάδες διακοπές...χμμ..ένας μήνας μένει...λίγο σύντομο το διάστημα για να πει κανείς κάτι...

Υπάρχει όμως σχεδιασμός και μεγάλο όραμα. Σύνεση και ομοψυχία. Η ευημερία του τόπου είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

(εεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεε φωνάζουν τα πλήθη του Duth)

Είσαι πολιτικός?

Οκ, εγώ απλά λέω ότι είναι στη θέση του και χρησιμοποιείται!
Τί άλλο νέο θες papadriko?

Με το νέο εξάμηνο ίσως προχωρήσουμε και σε πίνακα ανακοινώσεων... λέω εγώ τώρα, σκέψη.
cmavr8
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό m.j. » 04 Φεβ 2009, 16:24

νομίζω....ότι ο σκοπός που τοποθετήθηκε το τραπεζάκι ήταν ακριβώς το ότι δεν θα επιτελεί ....."σκοπούς",κατά συνέπεια δεν έχουμε να παραθέσουμε στοιχεία ενός απολογισμού που δεν υπήρχε περίπτωση να κάνουμε,και όπως λέει και ο lovabill ήταν μία δύσκολη περίοδος,και οι περισσότεροι ήταν χαμένοι από την σχολή,οπότε αν αναφέρεστε στο ότι δεν βλέπετε άτομα εκεί δεν έχετε παρά να περιμένετε μία πιο νορμάλ περίοδο για να προβείτε στην όποια αντίστοιχη ερώτηση.
peace just wanted to be free.
m.j.
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 04 Φεβ 2009, 19:12

εγω κατάλαβα οτι ο papadrikos ρωτάει αν είχε απήχηση στους φοιτητές και πως ανταποκρίθηκαν. Και όταν λέω να μπει πιο κεντρικά, το λέω για να είναι στο οπτικό πεδίο εκείνου που μπαίνει στο χώρο ώστε να βλέπει την εναλλακτική επιλογή.

Τώρα αν είναι το στυλ το βάζουμε όπου θέλουμε και όποιος θέλει ας έρθει-οκ κανενα πρόβλημα.
Όσο για νορμάλ καταστάσεις ας το αφήσουμε γιατί καθε χρόνο πάνω κάτω τα ίδια"πράγματα" γίνονται.
Τελευταία επεξεργασία από patirgerasimos και 04 Φεβ 2009, 19:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 04 Φεβ 2009, 19:15

Εμείς κυρίως για μας το κάναμε, με τη διαφορά ότι είμαστε large τύποι και απλόχεροι στα προσωπικά μας υπάρχοντα. Προσωπικά δεν ξέρω τι απήχηση είχε, όχι ότι με ενδιαφέρει και να τη μάθω. Είναι στην κρίση του καθενός και αυτή ως γνωστόν είναι υποκειμενική κατά κύριο λόγο. Όπως και η δική μου.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό m.j. » 04 Φεβ 2009, 21:16

πάλι καλα ρε patirgerasime που μας εξηγείς τι εννοούσε ο συναδερφος papadrikos ;D

κατά την γνώμη μου, καλό θα ήταν να μην αναλωνόμαστε σε συζητήσεις που δεν οδηγούν καπου ,το τραπεζάκι είναι εκεί ,το αν "τραβάει" ή όχι κόσμο δεν είναι κάτι που αποτελεί και κανένα τρομερό ζήτημα και ούτε χρειάζεται αναλύσεις επί αναλύσεων.
peace just wanted to be free.
m.j.
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό papadrikos » 04 Φεβ 2009, 22:28

μην ειστε προκατειλημενοι.. απλα ρωτησα αν εκπληρωνει τους σκοπους για τους οποιους αγοραστηκε. οχι αν ειναι πολλοι ή λιγοι αυτοι που πανε ή αν λυνει τα προβληματα ή οτιδηοτε αλλο. αυτοι που σκεφτηκαν και υλοποιησαν την δραση αυτη αν εχουν πετυχει το στοχο τους. αν θεωρειτε οτι η συζητηση ειναι ανουσια να μην συμμετεχετε. δε σας υποχρεωνει καποιος. παρεπιπτώντος εχουν βγαλει οσα ήταν κολημενα πανω.
papadrikos
Full Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 04 Φεβ 2009, 22:47

Μας είναι γνωστό αυτό, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για την ώρα για την επανεκτύπωση, καθώς επίσης και για νέες ιδέες που μπορούν να κολληθούν. Όσο για τους σκοπούς του αν εκπληρώθηκαν, ακόμα χρειάζεται χρόνος και απο εμάς για να το δούμε αλλά ίσως και από τους φοιτητές για να το κρίνουν.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό mafux » 05 Φεβ 2009, 20:31

Δεν πιστεύω πως είναι κατάκτηση το πρώτο άχρωμο τραπεζάκι για δύο λόγους. Προς το συμφέρον μας είναι να ασχολούμαστε με τα κοινά, στην περίπτωση μας, της σχολής για να βελτιώνονται οι συνθήκες σπουδών. Αν πανηγυρίζουμε για ένα άχρωμο τραπέζι δηλαδή για άτομα αμέτοχα δεν βοηθάμε τη σχολή να πάει μπροστά. Στο κάτω κάτω αν άτομα από παρατάξεις πρήζουν φοιτητές που δεν το επιθυμούν, ως μεγάλα παιδιά που είμαστε μπορούμε να βάζουμε τον καθένα στη θέση του.
mafux
Newbie

Δημοσίευσηαπό Stokos » 05 Φεβ 2009, 20:34

Αχα δηλαδή εσύ το θεωρείς το ότι είμαστε "αμέτοχοι στα κοινά" που το συζητήσαμε, το αποφασίσαμε και το κάναμε αυτό? Μάλιστα ::) Τότε αυτοί που ξημεροβραδιάζονται στις καφετέριες και τα club/μπουζούκια κ.τ.λ. πως λέγονται?
Stokos

Δημοσίευσηαπό mafux » 05 Φεβ 2009, 20:40

Ε αυτοί λέγονται ..ίτες!!! Θέλω να πω ότι μέσα από μία παράταξη θα περάσει μία πρόταση που εγώ κι εσύ παραδείγματος χάριν μπορεί να κάνουμε για να βελτιωθεί κάτι στη σχολή. Έχω άδικο;
mafux
Newbie

Δημοσίευσηαπό Stokos » 05 Φεβ 2009, 20:44

mafux έγραψε:Έχω άδικο;

Ναι. Εκτός αν ξέρεις καμιά παράταξη με το όνομα "παρδαλές καμήλες". Τότε πάω πάσο.

Αν ήταν το βιολί ψ__ή θα το παίζανε πολλοί.
Stokos

Δημοσίευσηαπό Giannis » 05 Φεβ 2009, 21:07

mafux έγραψε:[...] Αν πανηγυρίζουμε για ένα άχρωμο τραπέζι δηλαδή για άτομα αμέτοχα δεν βοηθάμε τη σχολή να πάει μπροστά.[...]

[...]Θέλω να πω ότι μέσα από μία παράταξη θα περάσει μία πρόταση που εγώ κι εσύ παραδείγματος χάριν μπορεί να κάνουμε για να βελτιωθεί κάτι στη σχολή. Έχω άδικο;

Έχεις μόνο άδικο και το μέλλον θα σε διαψεύσει.
Θα σε παρακαλούσα να μην σπαταλάς το πολύτιμο ρεύμα και πόρους από αυτόν τον πλανήτη για να γραφεις αυτά που σκέφτεσαι.

Να κλέβεις ιδέες από ένα άτομο είναι κλοπή, να κλέβεις από πολλά...είναι έρευνα.

Πάτα εδώ
Άβαταρ μέλους
Giannis
Full Member

Δημοσίευσηαπό brera » 05 Φεβ 2009, 21:37

....ιτες.Μμμμ.Δαπιτες,πασπιτες,εαακιτες,πκσιτες δηλαδη όλοι.Το τραπεζάκι ειναι πολύ καλή ιδέα.Το να ασχολείται κανεις με θέματα του πανεπιστημίου που ενδιαφέρουν όλους δε νομίζω να τον κανει αμετοχο.Τωρα αν θες να γίνεις ενεργός πολιτικά γράψου σε κανένα κόμμα και όχι σε παράταξη φιλε mafux.
Άβαταρ μέλους
brera
Γενικός Συντονιστής

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες