2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών

Δημοσίευσηαπό JoVou » 08 Φεβ 2008, 23:02

Παιδιά στο συνέδριο θα πάμε ???
Είναι κανείς που είχε βρεθεί στο περυσινό να μας πει εμπειρίες κτλ? Αν αξίζει τον κόπο να πάει κανείς και τέτοια..
Οι ημερομηνίες είναι 18-19 Απριλίου 2008!
Never Leave 4 Tomorrow ... What You can Finish up From Today!
Άβαταρ μέλους
JoVou
Full Member
 
Δημοσιεύσεις: 221
Εγγραφή: 10 Ιαν 2008, 02:33
Τοποθεσία: Xanthi
Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Re: 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογι

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 08 Φεβ 2008, 23:19

Πάλι καλά να λες που φέτος μας ενημέρωσαν φέτος σαν πανεπιστήμιο. Πέρσι η αφίσα αναρτήθηκε μια εβδομάδα πριν το συνέδριο και όλοι τρέχαν τελευταία στιγμή να κλείσουν εισιτήρια,διαμονή κ.λ.π.Άσε το άλλο μια καθηγήτρια του τμήματός μας έκανε παράπονα σε έναν καθηγητή του Αριστοτελείου του τμήματος ΗΜΜΥ για την έλλειψη της ενημέρωσης. Τι απάντησε ο αθεόφοβος?! "Νομίζαμε ότι δεν θα έρθετε,όπως συνήθως, και δεν σας είπαμε!!!". Τι να του πεις από τη μια μπορεί να έχει δίκιο, γιατί ούτε ημερίδες διοργανώνουμε στην Ξάνθη (όπως οι συνάδελφοι πολιτικοί μηχανικοί) αλλά ούτε και σε μεγάλα γεγονότα πηγαίνουμε, αλλά από την άλλη είναι απάντηση αυτή ???

Υ.Γ. Πάλι στην Αθήνα θα γίνει?! Έλεος πόσο "παράγκα" είναι αυτό το Μετσόβειο?! Πάντως από όσους άκουσα δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο μόνο η συζήτηση μεταξύ καθηγητών,φοιτητών και στελέχη επιχειρήσεων είχε ενδιαφέρον αλλά από θέμα εργασιών λίγα πράγματα!
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member
 
Δημοσιεύσεις: 478
Εγγραφή: 10 Ιαν 2008, 19:37
Τοποθεσία: Helsinki
Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Re: 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογι

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 11 Φεβ 2008, 20:52

Έστω για αυτά τα λίγα εγώ θα πάω πάντως. Να δω και περί τίνος πρόκειται. Να δω το επίπεδο στο οποίο βρισκόμαστε. Να φάω και λίγο σπιτικό φαΐ μια και είμαι Αθηναίος  ;D ;D ;D

Γενικώς ναι μας έχουν λιγάκι γραμμένους, αλλά αυτό δε θα γινόταν αν δεν τους γράφαμε εμείς πρώτα. Είναι άλλη μια κλασική περίπτωση... τα θέλω όλα έτοιμα. Αποκλείεται να μην το πήρε χαμπάρι κανένας καθηγητής την προηγούμενη φορά. Τι θέλουν να πουν δλδ; Ότι δεν έχουν γνωστούς στα άλλα πανεπιστήμια; Είναι δυνατόν; Αλλά κανείς δεν φιλοτιμήθηκε να βγάλει μια αφίσσα τότε γι'αυτό.Τώρα τουλάχιστον όμως που έχουμε την ενημέρωση έγκαιρα, εγώ θα'θελα να δείξω ότι το ΔΠΘ δεν είναι αμέτοχο. Μακάρι να το κάνουν κι άλλοι. Θα'χω και παρέα :)
Φίλοι και χρήμα, νερό και λάδι.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member
 
Δημοσιεύσεις: 833
Εγγραφή: 12 Ιαν 2008, 00:20
Τοποθεσία: Athens
Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Re: 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογι

Δημοσίευσηαπό Napis » 20 Φεβ 2008, 22:50

Μέχρι πότε και που μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχή για το συνέδριο?
Napis
Jr. Member
 
Δημοσιεύσεις: 57
Εγγραφή: 15 Ιαν 2008, 16:45

Re: 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογι

Δημοσίευσηαπό sandra3 » 21 Φεβ 2008, 02:00

Έτσι είναι, πρέπει να δείξουμε πως το ΔΠΘ δεν είναι αμέτοχο :)
Τουλάχιστον φέτος έβγαλαν νωρίς ανακοινώσεις κτλ. Πέρισυ είχα πάει στο 1ο Συνέδριο Ηλεκτρ.Μηχανικών με άλλα 7 ατομα περίπου.Βρήκαμε κι άλλους φοιτητές του ΔΠΘ εκεί. Εντάξει, δεν ήταν και τόσο οργανωμένο. Το θέμα είναι όμως πως το ΔΠΘ δεν συμμετείχε σε καμία παρουσίαση ,απουσίαζε ακόμα και από τις αναφορές των ομιλιτών προς άλλα πολυτεχνεία (ανέφεραν όλα τα υπόλοιπα εκτός απο το δικό μας). Για τον λόγο αυτό, όταν γυρίσαμε Ξάνθη, το κάναμε θέμα. Μιλήσαμε με κάποιους καθηγητές και μερικοί δεν ήξεραν για το συνέδριο. Άλλοι απλά είχαν πληροφορηθεί μέσω άλλων πηγών και όχι μέσω της σχολής ή των διοργανωτών του συνεδρίου.Και έτσι είναι ρε παιδιά, δεν φταίνε μόνο αυτοί. Για να μην μας έχουν "γραμμένους" πρέπει να βοηθήσουμε κι εμείς και όχι να περιμένουμε χωρίς να κάνουμε τίποτα.
sandra3
Newbie
 
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: 12 Ιαν 2008, 14:38

Re: 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογι

Δημοσίευσηαπό danai » 21 Φεβ 2008, 02:45

Για την παράκολούθηση του συνεδρίου οι φοιτητές θα δηλώσουν συμμετοχή στη σελίδα του συνεδρίου
όταν ανακοινωθεί,υποθέτω μέσα στον Μάρτιο...
danai
Newbie
 
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: 15 Ιαν 2008, 14:38

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

cron