pez έγραψε:Τέρμα στην κατά 66% ανάπηρη εκπαίδευση Ηλεκτρολόγων Πολυτεχνείου!
- Την κοινωνία μας; Στην οποία αποδίδουμε τους Διπλωματούχους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς μας του 33%;

pez έγραψε:Όμως, οι ίδιοι οι φοιτητές μας, η πιο ασθενής συνιστώσα του Τμήματος, αφού μας απαλλάξανε από τον σύλλογο των Πολιτικών Μηχανικών, που για 35 ολόκληρα χρόνια καθότανε στο σβέρκο μας, και κανένας μας δεν τολμούσε να αρθρώσει λέξη, είναι αυτοί που μας δείχνουν τώρα τον δρόμο:
- Σειρά σας! Ξεφορτωθείτε τώρα και σεις -αν μπορείτε!- εκείνους που ξένοι μας επέβαλαν!

oval έγραψε:
Όσο για τους φοιτητές-καθηγητές που "έδειξαν τον δρόμο"
oval έγραψε:δεν νομίζω να ήθελαν πραγματικά έναν αυτόνομο σύλλογο ηλεκτρολόγων που να εκπροσωπεί τους φοιτητές
Ειλικρινά δεν έχεις κανένα φίλο/συμφοιτητή που να ασχολείται με τα μαθήματα και τη σχολή και να τον ενδιαφέρει να μπορεί να συζητάει και να αποφασίζει, να εκφράζει τη γνώμη του για τα θέματα του τμήματος? Κάποιον που δε θα είχε δόλια προσωπικά συμφέροντα για να το κάνει αυτό και απλά θέλει ενα σύλλογο ΗΜΜΥ ελπίζοντας οτι θα βοηθήσει όλους μας... Εγώ ξέρω αρκετά τέτοια άτομα(πολλαπλάσια του 22).Αν αρέσκεστε να βλέπετε παντού ίντριγκες,σκοπιμότητες κλπ ή αν ακόμα χειρότερα έχετε μάθει ότι έτσι είναι και λειτουργεί ο κόσμος ή εσείς πρέπει να χαλαρώσετε λίγο ή εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος και καλοπροαίρετος που πιστεύω οτι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και θεωρώ κι τον εαυτό μου έναν απ αυτούςoval έγραψε: π.χ. το θέμα της ονομασίας "βρωμάει πολύ" και εννοώ ότι ίσως να έγινε εσκεμμένα μια τέτοια κίνηση με σκοπό να "ταράξει απλώς τα νερά" ενόψη εκλογών (παρόλο που δεν έχει άμεσο ρόλο) και όχι να έχει ουσιαστική δράση.
Αλήθεια βρε παιδία του συλλόγου πότε αρχίζουν οι εγγραφές;;;

papamark έγραψε: Όποιος και αν είναι ας έρθει στην ανοιχτή συγκέντρωση να εκφέρει τις απόψεις του πρόσωπο με πρόσωπο.
Όπως δήλωσα, η συγκέντρωση αυτή είναι ανοικτή και για τους φοιτητές.
Ν. Παπαμάρκος
Καθηγητής Δ.Π.Θ.

Bombastic έγραψε:Για τέτοια σχόλια ckoukou αρχηγός είσαι να μας πεις τι έχεις ακούσει για το πρόγραμμα εξεταστικής των ηλεκτρολόγων εκεί στο κυλικείο που δουλεύεις δε λες τίποτα. Sorry που βγαίνω από το θέμα αλλά και τα παραπάνω δεν είναι λιγότερο offtopic

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης