Κοινός Υποψήφιος Πρόεδρος 100%

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Κοινός Υποψήφιος Πρόεδρος 100%

Δημοσίευσηαπό pez » 07 Μάιος 2009, 16:28

- Κοινός Υποψήφιος Πρόεδρος 100% - Thursday, May 07, 2009 5:18 PM - To: DEP EE - Cc: EECE, Antennas RG, /F/L/O/S/S/ - Petros Zimourtopoulos -

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εξαιρετικά αξιέπαινη η Πρωτοβουλία του Καθηγητή κ. Ν. Παπαμάρκου για την πρόταση υπόδειξης κοινού υποψηφίου Προέδρου του Τμήματος
-
μετά την 2-ετία της παταγώδους αποτυχίας του Τηλεπικοινωνιακού τριδύμου, που όντας στην ηγεσία του Τμήματος -και άσχετα με ποιον τέλος πάντων τρόπο βρεθήκανε εκεί- το μόνο που κατάφεραν είναι να κάνουνε μαντάρα την πλέον δημοφιλή και σύγχρονη συνιστώσα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών, δηλαδή τις Τηλεπικοινωνίες, στις οποίες όπως είπαμε είναι ειδικοί (!), που τις αφήσανε με 2 μόνον φοιτητές (!), οπότε κι ο καθένας μας μπορεί μια χαρά να αντιληφθεί τι μπορεί να έκαναν για όλα τα υπόλοιπα του Τμήματος, στα οποία δεν είναι ειδικοί...

Όμως, οι ίδιοι οι φοιτητές μας, η πιο ασθενής συνιστώσα του Τμήματος, αφού μας απαλλάξανε από τον σύλλογο των Πολιτικών Μηχανικών, που για 35 ολόκληρα χρόνια καθότανε στο σβέρκο μας, και κανένας μας δεν τολμούσε να αρθρώσει λέξη, είναι αυτοί που μας δείχνουν τώρα τον δρόμο:

- Σειρά σας! Ξεφορτωθείτε τώρα και σεις -αν μπορείτε!- εκείνους που ξένοι μας επέβαλαν!

Έτσι, στις Πρώτες, από της ιδρύσεώς του Τμήματος, εδώ και 35 χρόνια, νόμιμες εκλογές για νόμιμο Πρόεδρο του Τμήματος η επιλογή είναι μονόδρομος:

Τέρμα στην σημερινή κασκαρίκα των 3 ξεχωριστών ψευτοκατευθύνσεων!

Τέρμα στην κατά 66% ανάπηρη εκπαίδευση Ηλεκτρολόγων Πολυτεχνείου!

Πάρτε το απόφαση μικροί και μεγάλοι:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΜΟΝΟΜΠΑΝΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥ 33% !
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Και ποιους άραγε νομίζουμε ότι ξεγελάμε;

- Τους φοιτητές μας; Που για να περάσουνε στο υψηλής βαθμολογίας Τμήμα μας, τους βγήκε η ψυχή περιμένοντας πως θα γίνουν Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί *με* Υπολογιστές 100%;

- Την κοινωνία μας; Στην οποία αποδίδουμε τους Διπλωματούχους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς μας του 33%;

- Ή μπας και ξεγελάμε κι αυτή δεν το αντιλαμβάνεται d;^) την καθ' όλα απαιτητική, την αμείλικτη Αγορά Εργασίας, που διόλου δεν συγχωρεί τέτοιου είδους τερτίπια και αφορμή ψάχνει για να ποδοπατήσει τον κάθε ανάπηρο που θα αποπειραθεί να εμφανιστεί μπροστά της;

Προφανώς λοιπόν μόνον ένα Κοινό Πρόγραμμα Σπουδών 100%

ε γ γ υ ά τ α ι

Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού *ΚΑΙ* Μηχανικού Υπολογιστών 100%!

Ώστε λοιπόν Αγαπητοί μου Συνάδελφοι τα πράγματα είναι πολύ απλά:

Στην Ανοικτή Συγκέντρωση της Δευτέρας που οργανώνετε δεν θα καθίσουμε στιγμή να σας ακούσουμε να μας λέτε και πάλι

Τ Ι Π Ο Τ Α
Ο Λ Ι Γ Ο Τ Ε Ρ Ο

από:

- Ένα 100% Κοινό Πρόγραμμα Σπουδών, για

- Ένα 100% Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΜΑΖΙ *ΚΑΙ* Μηχανικό Υπολογιστών, με

- Ένα 100% Κοινό Υποψήφιο Πρόεδρο.

Καθότι, κάθε τι μόλις πιο λίγο, όπως είναι το τρέχον Πρόγραμμα Σπουδών του 33%, θα σημαίνει υποψήφιος Πρόεδρος:

Δ ι α σ π α σ τ ι κ ό ς.

Ραντεβού λοιπόν την Δευτέρα για να δούμε τι θα 'χετε πάλι να μας πείτε!

Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς,

Πέτρος Ζιμουρτόπουλος

-------------------------------------------------------------
| From: ... @ee.duth.gr - To: "DEP EE" dep-ατ-ee.duth.gr> - Sent: Thursday, May 07, 2009 5:39 PM
| Subject: Κοινός Υποψήφιος Πρόεδρος 100%
|
|> μετά την 2-ετία της παταγώδους αποτυχίας του Τηλεπικοινωνιακού
|> τριδύμου, που όντας στην ηγεσία του Τμήματος -και άσχετα με ποιον
|> τέλος πάντων τρόπο βρεθήκανε εκεί- το μόνο που κατάφεραν είναι να
|> κάνουνε μαντάρα την πλέον δημοφιλή και σύγχρονη συνιστώσα του
|> Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών, δηλαδή τις
|> Τηλεπικοινωνίες, στις οποίες όπως είπαμε είναι ειδικοί (!),
|> που τις αφήσανε με 2 μόνον φοιτητές (!),
|
|
| ... και χωρίς τηλεπικοινωνίες άλλους 110 φοιτητές ...

Ναι. Σωστά!

Αλλά κι ακόμη 78 εφέτος, κι άλλους 103 πέρυσι!

ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ, ΚΑΤΡΑΜΕ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.

Πέτρος Ζιμουρτόπουλος
Τελευταία επεξεργασία από JimMichael και 08 Μάιος 2009, 10:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Συγχώνευση συνεχόμενων δημοσιεύσεων
pez

Re: Κοινός Υποψήφιος Πρόεδρος 100%

Δημοσίευσηαπό Stokos » 07 Μάιος 2009, 19:03

pez έγραψε:Τέρμα στην κατά 66% ανάπηρη εκπαίδευση Ηλεκτρολόγων Πολυτεχνείου!

- Την κοινωνία μας; Στην οποία αποδίδουμε τους Διπλωματούχους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς μας του 33%;

Συγνώμη αν κατάλαβα λάθος αλλά εννοείτε ότι "πλήρως" εκπαιδευμένοι μηχανικοί θεωρούνται μόνο οι του "τηλεπικοινωνιακού κύκλου σπουδών"?

---

Όσο για το ενιαίο κύκλο σπουδών θα πω πως βλέπω εγώ τα πράγματα σαν προπτυχιακός φοιτητής. Το αντικείμενο του ΗΜΜΥ είναι τεράστιο και εξηγούμαι: (Ανώτερα) Μαθηματικά, Φυσική, Μηχανολογία, Ηλεκτρολογία-Ηλεκτρονική, Προγραμματισμός, Αρχιτεκτονική-Δίκτυα Υπολογιστών, Τηλεπικοινωνίες, ΣΑΕ και χίλια μύρια άλλα θέματα. Το να τα εντάξουμε όλα αυτά σε ένα ενιαίο κύκλο σπουδών είναι εφικτό αλλά πιστεύω ότι μετά ο κύκλος σπουδών θα γίνει "βαρύς και ασήκωτος" και εξηγούμαι: Αφενός θα αυξηθεί το 5ετές πρόγραμμα σε τουλάχιστο 6.5-7 χρόνια για να υπάρξει επαρκής εκπαίδευση σε όλα τα θέματα τα οποία πρέπει να γνωρίζει ο ΗΜΜΥ (Εκτός εάν κοπούν μαθήματα που δεν είναι και τόσο χρήσιμα, π.χ. η Θερμοδυναμική). Αφετέρου θα αναγκάσουμε ένα φοιτητή να "αναγκαστεί" να διαβάσει μαθήματα τα οποία δεν είναι τόσο ενδιαφέροντα γι'αυτόν. Και αν "αναγκάζεσαι" να κάνεις κάτι το κάνεις σαν "αγγαρεία" και η απόδοση δεν είναι και τόσο καλή. Αυτό ευτυχώς περιορίζεται με τη δυνατότητα επιλογής κύκλου σπουδών και μαθημάτων επιλογής.

Το πρόβλημα εκεί που πραγματικά νομίζω ότι υπάρχει, είναι το ότι "όλοι το ίδιο χαρτί παίρνουμε". Δε μπορώ εγώ να πάρω δίπλωμα ΗΜΜΥ τελειώνοντας ηλεκτρονικός και να πάω να δουλέψω στον ΟΤΕ (ή σε άλλες τηλεπικοινωνίες). Θα στερούμαι βασικών γνώσεων και απλά θα δουλεύω το κόσμο. Αυτό θα βάλει σε αμφισβήτηση τη φήμη του πανεπιστημίου μου και την ποιότητα των ΗΜΜΥ που παράγει.

Για να κάνω μια περίληψη της σκέψης μου λοιπόν, πιστεύω ότι το αντικείμενο του ΗΜΜΥ είναι τεράστιο. Είναι αδύνατον να μην υπάρχει ειδίκευση (κύκλοι σπουδών). Θεωρώ απαράδεκτο όμως τα 3 πτυχία να φέρουν ακριβώς τον ίδιο τίτλο.

---

Τώρα όσο αφορά το ότι "το τρίδυμο των τηλεπικοινωνιακών προέδρων" (δε ξέρω ποιους εννοείται εκτός από τον τωρινό) κατέστρεψαν τις τηλεπικοινωνίες μου φαίνεται υπερβολικό. Είστε και εσείς καθηγητής στον εν λόγω τομέα... Γιατί ρίχνουμε πάντα τις ευθύνες στους άλλους? Αυτοκριτική δεν...?
Επαναλαμβάνω για να μη παρεξηγούμαι, δε ξέρω προσωπικά κανέναν από το τρίδυμο που λέτε (εκτός του τωρινού, τον οποίο γνωρίζω μόνο "φατσικά") αλλά ούτε και εσάς... Είμαι απλά ένας εξωτερικός παρατηρητής της όλης "ιστορίας" και διατυπώνω την άποψή μου.
Stokos

Δημοσίευσηαπό papadrikos » 07 Μάιος 2009, 21:24

τι ωρα και που ειναι η συγκεντρωση;;
papadrikos
Full Member

Δημοσίευσηαπό oval » 07 Μάιος 2009, 22:03

pez έγραψε:Όμως, οι ίδιοι οι φοιτητές μας, η πιο ασθενής συνιστώσα του Τμήματος, αφού μας απαλλάξανε από τον σύλλογο των Πολιτικών Μηχανικών, που για 35 ολόκληρα χρόνια καθότανε στο σβέρκο μας, και κανένας μας δεν τολμούσε να αρθρώσει λέξη, είναι αυτοί που μας δείχνουν τώρα τον δρόμο:

- Σειρά σας! Ξεφορτωθείτε τώρα και σεις -αν μπορείτε!- εκείνους που ξένοι μας επέβαλαν!

Ξεχάσατε να αναφέρετε οτι σύμφωνα με τον νέο νόμο πλαίσιο η ανάδειξη του προέδρου γίνεται με καθολική ψηφοφορία όλων των φοιτητών του τμήματος. Επομένως καμία σχέση δεν έχει ο μοναδικός σύλλογος φοιτητών και οι εκπρόσωποι του με αυτή την διαδικασία. Όσο για τους φοιτητές-καθηγητές που "έδειξαν τον δρόμο" δεν νομίζω να ήθελαν πραγματικά έναν αυτόνομο σύλλογο ηλεκτρολόγων που να εκπροσωπεί τους φοιτητές π.χ. το θέμα της ονομασίας "βρωμάει πολύ" και εννοώ ότι ίσως να έγινε εσκεμμένα μια τέτοια κίνηση με σκοπό να "ταράξει απλώς τα νερά" ενόψη εκλογών (παρόλο που δεν έχει άμεσο ρόλο) και όχι να έχει ουσιαστική δράση.

Αλήθεια βρε παιδία του συλλόγου πότε αρχίζουν οι εγγραφές;;;
oval
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό dimitrisgzs » 08 Μάιος 2009, 00:00

Αν και θεωρώ οτι είματε offtopic και καλύτερα να μη συνεχίσει εδώ η συζήτηση....

oval έγραψε:
Όσο για τους φοιτητές-καθηγητές που "έδειξαν τον δρόμο"

Μάλλον δεν είσαι σωστά ενημερωμένος, δεν εμπλέκεται κανένας καθηγητής σ αυτή τη διαδικασία! Πάντως πιστεύω οτι η πλειοψηφία των καθηγητών θα δεί με καλό μάτι αυτή τη κίνηση!

oval έγραψε:δεν νομίζω να ήθελαν πραγματικά έναν αυτόνομο σύλλογο ηλεκτρολόγων που να εκπροσωπεί τους φοιτητές

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να το πιστέψεις αυτό ??? Ειλικρινά δεν έχεις κανένα φίλο/συμφοιτητή που να ασχολείται με τα μαθήματα και τη σχολή και να τον ενδιαφέρει να μπορεί να συζητάει και να αποφασίζει, να εκφράζει τη γνώμη του για τα θέματα του τμήματος? Κάποιον που δε θα είχε δόλια προσωπικά συμφέροντα για να το κάνει αυτό και απλά θέλει ενα σύλλογο ΗΜΜΥ ελπίζοντας οτι θα βοηθήσει όλους μας... Εγώ ξέρω αρκετά τέτοια άτομα(πολλαπλάσια του 22).Αν αρέσκεστε να βλέπετε παντού ίντριγκες,σκοπιμότητες κλπ ή αν ακόμα χειρότερα έχετε μάθει ότι έτσι είναι και λειτουργεί ο κόσμος ή εσείς πρέπει να χαλαρώσετε λίγο ή εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος και καλοπροαίρετος που πιστεύω οτι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και θεωρώ κι τον εαυτό μου έναν απ αυτούς

oval έγραψε: π.χ. το θέμα της ονομασίας "βρωμάει πολύ" και εννοώ ότι ίσως να έγινε εσκεμμένα μια τέτοια κίνηση με σκοπό να "ταράξει απλώς τα νερά" ενόψη εκλογών (παρόλο που δεν έχει άμεσο ρόλο) και όχι να έχει ουσιαστική δράση.
Αλήθεια βρε παιδία του συλλόγου πότε αρχίζουν οι εγγραφές;;;

Δε καταλαβαίνω τι σχέση έχουν οι προεδρικές εκλογές με τη συγκεκριμένη κίνιση?Σχετικά με το όνομα έγινε ένα λάθος το οποίο παρατηρήθηκε άμεσα(thanx to papadrikos) και σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση για τις εγγραφές και όλα τα υπόλοιπα!
Άβαταρ μέλους
dimitrisgzs
Full Member

Ανοικτή Πρόσκληση - Re: Κοινός Υποψήφιος Πρόεδρος 100%

Δημοσίευσηαπό pez » 08 Μάιος 2009, 07:13

2 - Wednesday, May 06, 2009 13:51 AM - ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Nikos Papamarkos -

... Όσο για τους φοιτητές, επειδή η πρόσκληση είναι ανοιχτή, μπορούν αν θέλουν να προσέλθουν και αυτοί ...

1 - Wednesday, May 06, 2009 11:55 AM - ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Nikos Papamarkos -

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Αναλαμβάνω αυτήν την πρωτοβουλία ενόψει των επικείμενων Προεδρικών εκλογών στο Τμήμα μας.

Νομίζω ότι όλοι μας έχουμε αντιληφθεί ότι το όλο κλίμα στο Τμήμα μας τα τελευταία χρόνια δεν είναι ικανοποιητικό.

Την ευθύνη γι αυτό την έχουμε όλοι μας και πιστεύω ότι είναι πλέον η ώρα να συζητήσουμε τα όποια προβλήματα και να δώσουμε λύσεις.

Προσωπικά πιστεύω ότι για να αντιμετωπίσουμε την όλη κατάσταση είναι απαραίτητο να υπάρξει κατ' αρχήν ένας κοινά αποδεκτός υποψήφιος στις επικείμενες Προεδρικές εκλογές (δεν εννοώ φυσικά τον εαυτό μου).

Σας καλώ λοιπόν όλους την προσεχή Δευτέρα 11/5 και ώρα 13:00 σε ένα από τα αμφιθέατρα (π.χ. το Α2) να συγκεντρωθούμε προκειμένου να συζητήσουμε την όλη κατάσταση και αν είναι δυνατόν να καταλήξουμε στην υπόδειξη ενός κοινού υποψηφίου για τη θέση του Προέδρου του Τμήματός μας.

Με Τιμή

Ν. Παπαμάρκος

Καθηγητής Δ.Π.Θ.
pez

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 08 Μάιος 2009, 16:53

Πολύ ενδιαφέρον! Ο Ζιμουρτόπουλος κατέρριψε τον Παπαμάρκο από Διευθυντή Μεταπτυχιακών Σπουδών (το 2003), αφού ο τελευταίος δεν άντεξε τον "πόλεμο" των emails. Και τώρα προωθεί τα μηνύματά του και μας ενημερώνει για τη "συγκέντρωση"....
Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε Παπαμάρκο υποψήφιο Πρόεδρο και Ζιμουρτόπουλο υποψήφιο Αναπληρωτή Προέδρου. Ή και αντίστροφα. Αλλά αυτό δεν γίνεται, επειδή ο Ζιμουρτόπουλος είναι "μονίμως επίκουρος καθηγητής κεραιών", όπως αρέσκεται να αυτοαποκαλείται.

Θα ήθελα όμως να προσέξετε και το άλλο:
Ο υποψήφιος Παπαμάρκος ΔΕΝ προσκάλεσε τους φοιτητές! Το μήνυμά του απευθυνόταν μόνο στα μέλη ΔΕΠ (και μάλιστα, από λάθος του, σε όλα τα μέλη ΔΕΠ ολόκληρου του ΔΠΘ). Ο Ζιμουρτόπουλος, περισσότερο έμπειρος, το κατάλαβε και τον διορθώνει για να τον βοηθήσει, παραθέτοντας τμήμα της απάντησης Παπαμάρκου προς Γραββάνη. Άλλη όμως ήταν η πρόθεση: να γίνει η συγκέντρωση ερήμην των φοιτητών. Ελπίζω να πάτε και να απολαύσετε ... το ρεσιτάλ Ζιμουρτόπουλου. Καλή διασκέδαση.
ckoukou

Δημοσίευσηαπό papamark » 08 Μάιος 2009, 18:13

Λυπάμαι πολύ για τα όσα γράφονται παραπάνω από τον ckoukou. Ο ckoukou ελπίζω ότι δεν είναι ο Πρόεδρος του Τμήματος (το έχει δηλώσει άλλωστε αυτό και στο Τμήμα), διότι διαφορετικά θα είχε το θάρρος να βάλει το όνομά το κάτω από τα γραφόμενα του και όχι να λέει ανακρίβειες και να διαβάλει ανωνύμως. Πάντως τα γραφόμενα και η τακτική του μοιάζει. Σε κάθε περίπτωση, τα όσα ισχυρίζεται είναι ανάξια απάντησης. Όποιος και αν είναι ας έρθει στην ανοιχτή συγκέντρωση να εκφέρει τις απόψεις του πρόσωπο με πρόσωπο.

Με την ευκαιρία, επαναλαμβάνω και εδώ ότι κύριος σκοπός της συγκέντρωσης είναι να συζητήσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν, κυρίως μεταξύ των μελών ΔΕΠ και αν είναι δυνατόν να προταθεί ένας κοινά αποδεκτός υποψήφιος πρόεδρος ώστε να υπάρξει ηρεμία στο Τμήμα.
Όπως δήλωσα, η συγκέντρωση αυτή είναι ανοικτή και για τους φοιτητές.
Ν. Παπαμάρκος
Καθηγητής Δ.Π.Θ.
papamark
Newbie

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 08 Μάιος 2009, 19:28

papamark έγραψε: Όποιος και αν είναι ας έρθει στην ανοιχτή συγκέντρωση να εκφέρει τις απόψεις του πρόσωπο με πρόσωπο.

Όπως δήλωσα, η συγκέντρωση αυτή είναι ανοικτή και για τους φοιτητές.
Ν. Παπαμάρκος
Καθηγητής Δ.Π.Θ.

Θα έρθω στη "συγκέντρωση". Αυτή στην οποία ο Ζιμουρτόπουλος κάλεσε και τους φοιτητές.
Όχι, δεν είμαι ο "Πρόεδρος". Θέλω όμως κάποια μέρα να γίνω, και γι' αυτό μιμούμαι το στυλ του. Ελπίζω να μην τον ενοχλεί.
Εντάξει Πρόεδρε;
ckoukou

Δημοσίευσηαπό Stokos » 08 Μάιος 2009, 19:38

;D ;D ;D
Συνημμένα
sfIIdhalsim.jpg
Stokos

Δημοσίευσηαπό oval » 08 Μάιος 2009, 19:41

Η τοποθέτηση των προσώπων έγινε τυχαία η υποκρύπτει σκοπιμότητες????? ;D ;D ;D ;D ;D
oval
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 08 Μάιος 2009, 19:42

Εξαιρετικό!!!!
Μπράβο Stokos!!!

Επιτέλους, να φανεί ποιός φοράει παντελόνια, και ποιός φοράει "πετσέτα"!
ckoukou

Δημοσίευσηαπό Bombastic » 08 Μάιος 2009, 20:00

Για τέτοια σχόλια ckoukou αρχηγός είσαι να μας πεις τι έχεις ακούσει για το πρόγραμμα εξεταστικής των ηλεκτρολόγων εκεί στο κυλικείο που δουλεύεις δε λες τίποτα. Sorry που βγαίνω από το θέμα αλλά και τα παραπάνω δεν είναι λιγότερο offtopic
Bombastic
Jr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό The_Doctor » 08 Μάιος 2009, 22:04

Bombastic έγραψε:Για τέτοια σχόλια ckoukou αρχηγός είσαι να μας πεις τι έχεις ακούσει για το πρόγραμμα εξεταστικής των ηλεκτρολόγων εκεί στο κυλικείο που δουλεύεις δε λες τίποτα. Sorry που βγαίνω από το θέμα αλλά και τα παραπάνω δεν είναι λιγότερο offtopic

+1
Άβαταρ μέλους
The_Doctor
Newbie

Δημοσίευσηαπό madhoney00 » 08 Μάιος 2009, 22:36

Μα είναι μια κλασσική duth fighter μάχη sagat vs e.honda
ιδού: http://www.youtube.com/watch?v=RHjpwkd9srk
Άβαταρ μέλους
madhoney00
Jr. Member

Επόμενο