Κοινός Υποψήφιος Πρόεδρος 100%

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Re: Κοινός Υποψήφιος Πρόεδρος 100%

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 09 Μάιος 2009, 00:34

Οι Κινέζοι στα τελευταία έργα τους εκδηλώνουν τύψεις για την μανία επιβολής της μιας φυλής σε όλες τις άλλες, διότι πάντα τρωγόντουσαν και τους ξεπέρασαν στο τέλος οι δυτικοί...

Επίσης να θυμίσω ότι είμαστε public forum. Ο admin δεν εχει κλειδώσει αυτές τις συζητήσεις. Και το googlebot μας διαβάζει.
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Δημοσίευσηαπό niki » 09 Μάιος 2009, 04:23

Bombastic έγραψε:Για τέτοια σχόλια ckoukou αρχηγός είσαι να μας πεις τι έχεις ακούσει για το πρόγραμμα εξεταστικής των ηλεκτρολόγων εκεί στο κυλικείο που δουλεύεις δε λες τίποτα. Sorry που βγαίνω από το θέμα αλλά και τα παραπάνω δεν είναι λιγότερο offtopic

+++1
Άβαταρ μέλους
niki
Full Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό pez » 09 Μάιος 2009, 10:03

-
- Αντιπαρέρχομαι τα ρεζιλίκια του πανικόβλητου τσικούκου.

- Stokos: Συγνώμη αν κατάλαβα λάθος αλλά εννοείτε ότι "πλήρως" εκπαιδευμένοι μηχανικοί θεωρούνται μόνο οι του "τηλεπικοινωνιακού κύκλου σπουδών"?

- Ναι. Δεν καταλάβατε καλά. Σας παρακαλώ, ξαναδιαβάστε το κείμενο.

- Stokos: Όσο για το ενιαίο κύκλο σπουδών ...

- Όχι "κύκλο", αλλά: "Πρόγραμμα". Το Ενιαίο πρόγραμμα, που αυτό ζητάνε οι καιροί.

- Ένα Ενιαίο Πρόγραμμα, Χωρίς κύκλους.

- Stokos: ... θα πω πως βλέπω εγώ τα πράγματα σαν προπτυχιακός φοιτητής. Το αντικείμενο του ΗΜΜΥ είναι τεράστιο ... Το να τα εντάξουμε όλα αυτά σε ένα ενιαίο κύκλο [Πρόγραμμα] σπουδών είναι εφικτό αλλά πιστεύω ότι μετά ο κύκλος [το πρόγραμμα] σπουδών θα γίνει "βαρύς και ασήκωτος" ["βαρύ και ασήκωτο"] και εξηγούμαι: Αφενός θα αυξηθεί το 5ετές πρόγραμμα σε τουλάχιστο 6.5-7 χρόνια για να υπάρξει επαρκής εκπαίδευση ...

- Όχι, καθόλου! Η Κοινωνία, που μας πληρώνει την πλήρη απασχόλησή μας, ζητά από τον καθένα μας, να διδάσκει οπωσδήποτε ΕΝΑ (1) υποχρεωτικό μάθημα στην ειδίκευσή του. Αυτό αμέσως κατεβάζει τα υποχρεωτικά μαθήματα από τα 60 παρά, στα περίπου 45. Επειδή όμως ταυτόχρονα μας ζητά και 6 ώρες έντιμη διδακτική απασχόληση
-
κι όχι απάτες με ΜΦ στη θέση μας και χωρίς την φυσική παρουσία μας στην αίθουσα, έτσι ώστε αφενός κι ο ΜΦ να μαθαίνει (κακά τα ψέματα, χωρίς διδασκαλία, δηλαδή χωρίς να υποστείς τη βάσανο των ερωτήσεων των εκπαιδευόμενων φοιτητών, έντιμο μεταπτυχιακό Δίπλωμα ("Πάλι Δίπλωμα; Αφού εμείς πήραμε ή θα πάρουμε ένα τέτοιο!" -- Σε μένα τα λέτε αγαπητοί μου;) ή/και (ιδίως!) Διδακτορικό δεν παίρνεις), κι αφετέρου, να είναι εκεί παρών και το υπεύθυνο μέλος ΔΕΠ, που όπως είπαμε πληρώνεται για να είναι εκεί, για να επεμβαίνει, αν και όταν χρειαστεί, να διορθώνει τον ΜΦ, κι όλα αυτά σε όφελος ιδίως υμών, των φοιτητών μας, των οποίων οι γονείς, μας πληρώνουν ακριβώς για τη δουλειά αυτή! Για την εκπαίδευση σας! Έτσι τουλάχιστον έκανα, κι όχι μόνον έλεγα, πάντοτε -φοβάμαι μόνος Εδώ Μέσα εγώ- (και) για αυτό πέσανε για να με φάνε
-
ΧΩΡΙΣ όμως και να φορτώνουμε το 6-ωρο αυτό στην καμπούρα των φοιτητών μας, "για το καλό τους" (μας):

- Δηλαδή "κόβοντας" υποχρεωτικά μαθήματα και αντικαθιστώντας τα με μαθήματα επιλογής.

(Και με την ευκαιρία: Τα εξελιξιοπέϊπερσ που έχει ο καθένας μας Εδώ Μέσα ερευνητής, μπορεί να τα κρεμάσει στο σπίτι του, κορνίζα.)

- Stokos: ... σε όλα τα θέματα τα οποία πρέπει να γνωρίζει ο ΗΜΜΥ (Εκτός εάν κοπούν μαθήματα που δεν είναι και τόσο χρήσιμα, π.χ. η Θερμοδυναμική)...

- Ναι! Να κοπούν μαθήματα! Αλλά όχι βέβαια η Θερμοδυναμική! Ζουν Διπλωματούχοι ΗΜΜΥ από αυτήν. Ρωτήστε να μάθετε.

- Stokos: ... Αφετέρου θα αναγκάσουμε ένα φοιτητή να "αναγκαστεί" να διαβάσει μαθήματα τα οποία δεν είναι τόσο ενδιαφέροντα γι' αυτόν. Και αν "αναγκάζεσαι" να κάνεις κάτι το κάνεις σαν "αγγαρεία" και η απόδοση δεν είναι και τόσο καλή ...

- Απολύτως σύμφωνοι.

- Stokos: ... Αυτό ευτυχώς περιορίζεται με τη δυνατότητα επιλογής κύκλου σπουδών και μαθημάτων επιλογής ...

- Όχι βέβαια! Αρκεί μόνον μία, στο 9ο εξάμηνο, εκδήλωση προτίμησης Ομάδας μαθημάτων επιλογής, μιας μεταξύ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (κι όχι τριών): Ενεργειακά - Τηλεπικοινωνιακά - Ηλεκτρονικά - Λογισμικά, ως προετοιμασία για την εκπόνηση της διπλωματικής εργασίας του 10ου εξαμήνου, κι αυτή οπωσδήποτε μέσα στα πλαίσια της προτίμησης αυτής. Έτσι μόνον, πραγματικά ΕΝΤΙΜΑ, δεν απαιτείται καμιά Υπουργική Απόφαση και καμιά αναγραφή της ειδίκευσης στο Δίπλωμα.

- Stokos: ... Το πρόβλημα εκεί που πραγματικά νομίζω ότι υπάρχει, είναι το ότι "όλοι το ίδιο χαρτί παίρνουμε". Δε μπορώ εγώ να πάρω δίπλωμα ΗΜΜΥ τελειώνοντας ηλεκτρονικός και να πάω να δουλέψω στον ΟΤΕ (ή σε άλλες τηλεπικοινωνίες). Θα στερούμαι βασικών γνώσεων και απλά θα δουλεύω το κόσμο. Αυτό θα βάλει σε αμφισβήτηση τη φήμη του πανεπιστημίου μου και την ποιότητα των ΗΜΜΥ που παράγει ...

- Σωστό!

- Stokos: ... Για να κάνω μια περίληψη της σκέψης μου λοιπόν, πιστεύω ότι το αντικείμενο του ΗΜΜΥ είναι τεράστιο. Είναι αδύνατον να μην υπάρχει ειδίκευση (κύκλοι σπουδών). Θεωρώ απαράδεκτο όμως τα 3 πτυχία να φέρουν ακριβώς τον ίδιο τίτλο ...

- Η ΠΛΗΡΗΣ και ΕΝΤΙΜΗ κατοχύρωση ΟΛΩΝ των Επαγγελματικών Δικαιωμάτων, τόσο του ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ, του Ζαΐμη, του 1934, όσο και εκείνων που όπου να' ναι θα δοθούν, δηλαδή των ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, απαιτούν ΕΝΙΑΙΟ Δίπλωμα, χωρίς τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ πια κύκλους!

- Stokos: ... Τώρα όσο αφορά το ότι "το τρίδυμο των τηλεπικοινωνιακών προέδρων" (δε ξέρω ποιους εννοείται εκτός από τον τωρινό) κατέστρεψαν τις τηλεπικοινωνίες μου φαίνεται υπερβολικό ...

- Καθόλου! Τα οφίτσια δεν είναι μόνον για τα τσάγια και τις δεξιώσεις! Σημαίνουν, προπάντων, ΕΥΘΥΝΕΣ. Κι ορθότερα; Το "Τηλεπικοινωνιακό τρίδυμο". Μα εννοώ αυτούς τους συγκεκριμένους τρεις, που μεταξύ πάρα πολλών άλλων "κατορθωμάτων", πρωταγωνιστούν και στην τρέχουσα σκανδαλώδη διαδικασία πλήρωσης θέσης Επίκουρου Καθηγητή, δηλαδή και 3ου μέλους ΔΕΠ για τη διδασκαλία δύο (όλων-κι-όλων 2!) φοιτητών, σε καιρό λιτότητας, και χωρίς λογαριασμό των χρημάτων του κοσμάκη, που όπως είπαμε παραπάνω είναι εκείνος που πληρώνει! Ποιους άλλους; Αυτούς που φέρουν την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη, ειδικώς του τηλεπικοινωνιακού φιάσκου των 2 φοιτητών και γενικώς της παταγώδους αποτυχίας της εκπαίδευσης μονόμπαντου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και (;) Μηχανικού Υπολογιστών 33%.

- Stokos: ... Είστε και εσείς καθηγητής ...

- Θεός φυλάξοι! Επίκουρος Καθηγητής.

- Stokos: ... στον εν λόγω τομέα... Γιατί ρίχνουμε πάντα τις ευθύνες στους άλλους? Αυτοκριτική δεν...? ...

- Μπα; Μήπως έχω καμιά διοικητική αρμοδιότητα εγώ και δεν το ξέρω; Για ποιες ευθύνες λέτε; Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω. Εδώ λοιπόν, σας παρακαλώ θερμώς, να επανέλθετε! Το: "Αυτοκριτική δεν...?" δεν γίνεται αποδεκτό. Βρήκατε και τον πλέον κατάλληλο άνθρωπο δηλαδή, για να τα πείτε αυτά... Σας παρακαλώ θερμώς, και πάλι, να επανέλθετε!

- Stokos: ... Επαναλαμβάνω για να μη παρεξηγούμαι, δε ξέρω προσωπικά κανέναν από το τρίδυμο που λέτε (εκτός του τωρινού, τον οποίο γνωρίζω μόνο "φατσικά") αλλά ούτε και εσάς... Είμαι απλά ένας εξωτερικός παρατηρητής της όλης "ιστορίας" και διατυπώνω την άποψή μου ...

- Θα έλεγα ότι ήσασταν υποχρεωμένος να τη διατυπώσετε.

- - - - - - - - - - - -

- Μάλιστα.

- Ξεχάσαμε όμως τις ώρες παρακολούθησης. Είπαμε περίπου 45 Υποχρεωτικά. Ναι. Αλλά πόσες ώρες; Εδώ πρέπει να ΚΟΠΟΥΝ -χωρίς εισαγωγικά και με κεφαλαία- ΩΡΕΣ, και μάλιστα δραστικά! Από 6 ώρες (μήπως κάτι σας θυμίζει ο αριθμός;) για τα Υποχρεωτικά, να γίνουν το πολύ 4, άντε 5. Όσο για τα Επιλογής; Ούτε περισσότερο, ούτε ολιγότερο από 3 ώρες ακριβώς!

- Να περιορισθούν δραστικά οι απηρχαιωμένες αναλυτικές μαθηματικές μέθοδοι "μπλα-μπλα". Κι όχι βέβαια να καταργηθούν τα μαθηματικά, όπως υποστηρίζουν οι άσχετοι επιπόλαιοι ανόητοι. Είναι δραματικό. Το αντιλαμβάνομαι. Η Τεχνολογία, το παιδί της Επιστήμης, καταβρόχθισε την μητέρα του. Αυτό το τελευταίο ισχύει ΑΠΟΛΥΤΩΣ για τον Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, που τα "κατάφερε", ως "και Μηχανικός Υπολογιστών", και έκανε τις μαθηματικές μεθόδους του -που μόνον αυτός ήξερε στην πιάτσα να τις χρησιμοποιεί- προγράμματα ηλεκτρονικού υπολογιστή! Κι έτσι έμεινε χωρίς δουλειά, που του την φάγανε οι χαμηλού χρονικού ορίζοντα ταχύρυθμα καταρτισμένοι ΠΕΚ "πατάω-ένα-κουμπί"!

- Κατά την ταπεινή μου γνώμη λοιπόν η λεγόμενη "παγκόσμια οικονομική κρίση" είναι ΜΑΖΙΚΗ κρίση επαγγελμάτων (λίγο-πολύ όλων!) που υποκαταστάθηκαν σταδιακά, και χωρίς να το πάρουμε πολύ-πολύ χαμπάρι, από τον υπολογιστή. Λοιπόν; Εμείς δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα;

- Τα 6-ωρά μας, την πτυχιακή σας και άντε όξω από δω στην ανεργία; Ντροπή δεν είναι;

- Να αντικατασταθούν πάραυτα οι βαρετές "παρακολουθήσεις" διαφανειών (των επιτευγμάτων άλλων, συνήθως ξένων ως επί το πλείστον) σαν "διδασκαλία" και να εισαχθούν εργασίες με υπολογιστή. Στο σπίτι.

- Να μεταφερθεί η διδασκαλία από την αίθουσα και να γίνει εργασία στο σπίτι.

- Τώρα είμαστε εντάξει;

- Πέτρος Ζιμουρτόπουλος

- Υστερόγραφο

- Όλα αυτά δεν είναι καινούρια και εν πολλοίς δεν είναι καν δικά μου. Είναι η Πραγματικότητα. Την οποία και φωνάζω από το 2002:

#-o-------------------------oo-------------------------o-#
Sent...: Thursday, September 19, 2002 11:26 PM
From...: "pez @ ..... . gr" <[email protected]>
To.....: <dep -ατ- ee.duth.gr>
Subject: H DIE8NHS EMPEIRIA [14] :
IEEE SPECTRUM : THE FUTURE OF ENGINEERING

IEEE SPECTRUM, SEPTEMBER 2002, p.84 - REFLECTIONS (*)

"THE FUTURE OF ENGINEERING", BY ROBERT W. LUCKY

"I can't believe that 20 years from now engineers will still stare into displays, run CAD tools, and archive their results in PowerPoint.

But what will they do?

My deepest fear is that The Reality Gap becomes so great
that the best-selling software will be called Engineer-in-a-Box"

Εικόνα

* http://www.spectrum.ieee.org/careers/ca ... Id=w090302

- Καλή Ψυχή!
pez

Δημοσίευσηαπό Stokos » 09 Μάιος 2009, 11:53

Έτσι όπως μιλάτε για το κοινό πρόγραμμα σπουδών - χωρίς κύκλους, ακούγεται ενδιαφέρον σαν ιδέα και μπορώ να πω ότι συμφωνώ σε αρκετά σημεία μαζί σας.

Τώρα περί ευθυνών σχετικά με τη "καταστροφή" των Τηλεπικοινωνιών στο τμήμα μας...
Ναι μεν δεν είχατε καμιά διοικητική θέση αλλά, από το πρώτο έτος, άκουγα αραιά-και-που σε συζητήσεις: "Μη πας τηλεπικοινωνιακός γιατί είναι εκεί ένας τρελός και τους κόβει όλους". Αυτά κατά τη γνώμη μου είναι φήμες, αλλά για να δημιουργηθούν οι φήμες για κάποιο θέμα κάποιος πρέπει να δώσει τη κατάλληλη τροφή. Προσωπικά δε πιστεύω ότι είστε "τρελός", γιατί έχω διαβάσει αρκετά σωστά πράγματα στα posts σας, παρόλο τον ιδιόρρυθμο τρόπο με τον οποίο γράφεται και τα καθιστούν, τουλάχιστο για μένα, δυσανάγνωστα. Όσο για τους "κόβει όλους" δε μπορώ να έχω άποψη. Αν και για να είμαι ειλικρινής και να κάνω και εγώ την αυτοκριτική μου, πιο εύκολα βγαίνει από το στόμα μας "με έκοψε ο καθηγητής" από το "δε διάβασα καλά και δε πέρασα". Βέβαια, ενήλικες είμαστε και είναι στη κρίση μας αν θα πιστέψουμε τις "ιστορίες για αγρίους" που ακούγονται και θα αποφύγουμε τον τηλεπικοινωνιακό τομέα ή όχι.

Φυσικά για να μη παρεξηγηθώ δεν ρίχνω τις ευθύνες αποκλειστικά και μόνο σε εσάς. Σίγουρα όλος ο τομέας και ο καθένας ξεχωριστά θα έχει το μερίδιο των ευθυνών που του ανοίκει - ή απλά μπορεί να μη φταίει και κανένας, οι φοιτητές απλά να μην δείχνουν ενδιαφέρον για τις τηλεπικοινωνίες, αλλά να στρέφουν το βλέμμα τους (κυρίως) στην ενέργεια που ομολογουμένως θα "παίξει" πολύ στο μέλλον (Παραθέτω ένα πολύ ενδιαφέρον σχετικό ντοκυμαντέρ που είδα πρόσφατα: http://www.greektube.org/content/view/58595/2/)
Stokos

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 09 Μάιος 2009, 12:11

Ωραία η συζήτηση αυτή αλλά όμως σας παρακαλώ να επανέλθουμε στο θέμα κι όχι να συζητάμε με απόψεις για το "τις πταίει" που οι τηλεπικοινωνιακοί έμειναν 2 μόνο κι όλα τα συναφή.
Φίλοι και χρήμα, νερό και λάδι.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό pez » 09 Μάιος 2009, 12:55

- Stokos και JimMichael - Κατάλαβα - d;^) - Θα προσπαθήσω να μην σας διαψεύσω - Αμφοτέρους - Η λύση του μέλλοντος, για τα προβλήματά μας, εν καιρώ ειρήνης υποθέτω... - Μάλιστα - Λοιπόν από τότε που θυμάμαι, οι λύσεις, ανά δεκαετία, ήταν: - Η Φυσική - Η Ατομική Ενέργεια - Η Ηλεκτρονική - Οι Υπολογιστές - Η Τεχνητή Νοημοσύνη - Σήμερα; - Η Νανοτεχνολογία - Παρεκτός και γίνει πόλεμος βεβαίως - Πέτρος Ζιμουρτόπουλος - ΥΓ - Προσθήκη - [yin] - Οπότε θα αναδειχθούν επιτέλους και οι Τηλεπικοινωνίες - Με τον Οπτικό Τηλέγραφο Καπνού - Προσθήκη 2 - Να μην ξεχάσω και την λογική απόδειξη των λογικών πεπραγμένων του λογικού Τηλεπικοινωνιακού μπουκέτου - Από την υπό σύνταξη Μαύρη Βίβλο του Τμήματος 2005-2009 - Η θυροκόλληση -
Εικόνα
- Και νέα προσθήκη 3 - Χαίρομαι που "ακούγεται ενδιαφέρον σαν ιδέα" το Ενιαίο Πρόγραμμα Σπουδών, αλλά δυστυχώς για όλους μας Εδώ Μέσα, δεν είναι πια "ιδέα" του 2002 - Είναι πλέον Η Πραγματικότητα - Τουλάχιστον σε ένα Τμήμα - Στο Τμήμα Μαθηματικών ΑΠΘ * - Εκεί λοιπόν είχαν, καλή ώρα σαν και μας, δύο (2) "άτυπες" κατευθύνσεις, τις οποίες όμως εγκατέλειψαν οριστικά το 2002, εφαρμόζοντας Α Μ Ε Σ Ω Σ το Νέο -ενιαίο- Πρόγραμμα Σπουδών ** - Εδώ; - Καλή Ψυχή! - Πέτρος Ζιμουρτόπουλος - Και ακόμη μία προσθήκη, η τελευταία, 4 - Το υπόλοιπο κομμάτι δεν διαψεύδει ούτε τον Stokos, για το ενδιαφέρον ντοκυμαντέρ που αναφέρει, ούτε όμως και τον JimMichael, με τον αυτοπεριορισμό μου στο θέμα - Πέτρος Ζιμουρτόπουλος

* "Φοιτητές που Εργάζονται" - Εδώ: http://www.deece.gr/phpBB/viewtopic.php?f=159&t=1279#p12529
** http://www.math.auth.gr/ => [Προπτυχιακά] => [Παλαιό Πρόγραμμα Σπουδών] / [Νέο Πρόγραμμα Σπουδών]
-
Τελευταία επεξεργασία από pez και 09 Μάιος 2009, 14:08, έχει επεξεργασθεί 4 φορά/ες συνολικά
pez

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 09 Μάιος 2009, 13:41

Δεν εννόησα τον συσχετισμό σας "Stokos και JimMichael". Να διαψεύσετε τι όσον αφορά εμένα; Δεν έκανα κάποιον υπαινιγμό πουθενά, δεν δήλωσα τίποτα το ιδιαίτερο, απλά επειδή η κουβέντα ξεφεύγει από το θέμα είπα να την επαναφέρω. Όπως κάνω και συνήθως. Επίσης δεν εννόησα και τι σχέση έχει το υπόλοιπο κομμάτι που γράψατε με το θέμα.
Φίλοι και χρήμα, νερό και λάδι.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό pez » 10 Μάιος 2009, 08:12

- JimMichael: την Σαβ Μάι 09, 2009 1:11 pm: Ωραία η συζήτηση αυτή αλλά όμως σας παρακαλώ να επανέλθουμε στο θέμα κι όχι να συζητάμε με απόψεις για το "τις πταίει" που οι τηλεπικοινωνιακοί έμειναν 2 μόνο κι όλα τα συναφή.

- Επανέρχομαι λοιπόν και εγώ, για τελευταία φορά, στο θέμα και σας επισημαίνω ότι:

- Κάθε Διπλωματούχος του Τμήματος εκπαιδεύεται πλήρως μόνον στο 33% του γνωστικού αντικειμένου του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και (;) Μηχανικού Υπολογιστών. Του χρόνου, από αυτούς, μόνον το 1% (δηλαδή μόνον οι 2 από τους 112) θα έχουν εκπαιδευθεί στις Τηλεπικοινωνίες, ενώ το συντριπτικό 99% (δηλαδή σχεδόν όλοι, και οι 110 από τους 112) δεν θα έχουν ακούσει και πολλά πράγματα από Τηλεπικοινωνίες, και μάλιστα, το 55% από αυτούς (δηλαδή οι 62 από τους 112) δεν θα έχουν ακούσει απολύτως τίποτα άλλο σχετικά με τις Τηλεπικοινωνίες, αφού στο 1 και μοναδικό εξαμηνιαίο μάθημα, που διδάσκεται υποχρεωτικά σε όλους τους φοιτητές του Τμήματος, δεν θα έχουν μάθει τίποτα περισσότερο από την ύπαρξη μιας κάποιας, σχετικής με τις Τηλεπικοινωνίες, ηλεκτρονικής διαμόρφωσης:
http://www.deece.gr/phpBB/viewtopic.php?f=170&t=1302&p=10690#p10690.

- Συνεπώς, μόνον ένας 100% Κοινά αποδεκτός Υποψήφιος Πρόεδρος, που θα αναδεικνύονταν από μια έντιμη 'Ανοικτή Διαδικασία, θα μπορούσε να δώσει λύση στο τεράστιο αυτό πρόβλημα. Το αν υπάρχει λοιπόν πράγματι κάποιος, τόσο πρόθυμος εθελοντής, για να αναλάβει την οριστική επίλυση του μείζονος αυτού προβλήματος, αυτό δεν μένει παρά να αποδειχθεί κατά τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί από τον Καθηγητή του Τμήματος κ. Ν. Παπαμάρκο, στην Ανοικτή Συγκέντρωση της Δευτέρας. (Εντελώς παρεμπιπτόντως, ο ckoukou-ατ-ee.duth.gr, με e-mail της Thursday, May 07, 2009 8:06 PM, που απέστειλε προς όλα τα μέλη ΔΕΠ του Τμήματος, μας δήλωσε ότι: "... δεν αποδέχομαι αυτή τη διαδικασία...", επειδή: "...κανένας δεν μπορεί να είναι 'κοινά αποδεκτός' σε αυτό το Τμήμα...", και επιβεβαιώνοντας, έτσι θλιβερά, πως την εξαετία 2003-2009, που ο ίδιος βρέθηκε -με όποιον τρόπο βρέθηκε- στη Διοίκηση του Τμήματος, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, όχι βέβαια για να επιλύσει το μείζον αυτό ζήτημα, αλλά για να το χαντακώσει οριστικά, και διακηρύσσοντας κατά το τρόπο αυτό, σαφώς, ρητώς και απεριφράστως τη διασπαστική θέση του, τελείωσε και τυπικά).

- Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν το μείζον ζήτημα που μας απασχολεί, έχουμε:

100%
Διπλωματούχους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Μηχανικούς Υπολογιστών του Τμήματος, με

33%
Από την απαιτούμενη πανεπιστημιακή εκπαίδευση Διπλωματούχου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών,

- ενώ από αυτούς, έχουμε:

99%
Διπλωματούχους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Μηχανικούς Υπολογιστών του Τμήματος, με

0%
Γνώσεις: (α) από την -εκ των ων ουκ άνευ- "Ηλεκτρομαγνητική Θεωρία", η οποία διέπει την Επιστήμη του ομότιτλου Διπλωματούχου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών, (β) από τον αντίστοιχο, κατ' εξοχήν αναγκαίο για Μηχανικούς, "Εφαρμοσμένο Ηλεκτρομαγνητισμό", και (γ) από τις εντελώς απαραίτητες, στις Εφαρμογές Ασύρματης Τηλεπικοινωνίας, "Κεραίες".

- Τέλος, οφείλω να σας πω ότι μετά από όλα αυτά, και επειδή εξάντλησα όλα τα ορθολογικά επιχειρήματα που διαθέτω, και επειδή αισθάνομαι πως δεν έχω απολύτως τίποτα άλλο σημαντικό να συνεισφέρω, και επειδή έχω άλλα, πάρα πολλά, ενδιαφέροντα και ορθολογικά ζητήματα να επιλύσω στη ζωή μου, παύω να ασχολούμαι με το παντελώς παράλογο αυτό ζήτημα του οποίου και μεταβιβάζω την ευθύνη της επίλυσής του σε εσάς, τους φοιτητές του Τμήματος, καθότι, προφανώς πλέον, εσάς και μόνον αφορά, πρωτίστως, αποκλειστικώς και εξ ολοκλήρου, και σας εύχομαι ολόψυχα την "Καλή Τύχη" την οποία, με τα ως άνω εξαιρετικά δυσμενή δεδομένα (100% - 33%) και (99% - 0%) με τα οποία ξεκινάτε, ολοφάνερα θα την χρειαστείτε -και μάλιστα εν αφθονία- στην μετέπειτα πορεία σας.

- Πέτρος Ζιμουρτόπουλος
pez

Δημοσίευσηαπό oval » 11 Μάιος 2009, 19:01

ckoukou έγραψε: Ελπίζω να πάτε και να απολαύσετε ... το ρεσιτάλ Ζιμουρτόπουλου. Καλή διασκέδαση.

Κάτι ήξερε ο ckoukou. Τελικά μαθαίνεις πολλά περισσότερα απ΄ότι νόμιζα στο κυλικείο!!!!!! ;) ;) ;)
oval
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 11 Μάιος 2009, 19:21

+3.14159265359
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Μήνυμα προς κοινό υποψήφιο

Δημοσίευσηαπό pez » 27 Μάιος 2009, 20:15

- Μήνυμα προς κοινό υποψήφιο - Monday, May 25, 2009 8:46 PM - To: DEP EE - Cc: EECE, Antennas RG, /F/L/O/S/S/ - Petros Zimourtopoulos -

- Αν στ' αλήθεια σκοπεύεις να μας απαλλάξεις από τη μιζέρια μέσα στην οποία παραδέρνουμε εδώ 35 χρόνια ανασκουμπώσου και διάβασε αυτά που διαμείβονται τώρα εδώ:

http://www.deece.gr/phpBB/viewtopic.php?f=170&t=1502

- Μιλάνε οι πρωτοπόροι φοιτητές του Τμήματός μας!

- 'Ακουσε εκείνους που μετά από 35 ολόκληρα χρόνια -σκέψου! τότε δεν είχαν καν γεννηθεί!- πήραν αυτοί -ολομόναχοί τους!- την πρωτοβουλία στην πλάτη τους και μας ξεφόρτωσαν από τους Πολιτικούς.

- Σειρά σου τώρα λοιπόν!

- Σπεύσε, τώρα - Πάρε θέση, τώρα - Όρισε τις εξελίξεις, τώρα

- Τώρα.

- Πέτρος Ζιμουρτόπουλος
pez

Δημοσίευσηαπό m.j. » 20 Ιουν 2009, 16:39

ckoukou έγραψε:Εξαιρετικό!!!!
Μπράβο Stokos!!!

Επιτέλους, να φανεί ποιός φοράει παντελόνια, και ποιός φοράει "πετσέτα"!

;;;
Απορώ λίγο με την στάση αυτήν,ίσως είμαι αδαής και δεν γνωρίζω ποιανού πράξεις είναι άξιες θαυμασμού και υποστήριξης αλλά σίγουρα ένα τέτοιο ποστ δεν είναι και ότι καλύτερο,κόντρες και κοκορομαχίες,μόνιμα,προσωπικά με κούρασε αυτή η μανία καταξίωσης. Πολλή φαιά ουσία για το τίποτα.

Να σημειωθεί ότι η σταση μου θα ήταν ίδια απέναντι σε οποιουδήποτε καθηγητη-υποψήφιου προέδρου αντίστοιχη απάντηση.Ακόμη και στην περίπτωση που ο κουκου δεν είναι ο κ.Κουκουρλής για αποφυγή παρεξηγήσεων θα έπρεπε να το γνωρίζουμε στάνταρ.

ας βγει ο καλύτερος.

με εκτίμηση m.j. .
peace just wanted to be free.
m.j.
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό pez » 11 Ιούλ 2009, 06:45

- Stokos: (Πεμ Μάι 07, 2009 8:03 pm): ... Το πρόβλημα εκεί που πραγματικά νομίζω ότι υπάρχει, είναι το ότι "όλοι το ίδιο χαρτί παίρνουμε". Δε μπορώ εγώ να πάρω δίπλωμα ΗΜΜΥ τελειώνοντας ηλεκτρονικός και να πάω να δουλέψω στον ΟΤΕ (ή σε άλλες τηλεπικοινωνίες). Θα στερούμαι βασικών γνώσεων και απλά θα δουλεύω το κόσμο. Αυτό θα βάλει σε αμφισβήτηση τη φήμη του πανεπιστημίου μου και την ποιότητα των ΗΜΜΥ που παράγει ...

- pez: (Σαβ Μάι 09, 2009 11:03 am): Σωστό!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- Και ενόσω εμείς τα λέγαμε αυτά, είχε εν τω μεταξύ δημοσιευθεί στις 8 Απριλίου 2009 το ΠΔ 44*, που καθορίζει ΝΕΑ επαγγελματικά δικαιώματα στα πλέον ΣΥΓΧΡΟΝΑ αντικείμενα, αυτά της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών - Κι αν δεν κάνω λάθος, αυτό γίνεται για πρώτη φορά μετά το 1934, "επί Ζαΐμη"... - Και μάλιστα, δεν αναγνωρίζει πια δικαιώματα μόνον στους ΗΜΜΥ, αλλά σε ολόκληρη σειρά από Διπλωματούχους και Πτυχιούχους... - Χε! Χε! - Άκου λέει! - "Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες"! - d;^) - Πού; - Εδώ Μέσα! - Τι να πει κανείς... - Περαστικά; -Πέτρος Ζιμουρτόπουλος -

* ΠΔ44/09:Πληροφορική/Τηλεπικοινωνίες:Επαγγελματική Κατοχύρωση
-
pez

Re: Ο Ενστασάκιας (Objection man)

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 13 Ιούλ 2009, 08:46

Ο Ενστασάκιας (Objection man), τώρα στο YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=zUv_OFv4q-s
ckoukou

Προηγούμενη

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης