Χορευτική Εκδρομή Πίτας

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Χορευτική Εκδρομή Πίτας

Δημοσίευσηαπό pez » 13 Ιουν 2009, 21:22

- Χορευτική εκδρομή πίτας - Saturday, June 13, 2009 10:18 PM - To: EECE, DEP EE - Cc: Antennas RG, /F/L/O/S/S/ - Petros Zimourtopoulos -

- Αγαπητοί Φοιτητές, Μέλη του Τμήματος και Συνάδελφοι - Εν όψει της λήξης άλλου ενός αξέχαστου ακαδημαϊκού έτους, διοργανώνεται Χορευτική Εκδρομή Πίτας στο κοσμικό κέντρο: "Χύμα στο Κύμα" - Ημερομηνία, ώρα αναχώρησης και ώρα επιστροφής: Κατά το δοκούν. Δηλώσεις συμμετοχής: Ένθεν κακείθεν - Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς - Πέτρος Ζιμουρτόπουλος -
Τελευταία επεξεργασία από pez και 13 Ιουν 2009, 22:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
pez

Re: Χορευτική Εκδρομή Πίτας

Δημοσίευσηαπό Stokos » 13 Ιουν 2009, 21:41

Προσοχή!!! Αποκρυπτογράφησα το μήνυμα και ιδού!!!:
Συνημμένα
Lol.JPG
Stokos

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 13 Ιουν 2009, 21:54

Κατα τα γνωστά δεν βγάζω άκρη με τα post αυτά..

@ stokos Lol!! εσυ και ο john Nash
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό kakalos » 14 Ιουν 2009, 00:34

Ας φροντισουν να παρευρισκονται οι κατα το δοκουν κυβδιλοι αντιπροσωποι μιας καλα οργανωμενης εκστρατειας που κυριως στοχος της ειναι η συνεχεια της παραδοσης που θεσπισαν οι κεφαλες του πανεπιστημιου.
Άβαταρ μέλους
kakalos
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό Maraz » 14 Ιουν 2009, 00:44

Λέτε να κολλήσω καναν ιο το διάβασα το e-mail...

Χε χε χε...
“Long is the way, and hard, that out of hell leads up to light.”
Άβαταρ μέλους
Maraz
Sr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 14 Ιουν 2009, 02:19

Κύριε pez, σας το έχω ξαναπεί. Απλοποιείστε τα μηνύματα σας. Χάνεται η δύναμη της γνώσης σας. Δεν είναι όλοι πρόθυμοι να εμβαθύνουν.
Απλή γλώσσα + κοινή λογική = επιτυχία
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Διακήρυξη

Δημοσίευσηαπό pez » 14 Ιουν 2009, 10:21

- Διακήρυξη - Re: Χορευτική Εκδρομή Πίτας - Sunday, June 14, 2009 11:13 AM - To: EECE, DEP EE - Cc: Antennas RG, /F/L/O/S/S/ - From: Petros Zimourtopoulos

- Αγαπητοί Φοιτητές, Μέλη του Τμήματος και Συνάδελφοι,

- Με την παρούσα δημόσια διακήρυξή μου επιθυμώ να σας ανακοινώσω και επισήμως πως, ατελεύτητες διαβουλεύσεις με εκείνους από τους οποίους όχι μόνον δεν είμαστε ικανοί αλλά ιδίως ούτε καν επιθυμούμε να απαλλαγούμε, δεδομένου ότι, τόσα χρόνια τώρα πια, μας έχουν επιβάλλει ως φυσική, ως εντελώς απαραίτητη για την επιβίωσή μας, την υπερτέρα παρουσία τους -ήμαρτον Θεέ μου!- αποκρυστάλλωσε στον εσωτερικό μου κόσμο, ως την ωριμοτέρα των μέχρι σήμερα σκέψεών μου, την απόφαση πως οι παντελώς απαίσιες καταστάσεις, που με την απαράδεκτη συμπεριφορά σας εσείς οι ίδιοι τα καταφέρατε και δημιουργήσατε, καθιστούν αδήριτη ανάγκη την κοσμική συμμετοχή μου, στην κοσμική Χορευτική Εκδρομή Πίτας, στο κοσμικό κέντρο "Χύμα στο Κύμα", και σας καλώ όπως στην κοσμική αυτή εκδήλωση, προσέλθετε μαζικώς, με τη σειρά σας και εσείς, υπέρ εμού, καθότι έχω ήδη κουραστεί.

- Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς,

- Πέτρος Ζιμουρτόπουλος
pez

Δημοσίευσηαπό cmavr8 » 14 Ιουν 2009, 16:39

Μιλάμε... ούτε μία τελεία. Φοβερό...
cmavr8
Hero Member

Δημοσίευσηαπό pez » 14 Ιουν 2009, 19:44

- LoVaBiLL : (Κυρ Ιούν 14, 2009 3:19 am) : "Κύριε pez, σας το έχω ξαναπεί. Απλοποιείστε τα μηνύματα σας. Χάνεται η δύναμη της γνώσης σας. Δεν είναι όλοι πρόθυμοι να εμβαθύνουν. Απλή γλώσσα + κοινή λογική = επιτυχία"

- Επιτυχία, ε; - Χμ! - Αλλά εν πάση περιπτώσει, έχετε δίκιο - Παρασύρθηκα - Πότε πέρασαν 5+και χρόνια; - Σαν χθες μου φαίνεται πως ήταν που το νεοεκλεγέν ΔΣ του συλλόγου ΕΣΔΕΠ της ΠΣ του ΔΠΘ (ενός συλλόγου που λόγω "μακρόχρονης πολιτικής καταστάσεως ακινησίας", είχε ξεχάσει το καταστατικό του και εκφυλίστηκε σε σωματείο κοσμικών εκδηλώσεων, γνωριμιών και σύσφιξης κοινωνικών σχέσεων μεταξύ των μελών του, επιδιδόμενο αποκλειστικά στο πλέον σχετικό πρόσφορο μέσον, ήτοι: Χοροί - Εκδρομές και Βασιλο-Πίτες), απέστειλε ένα σύνηθες μήνυμα προς τα μέλη ΔΕΠ της ΠΣ, το οποίο το πήρα και το τοποθέτησα εκεί που του έπρεπε, ανάμεσα δηλαδή στις συνήθεις εκδηλώσεις του συλλόγου, προβλέποντας πως και πάλι τίποτα δεν επρόκειτο να γίνει - Δεν έπεσα για πολύ έξω! - Τον Μάρτιο -αν θυμάμαι καλά- του 2004, άλλαξε το πολιτικό σκηνικό αλλά λόγω Ολυμπιακής ... Εκεχειρίας και κεκτημένης αδράνειας , οι Χοροί, οι Εκδρομές και οι Πίτες συνεχίστηκαν για περίπου ακόμη έναν χρόνο - Τέλος πάντων... - Για να μην μπει τώρα ξανά στον κόπο ο αγαπητός Stokos (Σαβ Ιούν 13, 2009 10:41 pm) να πιάσει και πάλι να το ... "αποκωδικοποιεί" ... "κατά το δοκούν" d;^) το σχετικό περιεχόμενο του μηνύματος του ΔΣ, μέσα στο μήνυμα που έστειλα τότε σε όλα τα μέλη ΔΕΠ του ΔΠΘ αλλά και στη λίστα Antennas RG, τότε thedag-ατ-ee.duth.gr, το κοκκίνισα ήδη από μόνος μου εγώ:

Fri, 30 Jan 2004 11:18:56+0200
χοροιεκδρομεςπιτεςξχοροιεκδρομεςπιτεςαχοροιεκδρομεςπιτεςνχοροιεκδρομεςπιτεςαχοροι

χοροιεκδρομεςπιτεςχοροιεκδρομεςπιτεςχοροιεκδρομεςπιτεςχοροιεκδρομεςπιτεςχοροιεκδρομεςπιτεςχοροιεκδρ
ομεςπιτεςπεριμενουμεχοροιεκδρομεςπιτεςτηχοροιεκδρομεςπιτεςβοηθειαχοροιεκδρομεςπιτεςχοροιεκδρομεςπιτ
εςτηχοροιεκδρομεςπιτεςσυνεργασιαχοροιεκδρομεςπιτεςκαιχοροιεκδρομεςχοροιεκδρομεςπιτεςχοροιεκδρομεςπ
ιτεςχοροιεκδρομεςπιτεςτιςχοροιεκδρομεςπιτεςιδεεςχοροιεκδρομεςπιτεςολωνχοροιεκδρομεςπιτεςσαςχοροιεκδ
ρομεςπιτεςγιαχοροιεκδρομεςπιτεςτηχοροιεκδρομεςπιτεςδραστηριοποιησηχοροιεκδρομεςπιτεςχοροιεκδρομεςπ
ιτεςπαρασκευηχοροιεκδρομεςπιτεςδεκατεσσεριςχοροιεκδρομεςπιτεςνοεμβριουχοροιεκδρομεςπιτεςχοροιεκδρο
μεςπιτεςδυοχιλιαδεςτριαχοροιεκδρομεςπιτεςδυοκαιεικοσοεπταχοροιεκδρομεςπιτεςμμχοροιεκδρομεςπιτεςχορο
ιεκδρομεςπιτεςχοροιεκδρομεςπιτεςχοροιεκδρομεςπιτεςχοροιεκδρομεςπιτεςχοροιεκδρομεςπιτεςχοροιεκδρομες

- Επειδή λοιπόν προβλέπω και πάλι μια εκ νέου αναζωπύρωση των εν λόγω αυτών κοσμικών εκδηλώσεων, για τις αμέσως επόμενες ημέρες, είπα μπας και προλάβω αυτή τη φορά, να μην πιαστώ κότσος (ή Κώτσος, δεν ξέρω) και έτσι έσπευσα και έκλεισα θέση εγκαίρως - Τρέξτε λοιπόν να προκάνετε κι εσείς! - Θα με θυμηθείτε... -

- Πέτρος Ζιμουρτόπουλος
Τελευταία επεξεργασία από pez και 14 Ιουν 2009, 19:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
pez

Δημοσίευσηαπό Maraz » 14 Ιουν 2009, 19:52

Υπάρχουν 2 νοηματικές προτάσεις. Η 2η είναι ολοκληρωμένη. Η 1η είναι ατελής... που οδηγεί;

Νομίζω ότι οι προτάσεις είναι μια και νομίζω ότι κατάλαβα... οκε... θα γίνει τζέρτζελος χε χε χε
Τελευταία επεξεργασία από JimMichael και 15 Ιουν 2009, 14:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Συγχώνευση συνεχόμενων δημοσιεύσεων
Άβαταρ μέλους
Maraz
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό Mr Q » 15 Ιουν 2009, 01:21

Παιδιά,επειδή εγώ είμαι από Ξάνθη,ήθελα να ρωτήσω πού είναι το κέντρο 'χύμα στο κύμα' για να βρεθώ και γω στην τελεστική πανήγυρη.Αλήθεια πόσο είναι η είσοδος;
Mr Q
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 15 Ιουν 2009, 01:28

στη παραλία τερμα αριστερά δίπλα απο του "γιαλού τα βοτσαλακια"
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Mr Q » 15 Ιουν 2009, 01:34

Patirgerasime,την ευλογία σας,ευχαριστώ πολύ.Μήπως ξέρετε αν θα οργανώσουν και κανα party στο καφέ 'Τραμπούκ';
Mr Q
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό Maraz » 15 Ιουν 2009, 10:14

Κανονικά ..... χε χε χε
Άβαταρ μέλους
Maraz
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό Stokos » 15 Ιουν 2009, 10:47