από pez » 14 Ιουν 2009, 19:44
- LoVaBiLL : (Κυρ Ιούν 14, 2009 3:19 am) : "Κύριε pez, σας το έχω ξαναπεί. Απλοποιείστε τα μηνύματα σας. Χάνεται η δύναμη της γνώσης σας. Δεν είναι όλοι πρόθυμοι να εμβαθύνουν. Απλή γλώσσα + κοινή λογική = επιτυχία"
- Επιτυχία, ε; - Χμ! - Αλλά εν πάση περιπτώσει, έχετε δίκιο - Παρασύρθηκα - Πότε πέρασαν 5+και χρόνια; - Σαν χθες μου φαίνεται πως ήταν που το νεοεκλεγέν ΔΣ του συλλόγου ΕΣΔΕΠ της ΠΣ του ΔΠΘ (ενός συλλόγου που λόγω "μακρόχρονης πολιτικής καταστάσεως ακινησίας", είχε ξεχάσει το καταστατικό του και εκφυλίστηκε σε σωματείο κοσμικών εκδηλώσεων, γνωριμιών και σύσφιξης κοινωνικών σχέσεων μεταξύ των μελών του, επιδιδόμενο αποκλειστικά στο πλέον σχετικό πρόσφορο μέσον, ήτοι: Χοροί - Εκδρομές και Βασιλο-Πίτες), απέστειλε ένα σύνηθες μήνυμα προς τα μέλη ΔΕΠ της ΠΣ, το οποίο το πήρα και το τοποθέτησα εκεί που του έπρεπε, ανάμεσα δηλαδή στις συνήθεις εκδηλώσεις του συλλόγου, προβλέποντας πως και πάλι τίποτα δεν επρόκειτο να γίνει - Δεν έπεσα για πολύ έξω! - Τον Μάρτιο -αν θυμάμαι καλά- του 2004, άλλαξε το πολιτικό σκηνικό αλλά λόγω Ολυμπιακής ... Εκεχειρίας και κεκτημένης αδράνειας , οι Χοροί, οι Εκδρομές και οι Πίτες συνεχίστηκαν για περίπου ακόμη έναν χρόνο - Τέλος πάντων... - Για να μην μπει τώρα ξανά στον κόπο ο αγαπητός Stokos (Σαβ Ιούν 13, 2009 10:41 pm) να πιάσει και πάλι να το ... "αποκωδικοποιεί" ... "κατά το δοκούν" d;^) το σχετικό περιεχόμενο του μηνύματος του ΔΣ, μέσα στο μήνυμα που έστειλα τότε σε όλα τα μέλη ΔΕΠ του ΔΠΘ αλλά και στη λίστα Antennas RG, τότε thedag-ατ-ee.duth.gr, το κοκκίνισα ήδη από μόνος μου εγώ:
Fri, 30 Jan 2004 11:18:56+0200
χοροιεκδρομεςπιτεςξχοροιεκδρομεςπιτεςαχοροιεκδρομεςπιτεςνχοροιεκδρομεςπιτεςαχοροι
χοροιεκδρομεςπιτεςχοροιεκδρομεςπιτεςχοροιεκδρομεςπιτεςχοροιεκδρομεςπιτεςχοροιεκδρομεςπιτεςχοροιεκδρ
ομεςπιτεςπεριμενουμεχοροιεκδρομεςπιτεςτηχοροιεκδρομεςπιτεςβοηθειαχοροιεκδρομεςπιτεςχοροιεκδρομεςπιτ
εςτηχοροιεκδρομεςπιτεςσυνεργασιαχοροιεκδρομεςπιτεςκαιχοροιεκδρομεςχοροιεκδρομεςπιτεςχοροιεκδρομεςπ
ιτεςχοροιεκδρομεςπιτεςτιςχοροιεκδρομεςπιτεςιδεεςχοροιεκδρομεςπιτεςολωνχοροιεκδρομεςπιτεςσαςχοροιεκδ
ρομεςπιτεςγιαχοροιεκδρομεςπιτεςτηχοροιεκδρομεςπιτεςδραστηριοποιησηχοροιεκδρομεςπιτεςχοροιεκδρομεςπ
ιτεςπαρασκευηχοροιεκδρομεςπιτεςδεκατεσσεριςχοροιεκδρομεςπιτεςνοεμβριουχοροιεκδρομεςπιτεςχοροιεκδρο
μεςπιτεςδυοχιλιαδεςτριαχοροιεκδρομεςπιτεςδυοκαιεικοσοεπταχοροιεκδρομεςπιτεςμμχοροιεκδρομεςπιτεςχορο
ιεκδρομεςπιτεςχοροιεκδρομεςπιτεςχοροιεκδρομεςπιτεςχοροιεκδρομεςπιτεςχοροιεκδρομεςπιτεςχοροιεκδρομες
- Επειδή λοιπόν προβλέπω και πάλι μια εκ νέου αναζωπύρωση των εν λόγω αυτών κοσμικών εκδηλώσεων, για τις αμέσως επόμενες ημέρες, είπα μπας και προλάβω αυτή τη φορά, να μην πιαστώ κότσος (ή Κώτσος, δεν ξέρω) και έτσι έσπευσα και έκλεισα θέση εγκαίρως - Τρέξτε λοιπόν να προκάνετε κι εσείς! - Θα με θυμηθείτε... -
- Πέτρος Ζιμουρτόπουλος
Τελευταία επεξεργασία από pez και 14 Ιουν 2009, 19:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά