Στο Καφέ Τραμπούκ

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Hitler PEZ

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 10 Αύγ 2009, 13:52

Ποιά είναι η σχέση του πεζ με τον Αδόλφο;
Δες εδώ:

Οπότε Stokos, μην κάνεις λανθασμένους συνειρισμούς. Το μουστάκι δεν κάνει τον πρόεδρο, κατά "Το ράσο δεν κάνει τον παπά". Αλλά όπως φάνηκε και στις τελευταίες εκλογές, αναμφίβολα μπορούμε να πούμε ότι: "Το ράσο δεν κάνει τον Πρόεδρο" ...
Συνημμένα
_Ηitler_pez.jpg
_Ηitler_pez.jpg (10.52 KiB) 2758 προβολές
ckoukou

Re: Στο Καφέ Τραμπούκ

Δημοσίευσηαπό pez » 13 Αύγ 2009, 21:59

[ Παρέκβαση - Για τον από 5-ετίας συνεχιζόμενο επαγγελματικό, οικογενειακό και προσωπικό διασυρμό μου, αρμόδιοι πρόκειται οσονούπω να αποφασίσουν - Τέλος παρέκβασης - Οριστικό ]

- Η "λογική σειρά", που ούτε καν μια τέτοια υπάρχει ως αντικείμενο της μαθηματικής λογικής ή των μαθηματικών, όπως διάβασα στο link της wikipedia που βρήκα και έστειλα, με αφορμή την αναζήτηση της ταινίας με το πολύ ενδιαφέρον μαθηματικό-φιλοσοφικό υπόβαθρο "The Oxford Murders" (Ο Πανταχού Παρών "Θεός" - Stokos - Παρ Ιούλ 31, 2009 3:02 am), η "λογική", ας πούμε λοιπόν, "σειρά" των τριών διαδοχικών εικόνων είναι:

- 1 - Το πάνω μέρος της εκκόλαψης του αυγού του φιδιού -που έστειλα,

- 2 - Ολόκληρο το ραγισμένο αυγό, μαζί με το εικονικό (κινηματογραφικό) περιβάλλον του -που βρήκε και έστειλε ο Stokos- και τέλος

- 3 - Μία μόνον από τις συνέπειες, 10+ χρόνια μετά την εκκόλαψη του αυγού - που έστειλα.

- Ερώτηση:

- Ως κοινωνία, σε ποιο σημείο της "λογικής" αυτής "σειράς" βρισκόμαστε; Πριν το 1, σε κάποιο από τα 1-2-3, μετά το 3 ή "εκτός σειράς";

- Αυτό είναι, για την ασημαντότητά μου, ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ -και όχι απλώς άλλο ένα εικονικό- ΘΕΜΑ.

- Συνεπώς, ας μου επιτραπεί να υποδείξω όπως μην παρασυρόμαστε σε παντελώς παράλογες αναπλάσεις παραστάσεων, προκαλούμενες από άλλες παραστάσεις με τις οποίες οι αναπλασμένες εκλαμβάνονται ως συνδεδεμένες.

- Πέτρος Ζιμουρτόπουλος
pez

Διάρροια ενεργειών

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 14 Αύγ 2009, 07:53

Πάλι ενέργειες έκανες προς τους αρμοδίους;
Τόσο τακτικά που ενεργείσαι, κάτι πρέπει να συμβαίνει. Να προσέχεις τα αυγά που τρως. Ιδιαίτερα αυτά του φιδιού. Προκαλούν διάρροιες.
ckoukou

Δημοσίευσηαπό pez » 14 Αύγ 2009, 08:33

- pez :
(Πεμ Αύγ 13, 2009 10:59 pm) : "Ως κοινωνία, σε ποιο σημείο της 'λογικής' αυτής 'σειράς' βρισκόμαστε;"

- Όχι. Αυτό δεν είναι αρκούντως σαφές. Απαραίτητη λοιπόν διευκρίνιση, για να μην δημιουργούνται οι παραμικρές αμφιβολίες περί αόριστης γενικολογίας, οι παραμικρές υπόνοιες περί υπεκφυγών:

- Ανωτέρω αναφέρω: "Ως κοινωνία" αλλά εννοώ "εκ του ειδικού προς το γενικό" -και όχι το αντίστροφο- ήτοι:

-"Εδώ Μέσα" => "Ως Πανεπιστημιακό Τμήμα" => "Ως Επιστημονική Κοινότητα" => "Ως Επιστημονική Κοινωνία" => "Ως κοινωνία"

δηλαδή για αυτό που -τόσον εγώ, ο ίδιος, όσον βεβαίως και πάρα πολλοί άλλοι- ενδιαφέρομαι πρωτίστως, και για δύο λόγους: (α) ειδικώς, ως Μέλος ΔΕΠ του Τμήματος, εκ νομίμως επιβαλλομένου και σαφώς περιγραφομένου καθήκοντος και (β) γενικώς, ως Πολίτης της Ελληνικής Δημοκρατίας.

- Με άλλα λόγια, οπωσδήποτε ας διαβασθεί πρώτα ως:

- "Εδώ Μέσα, σε ποιο σημείο της 'λογικής' αυτής 'σειράς' βρισκόμαστε;"

και μετά μπορεί να γενικευθεί κατά το δοκούν.

- Πέτρος Ζιμουρτόπουλος
pez

Re: Στο Καφέ Τραμπούκ 2

Δημοσίευσηαπό 99 » 24 Αύγ 2009, 12:45

Εικόνα.-

respect, 99
Συνημμένα
jesusgun1.jpg
jesusgun1.jpg (30.54 KiB) 2354 προβολές
99
Newbie

Προετοιμασία για το χειμώνα

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 25 Αύγ 2009, 18:19

Τα ξύλα τα κόβω από την νέα Μορσίνη, δίπλα από το πεδίο βολής αρμάτων, λίγο πιό πέρα από το ΕτΣ (Είναι του Στρατού)
Συνημμένα
xyla.JPG
xyla.JPG (65.05 KiB) 2241 προβολές
ckoukou

Το τελευταίο γουίκεντ του "παρολί... 50%"

Δημοσίευσηαπό pez » 30 Αύγ 2009, 19:29

-
==>> Απαραίτητη διευκρίνηση: Παράκαμψη Ολοκληρωτικών Γειωτήρων τύπου Ουράς ==>

- Χε! Χε! - Δεν φρόντισαν να λειτουργεί ο e-mail server το τελευταίο αυτό, για την ανεπάρκεια του "παρολί... 50%", γουίκεντ, πριν τον Σεπτέμβρη - Δεν θα πρέπει όμως να νομίζεται πως τα αναφερόμενα στο θέμα "Αήθεια - Re: Απάντηση ΥΠΕΠΘ σε επιστολή κ. Ζιμουρτόπουλου" δεν έφθασαν στους αποδέκτες τους. Όχι μόνον έφθασαν αλλά έφθασαν: και εγκαίρως και -καιρός ήταν!- ασφαλώς. "Εκτός Δικτύου", βεβαίως. Όπου βρισκόμαστε μετά την 1η Αυγούστου 2009 και ανασαίνουμε, για πρώτη φορά, μετά το 1993, έξω από Εδώ Μέσα και Ελεύθερα! - Θα μου πείτε πως ..."κάπως" αργήσαμε, κι έπρεπε να είχαμε δραπετεύσει από τότε, από το 1993, μαζί με τόσους και τόσους άλλους - Πριν σκάσουν τα μπουμπούκια που καλλιεργούσαμε τόσα χρόνια Εδώ Μέσα και αποδειχθούν φίδια, που τα θρέφαμε στον κόρφο μας - Αλλά είπαμε: Δεν πειράζει! - Κάλιο αργά, παρά ποτέ - Πέτρος Ζιμουρτόπουλος - ΥΓ - Χε! Χε! - Εντάξει - Δεν λέω - Έχουν μεγάλη πλάκα τα αποκαλυπτήρια - Δεν έχουν; - Τι κι αν πέφτετε, οι πιο πολλοί από εσάς, απ' τα σύννεφα, που σας βρέχουν με καρεκλοπόδαρα; - Έτσι είναι η ζωή - Και εις άλλα με υγεία! -
pez

Χε! Χε!

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 31 Αύγ 2009, 08:38

Χε! Χε!
31 Αυγούστου σήμερα.
Κανένα νέο;
ckoukou

Re: Χε! Χε!

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 31 Αύγ 2009, 20:30

ckoukou έγραψε:Χε! Χε!
31 Αυγούστου σήμερα.
Κανένα νέο;

Μπα μωρέ τα ίδια τι νέα να έχουμε? Φεύγει και το καλοκαιράκι σιγά σιγά... Άντε να δούμε πως θα την παλέψουμε τον χειμώνα! Τα δικά σου πες μου... Πως πάνε τα κέφια?
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 31 Αύγ 2009, 21:03

Vagoulas έγραψε:
Μπα μωρέ τα ίδια τι νέα να έχουμε? Φεύγει και το καλοκαιράκι σιγά σιγά... Άντε να δούμε πως θα την παλέψουμε τον χειμώνα! Τα δικά σου πες μου... Πως πάνε τα κέφια?

Τα νέα μου είναι τα εξής:
Αύριο, που είναι 1η Σεπτεμβρίου (δηλαδή τελείωσε ο Αύγουστος του πετρουτσόπουλου - αυτό δεν είναι για σένα) θα γίνει στο ΤΕΕ Σύσκεψη με τους Προέδρους των Περιφερειακών Τμημάτων (του ΤΕΕ, όχι σαν του δικού μας) και των κλαδικών Συλλόγων σχετικά με τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων και ιδιαίτερα αυτών των ΤΕΙ. Όταν έχω νέα θα γράψω.
Άλλα νέα είναι ότι προμηθευτήκαμε ξύλα για το χειμώνα (στο πατρικό...) για να την παλαίψουμε, που λες και εσύ.
Άρχισαν οι γιορτές της παλιάς πόλης. Οι Σύλλογοι μαζεύουν λεφτά για τον Καρνάβαλο. Όχι τον δικόμας. Τον άλλο.
Αρχίζει και η εξεταστική. Εγώ σκοπεύω να δώσω δύο μαθήματα αυτή τη φορά. Εσύ πόσα;
Τα κέφια καλά. Εσύ πες μου.
ckoukou

Δημοσίευσηαπό macJohn » 31 Αύγ 2009, 21:17

Κύριακο είσαι και φοιτητής?? Δεν το ήξερα!!!
Νόμιζα πως τα έχεις πάρει με τον pez επειδή δεν κάνει καλό σεφτέ στο κυλυκείο... ;D ;D

Τώρα είμαι σίγουρος πως χρωστάς και συ κεραίες!!
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό kkalop » 31 Αύγ 2009, 21:57

Τώρα πλέον αρχίζω να καταλαβαίνω τον τίτλο του θέματος....το κάνουμε καφενείο σιγά σιγά το μέρος :P
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε @ deece => πείτε κι εσείς τη δική σας ατάκα και κερδίστε !
Άβαταρ μέλους
kkalop
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 31 Αύγ 2009, 22:08

ckoukou έγραψε:Άλλα νέα είναι ότι προμηθευτήκαμε ξύλα για το χειμώνα (στο πατρικό...) για να την παλαίψουμε, που λες και εσύ.
Άρχισαν οι γιορτές της παλιάς πόλης. Οι Σύλλογοι μαζεύουν λεφτά για τον Καρνάβαλο. Όχι τον δικόμας. Τον άλλο.
Αρχίζει και η εξεταστική. Εγώ σκοπεύω να δώσω δύο μαθήματα αυτή τη φορά. Εσύ πόσα;
Τα κέφια καλά. Εσύ πες μου.

Καλά και τα δικά μου τα κέφια...Βλέπεις γιορτές παλιάς πόλης...Να πιούμε και λίγο παραπάνω να κάνουμε κεφάλι για να την ξαναπαλέψουμε Εδώ Μέσα που μπλέξαμε...Άστα να πάνε Κυριάκο! Εγώ λέω να μην δώσω κανένα μάθημα γιατί ψιλοβαριέμαι άσε που είναι και ευκολάκια...Τηλέπ είμαι! Ξέρεις κάνουμε εργασίες διαβάζουμε και τα ίδια θεματάκια...Την παλεύουμε καλά...
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό Stokos » 31 Αύγ 2009, 22:18

ckoukou έγραψε:Εγώ σκοπεύω να δώσω δύο μαθήματα αυτή τη φορά. Εσύ πόσα;

Εικόνα
Stokos

Κατσαβ-κουτσαβ

Δημοσίευσηαπό pez » 15 Νοέμ 2009, 07:45

- Κατσαβ-κουτσαβ - Friday, November 13, 2009 9:58 AM -
- To: ΔΕΠ ΗΜΜΥ, Μέλη ΗΜΜΥ - Cc: Virtual Antennas, /F/L/O/S/S/ - From: Petros Zimourtopoulos

| To..: [email protected]
| From: Odysseas Epikouridis [email protected]
| Sent: Saturday, November 07, 2009 11:14 PM

Ένας πρωτοεμφανιζόμενος ψευδανωνυμογράφος, μού (μάς;) γνωστοποίησε την αποστολή -στον εαυτό του βεβαίως- πρωτολείου μηνύματος με θέμα: "Πώς Επιστήμη, Φιλοσοφία και Λογική απομυθοποιούν και ξεθεμελιώνουν τη Θρησκεία", όπου κατάπληκτος ανακαλύπτει νέες συντριπτικές αποδείξεις, τις οποίες του προσκόμισαν, λέει, δύο -υπαρκτοί υποθέτω- αμερικανοneoέλληνες καθηγητές μαθηματικών.

Αν και η μοντέρνα παραβολή γίνεται συνήθως μεταξύ Λογικής, Επιστήμης, Φιλοσοφίας και Τέχνης -και σπανίως της Θρησκείας- είναι προφανές ότι οι δύο αυτοί -υπαρκτοί υποθέτω- αμερικανοneoέλληνες καθηγητές μαθηματικών δεν έχουν την παραμικρή επίγνωση των παγκοσμίως μοναδικών συνθηκών που κοντοκρατούν Εδώ Μέσα, όπου, πέραν των ως άνω, κλασικών -θα έλεγα: υποχρεωτικών- για κάθε επιστήμονα, παραβολών, η στοιχειώδης ανθρώπινη αξιοπρέπεια επιβάλλει και την αντιπαράθεση της επιστημονικής λογικής στην βλακώδη, άρα -κατά Λεμπέση- κουτσαβακική, κατσαβιδική του νέου αυτού τύπου κατσαβ-κουτσαβ ψευδανωνυμογράφου.

Πέτρος Ζιμουρτόπουλος
Επίκουρος καθηγητής ΔΠΘ
pez

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης