[ Παρέκβαση - Για τον από 5-ετίας συνεχιζόμενο επαγγελματικό, οικογενειακό και προσωπικό διασυρμό μου, αρμόδιοι πρόκειται οσονούπω να αποφασίσουν - Τέλος παρέκβασης - Οριστικό ]
- Η "λογική σειρά", που ούτε καν μια τέτοια υπάρχει ως αντικείμενο της μαθηματικής λογικής ή των μαθηματικών, όπως διάβασα στο link της wikipedia που βρήκα και έστειλα, με αφορμή την αναζήτηση της ταινίας με το πολύ ενδιαφέρον μαθηματικό-φιλοσοφικό υπόβαθρο "The Oxford Murders" (
Ο Πανταχού Παρών "Θεός" - Stokos - Παρ Ιούλ 31, 2009 3:02 am), η "λογική", ας πούμε λοιπόν, "σειρά" των τριών διαδοχικών εικόνων είναι:
- 1 - Το πάνω μέρος της εκκόλαψης του αυγού του φιδιού -που έστειλα,
- 2 - Ολόκληρο το ραγισμένο αυγό, μαζί με το εικονικό (κινηματογραφικό) περιβάλλον του -που βρήκε και έστειλε ο Stokos- και τέλος
- 3 - Μία μόνον από τις συνέπειες, 10+ χρόνια μετά την εκκόλαψη του αυγού - που έστειλα.
- Ερώτηση:
- Ως κοινωνία, σε ποιο σημείο της "λογικής" αυτής "σειράς" βρισκόμαστε; Πριν το 1, σε κάποιο από τα 1-2-3, μετά το 3 ή "εκτός σειράς";
- Αυτό είναι, για την ασημαντότητά μου, ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ -και όχι απλώς άλλο ένα εικονικό- ΘΕΜΑ.
- Συνεπώς, ας μου επιτραπεί να υποδείξω όπως μην παρασυρόμαστε σε παντελώς παράλογες αναπλάσεις παραστάσεων, προκαλούμενες από άλλες παραστάσεις με τις οποίες οι αναπλασμένες εκλαμβάνονται ως συνδεδεμένες.
- Πέτρος Ζιμουρτόπουλος