Δεν προσκαλούνται εκπρόσωποι Συλλόγου Φοιτητών Τμήματος ΗΜΜΥ

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Δεν προσκαλούνται εκπρόσωποι Συλλόγου Φοιτητών Τμήματος ΗΜΜΥ

Δημοσίευσηαπό pez » 17 Νοέμ 2009, 12:02

- Δεν προσκαλούνται οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Φοιτητών του Τμήματός μας - Re: Πρόσκληση Γ.Σ. Τομέα - Tuesday, November 17, 2009 11:53 AM - To: ΔΕΠ ΗΜΜΥ - Cc: Μέλη ΗΜΜΥ - From: Petros Zimourtopoulos

Δεν προσκαλούνται οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Φοιτητών του Τμήματός μας

Subject: Πρόσκληση Γ.Σ. Τομέα
Sent...: Wednesday, November 04, 2009 10:21 AM
From...: ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ
To......: Χρήστος Κουκουρλής,
Φίλιππος Τροχούτσος,
Πέτρος Ζιμουρτόπουλος,
Μιχαήλ Χρυσομάλλης,
Κυριάκος Ζωηρός,
Θεόδωρος Σαρρής,
Εμμανουήλ Σαρρής,
Δημήτριος Σαραφόπουλος,
Δημήτριος Διαμαντίδης,
Γεώργιος Σταματέλος,
Γεώργιος Πουϊκλής,
Γεώργιος Παύλος,
Γεώργιος Κυριακού,
Γεώργιος Αναγνωστόπουλος,
Αλέξανδρος Ρήγας
pez

Re: Δεν προσκαλούνται εκπρόσωποι Συλλόγου Φοιτητών Τμήματος ΗΜΜΥ

Δημοσίευσηαπό Stokos » 17 Νοέμ 2009, 12:42

Σας ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση.

Στις συνελεύσεις των υπολοίπων τομέων ωστόσο, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Φοιτητών Τμήματος ΗΜΜΥ λαμβάνουν κανονικά πρόσκληση μέσω e-mail ή/και τηλεφωνικά. Μάλλον υπήρξε κάποια παράλειψη (πιστεύω όχι εσκεμμένα) από τη γραμματεία του συγκεκριμένου Τομέα. Θα φροντίσουμε να λυθεί το συντομότερο δυνατό.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι αρχικά θα πρέπει να είμαστε επιεικείς με πιθανά λάθη των Γραμματειών μιας και είναι η πρώτη χρονιά δράσης του Συλλόγου του Τμήματός μας. Το συγκεκριμένο θέλω να πιστεύω ότι ήταν ένα μεμονωμένο λάθος και κατ'επέκταση θεωρώ πως ο τίτλος του θέματος αποτελεί εξαιρετικά παρακινδυνευμένη γενίκευση.

Τσορμπατζόγλου.Γιώργος
Stokos

II Δεν προσκαλούνται εκπρόσωποι Συλλόγου Φοιτητών Τμήματος Η

Δημοσίευσηαπό pez » 19 Νοέμ 2009, 21:22

- Δεν προσκαλούνται οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Φοιτητών του Τμήματός μας - Re: Πρόσκληση Γ.Σ. Τομέα - Thursday, November 19, 2009 9:18 PM - To: ΔΕΠ ΗΜΜΥ - Cc: Μέλη ΗΜΜΥ - From: Petros Zimourtopoulos

ΙΙ - Δεν προσκαλούνται οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Φοιτητών του Τμήματός μας

Εικόνα

Subject: Πρόσκληση Γ.Σ. Τομέα
Sent...: Thursday, November 19, 2009 11:01 AM
From...: ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ
To......: Χρήστος Κουκουρλής
Φίλιππος Τροχούτσος
Πέτρος Ζιμουρτόπουλος
Μιχαήλ Χρυσομάλλης
Κυριάκος Ζωηρός
Θεόδωρος Σαρρής
Εμμανουήλ Σαρρής
Δημήτριος Σαραφόπουλος
Δημήτριος Διαμαντίδης
Γεώργιος Σταματέλος
Γεώργιος Πουϊκλής
Γεώργιος Παύλος
Γεώργιος Κυριακού
Γεώργιος Αναγνωστόπουλος
Αλέξανδρος Ρήγας
pez

Πρόσεχε τι εύχεσαι...

Δημοσίευσηαπό oval » 19 Νοέμ 2009, 21:45

Τώρα σε έπιασε ο πόνος;;; όταν τους έκοβες όλους για να παίξεις το παιχνιδάκι σου ήταν καλά.
Τώρα θές τους εγκάθετους να σε στηρίζουν στον τομέα, εξάλου σου χρωστάνε χάρη για την βοηθεία σου στην οργάνωση τους.Κάτι τέτοια έκαναν και οι αμερικανοί με τους ταλιμπάν αλλά μετά γύρισε μπούμερανγκ....
oval
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό Angel » 19 Νοέμ 2009, 21:50

Θα ήθελα να ενημερώσω σαν εκπρόσωπος του Συλλόγου Φοιτητών Τμήματος ΗΜΜΥ στον τομέα Τηλεπικοινωνιών και Διαστημικής, ότι η πρόσκληση για την 52η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του τομέα, που θα γίνει την Τετάρτη 25-11-2009, μου ήρθε σήμερα κανονικά με email.
Angel
Newbie

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό pez » 19 Νοέμ 2009, 22:10

- Ωραία! - Πέτρος Ζιμουρτόπουλος
pez

Δημοσίευσηαπό pez » 20 Νοέμ 2009, 09:44

- "Τώρα σε έπιασε ο πόνος;;;"

- d;^) - Αυτή είναι η κασέτα που ζήτησε η/ο Θεία Όλγα να της/του γράψει το μεταποφοιτήσαν φοιτητικό ζεύγος νεοαυριανιστή - κοντοκρατορίσκου και την έβαλε και πάλι για να παίξει η/ο ίδια/ίδιος, σαν η/ο πολυψευδανωνυμογράφος που θα είναι για τα παντοτινά Εδώ Μέσα. Προς τιμήν μου βέβαια, πλην όμως αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που κι εγώ θα την/τον ευχαριστήσω θερμώς!

1st track : "...όταν τους έκοβες όλους για να παίξεις το παιχνιδάκι σου ήταν καλά..."

- Αναζήτησα και βρήκα στο Πρωτοδικείο το Καταστατικό του Συλλόγου Φοιτητών ΗΜΜΥ και μεταξύ των επώνυμων πρωτοπόρων ιδρυτών του, αναγνώρισα και "τους έκοβες όλους"... Και τούτο προς ιδιαιτέρως μεγάλη συγκίνησή μου καθότι, με την θαρραλέα τους αυτή συλλογική δημοκρατική -άρα και νόμιμη- ενέργεια, διέψευσαν οριστικά τις, μετά από παραγγελία της ολοκληρωτικής Θείας Όλγας, τις "καταγγελίες" του φοιτητικού ζεύγους της, κοντοκρατορίσκου - νεοαυριανιστή, που τον καιρό εκείνο ...φύλαγε την αδέσποτη σφραγίδα του συλλόγου φοιτητών πμ

2nd track : "...Τώρα θές τους εγκάθετους να σε στηρίζουν στον τομέα..."

- Εκείνη/εκείνος που αποκαλεί "εγκάθετους" αυτούς που εκλέγονται δημοκρατικά, δεν μπορεί παρά να είναι η/ο τυχάρπαστη/ος δοτή/δοτός του ...παλατιού των μηχανικών, που πάντα λογαριάζει μέσα από την Κοντή χρονοντουλάπα της/του και πάντα με τα δικά της/του "κριτήρια", εκείνα δηλαδή μιας άνευ όρων χαμερπούς "στήριξης".

3rd track : "...Κάτι τέτοια έκαναν και οι αμερικανοί με τους ταλιμπάν αλλά μετά γύρισε μπούμερανγκ..."

- Κι αν υπάρχει και η παραμικρή έστω αμφιβολία, ορίστε και "οι αμερικανοί", αντί του ...ορθόδοξου "οι αμερικάνοι", να την/τον αποκαλύπτει οριστικά.

- Συμπέρασμα: Καθώς συνεχίζει να σέρνεται η ουρά δεν έχει αφήσει πεπονόφλουδα που να μην την έχει πατήσει και γκάφα που να μην την έχει κάνει! Συνεπώς; Ευχαριστώ θερμώς!

- Πέτρος Ζιμουρτόπουλος

- ΥΓ - Κάθε Οργάνωση συντηρεί έναν πρόθυμο -κατά Λεμπέση- καραγκιόζη. Ως δικλείδα εκτόνωσης, για να συλλέγει τα αναθέματα, αλλά και ως δικλείδα ασφαλείας, για να του φορτώσει τα πάντα μόλις τα πράγματα πάνε να σκουρύνουν.
pez

Re: Πρόσεχε τι εύχεσαι...

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 20 Νοέμ 2009, 11:28

oval έγραψε:Τώρα σε έπιασε ο πόνος;;; όταν τους έκοβες όλους για να παίξεις το παιχνιδάκι σου ήταν καλά.
....

Αγαπητέ oval,
αν και δεν σε γνωρίζω, χαίρομαι πολύ με τη συμμετοχή σου στο θέμα.
Όχι, δεν τον έπιασε τώρα ο πόνος: Πόνεσε, αλλά κάνει μεγάλο κουράγιο να το πνίξει μέσα του, όταν ξεφτιλίστηκε στη δίκη κατά Παπαδόπουλου, και όχι μόνο. Πράγματι έβγαζε το κόμπλεξ του κόβοντας φοιτητές κάθε φορά που εκλέγονταν ο Παπαδόπουλος (ο καθηγητής ..., δεν μιλάμε για την 7-ετία), το ξέρω από σχεδόν πρώτο χέρι. Γι' αυτό και έμειναν οι Τηλεπικοινωνιακοί να είναι μόνο δύο. Βέβαια προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η κατανομή στους κύκλους, αφού έτσι κι' αλλοιώς όλοι στο δικό μας Κυλικείο έρχονται ...

Σου θυμίζω αυτό που έγραψε ο σχωρεμένος ο Άκης Πάνου και το τραγούδησαν διάφοροι:

http://www.youtube.com/watch?v=XI9IBoY0rDA&NR=1
ckoukou

Re: Πρόσεχε τι εύχεσαι...

Δημοσίευσηαπό macJohn » 20 Νοέμ 2009, 13:02

oval έγραψε:Τώρα θές τους εγκάθετους να σε στηρίζουν στον τομέα, εξάλου σου χρωστάνε χάρη για την βοηθεία σου στην οργάνωση τους.

Κάποιοι χρωστάνε του Γιωργάκη (ξέρεις εσύ), κάποιοι θέλουν κάποιους να χρωστάνε του Πετράκη και κάποιοι χρωστάνε της Μιχαλούς.

Σίγουρα ανήκεις στην πρώτη και στη δεύτερη κατηγορία, τώρα για το αν ανήκεις στην τρίτη δεν ξέρω ακόμα αλλά θα φανεί με τον καιρό...
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Το χρέος προς τη κα Μιχαλού

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 20 Νοέμ 2009, 14:29

ΜακΤζών, γιατί γίνεσαι επιθετικός;
Όλοι οφείλουμε στην κα Μιχαλού. Μόνος ένας το παραδέχεται.
Φαίνεται ότι πέρασες κεραίες ... και δεν έχεις ανάγκη.
Αν και η έκφραση "πέρασα κεραία" παραπέμπει ψηλά... σε ταράτσα οικοδομής.

Το άλλο κουφό που άκουσα:
Διαδίδεται ότι ο κεραιάς του τμήματος "πήρε Έδρα στη Γερμανία"!
Έδρα; Τι Έδρα; Lehrstul που λέμε; Δηλαδή καθηγητής σε Γερμανικό πανεπιστήμιο;
Η φαντασία μερικών οργιάζει ... Για Γερμανούς μιλάμε, όχι για τίποτα χαϊβάνια...
Την ιστοσελίδα έστειλε εκεί, και το έκανε μεγάλο θέμα.
Ζητείστε το βιογραφικό του να δούμε τι λέει ...

Mit Herr Christoforakos. Alles nach Deutschland
ckoukou

Re: Το χρέος προς τη κα Μιχαλού

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 20 Νοέμ 2009, 15:39

ckoukou έγραψε:Έδρα; Τι Έδρα; Lehrstul που λέμε; Δηλαδή καθηγητής σε Γερμανικό πανεπιστήμιο;
Η φαντασία μερικών οργιάζει ... Για Γερμανούς μιλάμε, όχι για τίποτα χαϊβάνια...

Επιτέλους ρε Κυριάκο..Σε ευχαριστώ πολύ...Τώρα κατάλαβα γιατί είναι αυτοί που είναι "καθηγητές" Εκεί Μέσα. Γιατί μαλλον μιλάμε για Έλληνες, δηλαδή για χαϊβάνια, και επίσης τώρα κατάλαβα γιατί δεν θέλουν πολλοί Εκεί Μέσα την αξιολόγηση. Μάλλον επειδή θα γίνει απο Γερμανούς δηλαδή από μη-χαϊβάνια...

Υ.Γ. Το Εκεί Μέσα δεν το λέω επειδή το αναφέρει ο pez απλώς είναι μια κοινή έκφραση. Άλλωστε και οι ναύτες όταν κατέβαιναν στον Πειραιά έλεγαν στους περαστικούς: "Πως θα πάμε Εκεί Κάτω?". Τώρα που εννοούσαν θα σε γελάσω...Σε ένα μυθιστόρημα το είχα διαβάσει πάντως θα το ψάξω και θα σε παραπέμψω
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό macJohn » 20 Νοέμ 2009, 16:23

ckoukou έγραψε:ΜακΤζών, γιατί γίνεσαι επιθετικός;
Όλοι οφείλουμε στην κα Μιχαλού. Μόνος ένας το παραδέχεται.
Φαίνεται ότι πέρασες κεραίες ... και δεν έχεις ανάγκη.
Αν και η έκφραση "πέρασα κεραία" παραπέμπει ψηλά... σε ταράτσα οικοδομής.

Δεν είμαι επιθετικός, απλά ο ,-γαβ-γαβ οβάλ πρέπει να μάθει να λέει την άποψη του χωρίς να προσβάλλει άτομα, άσχετα με το αν είναι καθηγητές, υπάλληλοι κυλικείου ή φοιτητές... ;)

Όσο για τις κεραίες ξαναπές το ;)

ckoukou έγραψε:Ζητείστε το βιογραφικό του να δούμε τι λέει ...

Τι να του ζητήσουμε πόσα περιοδικά έχει? Εδώ τον ρωτήσαμε για το τι acceptance rate έχει το συνέδριο και μόνο που δε με διαολόστειλε... Όσο για το περιοδικό αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Ακόμα να μου απαντήσει για το impcat factor. :o

Βέβαια για να πούμε την αλήθεια δεν είναι ο μόνος εδώ μέσα... >:D
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 20 Νοέμ 2009, 17:33

Vagoulas έγραψε:Επιτέλους ρε Κυριάκο..Σε ευχαριστώ πολύ...Τώρα κατάλαβα γιατί είναι αυτοί που είναι "καθηγητές" Εκεί Μέσα. Γιατί μαλλον μιλάμε για Έλληνες, δηλαδή για χαϊβάνια, και επίσης τώρα κατάλαβα γιατί δεν θέλουν πολλοί Εκεί Μέσα την αξιολόγηση. Μάλλον επειδή θα γίνει απο Γερμανούς δηλαδή από μη-χαϊβάνια...

Ένας παλιός, που γνώρισα πρόσφατα, μου έλεγε την ιστορία εκλογής κάποιου Εδώ Μέσα, καταλαβαίνεις εσύ... Τον εξέλεξαν, τότε, επειδή είχε έτοιμες να συγγράψει τέσσερις "επιστημονικές" εργασίες... οι οποίες ως σήμερα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Το τι ακούστηκε, έκανε συναδέλφους του να μην έχουν που να κρυφτούν από ντροπή. Την επομένη της εκλογής πήγε στο Εργαστήριο, φορώντας μαύρο γυαλί (το τζήν τζόκεϋ το υιοθέτησε αργότερα), με τεντωμένη την πέτσα (=επιδερμίδα) του προσώπου από τον ύπνο (του δικαίου) και ανεφώνησε: Τα κατάφερα!, εννοούσε να τους ξεγελάσω...
Τώρα βγάλε συμπέρασμα και για αυτόν και για μερικούς καθηγητές....

Ας αναφωνήσουμε λοιπόν, τουλάχιστον οι δυό μας:
Deutshland ueber alles!
Χωρίς παρεξήγηση, βεβαίως βεβαίως ...

Διατελώ στην κρίση σου,
ckyriacos
ckoukou

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 20 Νοέμ 2009, 18:30

ckoukou έγραψε:Ας αναφωνήσουμε λοιπόν, τουλάχιστον οι δυό μας:
Deutshland ueber alles!
Χωρίς παρεξήγηση, βεβαίως βεβαίως ...

Διατελώ στην κρίση σου,
ckyriacos

Καλά είσαι...Εγώ έχω αναφωνήσει εδώ και καιρό...Αυτοί που πρέπει να αναφωνήσουν πραγματικά (όχι μόνο να το λένε) να δούμε πότε θα το κάνουν.

ckoukou έγραψε:Ένας παλιός, που γνώρισα πρόσφατα, μου έλεγε την ιστορία εκλογής κάποιου Εδώ Μέσα, καταλαβαίνεις εσύ... Τον εξέλεξαν, τότε, επειδή είχε έτοιμες να συγγράψει τέσσερις "επιστημονικές" εργασίες... οι οποίες ως σήμερα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Το τι ακούστηκε, έκανε συναδέλφους του να μην έχουν που να κρυφτούν από ντροπή. Την επομένη της εκλογής πήγε στο Εργαστήριο, φορώντας μαύρο γυαλί (το τζήν τζόκεϋ το υιοθέτησε αργότερα), με τεντωμένη την πέτσα (=επιδερμίδα) του προσώπου από τον ύπνο (του δικαίου) και ανεφώνησε: Τα κατάφερα!, εννοούσε να τους ξεγελάσω...
Τώρα βγάλε συμπέρασμα και για αυτόν και για μερικούς καθηγητές....

Ενδιαφέρουσα η ιστορία σου και ελπίζω να είναι αληθινή. Πάντως και εγώ έχω και κάτι papers στο συρτάρι (έτσι για ώρα ανάγκης να υπάρχουν βρε αδερφέ ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...) λες να κάνω καμιά αίτηση να με εκλέξουν για καθηγητή? Εντάξει δεν έχω διδακτορικό αλλά σιγά το πράγμα σε 3 χρονάκια μια χαρά το παίρνω (το διδακτορικό εννοώ)...Γιατί αυτοί που το πήραν (πάλι για το διδκατορικό λέω) την τότε δεκαετία στο DuTh (βλέπεις πως το έγραψα δίνω και ευρωπαϊκή υπόσταση στο ΔΠΘ) τι παραπάνω έχουν για να ζηλέψω?
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό macJohn » 20 Νοέμ 2009, 19:42

pez έγραψε:- Αμοιρίδειο, αύριο, ώρα 17:00, Ξάνθη - Αιγάλεω - Για αποθυμοποίηση - αποπαποριποίηση - d;^) - Πέτρος Ζιμουρτόπουλος - YG - Αποθυμοποίηση - Friday, November 20, 2009 7:37 PM - To: ΔΕΠ ΗΜΜΥ - From: Petros Zimourtopoulos

Αυτό μάλλον πάει στα αθλητικά...
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Επόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης