- "Τώρα σε έπιασε ο πόνος;;;"
- d;^) - Αυτή είναι η κασέτα που ζήτησε
η/ο Θεία Όλγα να της/του γράψει το μεταποφοιτήσαν
φοιτητικό ζεύγος νεοαυριανιστή - κοντοκρατορίσκου και την έβαλε και πάλι για να παίξει η/ο ίδια/ίδιος, σαν η/ο πολυψευδανωνυμογράφος που θα είναι για τα παντοτινά Εδώ Μέσα. Προς τιμήν μου βέβαια, πλην όμως αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που κι εγώ θα την/τον ευχαριστήσω θερμώς!
1st track : "...όταν τους έκοβες όλους για να παίξεις το παιχνιδάκι σου ήταν καλά..."
- Αναζήτησα και βρήκα στο Πρωτοδικείο το Καταστατικό του Συλλόγου Φοιτητών ΗΜΜΥ και μεταξύ των επώνυμων πρωτοπόρων ιδρυτών του, αναγνώρισα και "τους έκοβες όλους"... Και τούτο προς ιδιαιτέρως μεγάλη συγκίνησή μου καθότι, με την θαρραλέα τους αυτή συλλογική δημοκρατική -άρα και νόμιμη- ενέργεια, διέψευσαν οριστικά τις, μετά από παραγγελία της ολοκληρωτικής Θείας Όλγας, τις "
καταγγελίες" του φοιτητικού ζεύγους της, κοντοκρατορίσκου - νεοαυριανιστή, που τον καιρό εκείνο ...φύλαγε την αδέσποτη σφραγίδα του συλλόγου φοιτητών πμ
2nd track : "...Τώρα θές τους εγκάθετους να σε στηρίζουν στον τομέα..."
- Εκείνη/εκείνος που αποκαλεί "εγκάθετους" αυτούς που εκλέγονται δημοκρατικά, δεν μπορεί παρά να είναι η/ο τυχάρπαστη/ος δοτή/δοτός του ...παλατιού των μηχανικών, που πάντα λογαριάζει μέσα από την Κοντή χρονοντουλάπα της/του και πάντα με τα δικά της/του "κριτήρια", εκείνα δηλαδή μιας άνευ όρων χαμερπούς "στήριξης".
3rd track : "...Κάτι τέτοια έκαναν και οι αμερικανοί με τους ταλιμπάν αλλά μετά γύρισε μπούμερανγκ..."
- Κι αν υπάρχει και η παραμικρή έστω αμφιβολία, ορίστε και "οι αμερικανοί", αντί του ...ορθόδοξου "οι αμερικάνοι", να την/τον αποκαλύπτει οριστικά.
- Συμπέρασμα: Καθώς συνεχίζει να σέρνεται η ουρά δεν έχει αφήσει πεπονόφλουδα που να μην την έχει πατήσει και γκάφα που να μην την έχει κάνει! Συνεπώς; Ευχαριστώ θερμώς!
- Πέτρος Ζιμουρτόπουλος
- ΥΓ - Κάθε Οργάνωση συντηρεί έναν πρόθυμο -κατά Λεμπέση- καραγκιόζη. Ως δικλείδα εκτόνωσης, για να συλλέγει τα αναθέματα, αλλά και ως δικλείδα ασφαλείας, για να του φορτώσει τα πάντα μόλις τα πράγματα πάνε να σκουρύνουν.