Vagoulas έγραψε:Κάνεις λάθος Hanibal. Η γραμματεία δεν δίνει τίποτα στα αγγλικά. Πριν από λίγους μήνες ζήτησα αναλυτική βαθμολογία στα αγγλικά και μου αποκρίθηκαν ότι είμαστε ελληνικό πανεπιστήμιο και όλα είναι στα αγγλικά. Βέβαια τους είπα ότι στα χαρτιά είμαστε και ευρωπαϊκό αλλά μου είπαν τα παράπονα σου στο Υπουργό Παιδείας.
Αγαπητέ Vagoulas,
από την εμπειρία μου γνωρίζω ότι σε αρκετές περιπτώσεις έχουν εκδοθεί βεβαιώσεις στα Αγγλικά. Όπως ανέφερα και πριν το Τμ. Πολιτικών Μηχανικών έχει άλλη άποψη και δεν εκδίδει. Ίσως είναι θέμα Προέδρου. Όμως όσον αφορά την αναλυτική βαθμολογία, τα προβλήματα είναι δύο: Το Unistudent δεν βγάζει αναλυτική βαθμολογία π.χ. στα Αγγλικά. Βεβαίως αυτό δεν είναι αδύνατο να γίνει (προϋποθέτει τη σωστή μετάφραση των μαθημάτων, που δεν είναι πρόβλημα) και τη συννενόηση με την εταιρία ανάπτυξης του λογισμικού για να διαπιστωθεί, σε περίπτωση που πράγματι δεν παρέχεται η δυνατότητα, τι απαιτείται. Το άλλο είναι ότι έγγραφα σαν την αναλυτική βαθμολογία απαιτείται να υπογράφονται από την Πρυτανεία. Χρειάζεται εκεί μία παρέμβαση, από εμάς τους φοιτητές εννοώ ..., για να κάνουμε αυτό το βηματάκι προς τα εμπρός. Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε από το Τμήμα μας, πάντως. Αναλαμβάνω να θέσω εγώ το θέμα στον Πρόεδρο ώστε να το διερευνήσει. Εκτός αν βάλουν veto οι δικηγόροι ...
Όσον αφορά τον MacJohn, όταν λέμε "υποβάλλω αίτηση στο Τμήμα" εννοούμε στη Γραμματεία (πρωτόκολο) του Τμήματος. Δεν εννοούμε στη Γενική Συνέλευση του Τμήματος. Δεν απαιτείται έγκριση της Γ.Σ. για να δοθούν αυτά τα στοιχεία. Αλοίμονο. Όλα γίνονται μέσω της Γραμματείας η οποία διατηρεί το αρχείο β΄'ασει του οποίου κάνει το σχετικό έλεγχο, από όσο ξέρω, δεν είμαι δα και Πρόεδρος...