Πληροφορίες - Συζήτηση Νεοεισακτέων [2010-2011]

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Re: Πληροφορίες - Συζήτηση Νεοεισακτέων [2010-2011]

Δημοσίευσηαπό Seitjo90 » 11 Σεπ 2010, 19:23

Roygbiv έγραψε:Ισχύουν κανονικά τα δρομολόγια των λεωφορείων που υπάρχουν στο ee.duth.gr;

Ναι ισχύουν κανονικά
Some people want it to happen, some wish it would happen, and others make it happen - Michael Jordan
Άβαταρ μέλους
Seitjo90
Γενικός Συντονιστής

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό nairePAOK » 11 Σεπ 2010, 22:22

καλως ορισατε στη φοιτητικη γκατζολια http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%9E%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CE%B7
η σχολη αξιζει επομενως πρεπει να αντεξετε
είναι αυτό που λένε ΗΜΜΥτρελος
nairePAOK
Jr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό Roygbiv » 12 Σεπ 2010, 00:54

Δηλαδή μόνο ένα δρομολόγιο έχει στις 12:30 για την πόλη; :/

Επίσης, η "βεβαίωση (πρόσβασης)" είναι το χαρτί από το λύκειο που λέει τι έγραψες στα μαθήματα;
15 steps, then a sheer drop.
Άβαταρ μέλους
Roygbiv
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό nairePAOK » 12 Σεπ 2010, 01:52

που να γραφτεις κιολας εσυ φιλε και να φοιτησεις θα παρουν φωτια τα πληκτρολογια.οσες δημοσιευσεις ειχα κανει εγω 2 χρονια τις χτυπησες μεσα σε 2 μηνες και ως εξωπανεπιστημιακος. θεος φυλαξει ;D ;D ;D ;D ;D ;D ειδικη ενοτητα θα σου κανουμε
είναι αυτό που λένε ΗΜΜΥτρελος
nairePAOK
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό megatron » 12 Σεπ 2010, 10:57

Roygbiv έγραψε:Δηλαδή μόνο ένα δρομολόγιο έχει στις 12:30 για την πόλη; :/

Όχι. Όπως θα έχεις δει τα δρομολόγια που ισχύουν από Αφετηρία για Βιβλιοθήκη (ουσιαστικά δηλαδή για την σχολή μας) είναι αρκετά συχνά κατά τη διάρκεια της μέρας (δες κι αυτό εδώ το post). Όλα λοιπόν όσα φεύγουν από Αφετηρία, υπολόγισε εσύ ότι επιστρέφουν πίσω από τη σχολή μετά από περίπου 1 τέταρτο. (Για παράδειγμα το δρομολόγιο των 10:30 φτάνει στη σχολή μας γύρω στις 10:40 με 10:45 ανάλογα την κίνηση στους δρόμους, ε λοιπόν εκείνη την ώρα θα γυρίσει πίσω στην πόλη στον τερματισμό.)

Roygbiv έγραψε:Επίσης, η "βεβαίωση (πρόσβασης)" είναι το χαρτί από το λύκειο που λέει τι έγραψες στα μαθήματα;

Και ναι, είναι αυτό το χαρτί που λες. :)
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Roygbiv » 12 Σεπ 2010, 11:35

nairePAOK έγραψε:που να γραφτεις κιολας εσυ φιλε και να φοιτησεις θα παρουν φωτια τα πληκτρολογια.οσες δημοσιευσεις ειχα κανει εγω 2 χρονια τις χτυπησες μεσα σε 2 μηνες και ως εξωπανεπιστημιακος. θεος φυλαξει ;D ;D ;D ;D ;D ;D ειδικη ενοτητα θα σου κανουμε

Όχι, απλώς είναι ο ενθουσιασμός για την αρχή μιας νέας ζωής =)

megatron έγραψε:
Roygbiv έγραψε:Δηλαδή μόνο ένα δρομολόγιο έχει στις 12:30 για την πόλη; :/

Όχι. Όπως θα έχεις δει τα δρομολόγια που ισχύουν από Αφετηρία για Βιβλιοθήκη (ουσιαστικά δηλαδή για την σχολή μας) είναι αρκετά συχνά κατά τη διάρκεια της μέρας (δες κι αυτό εδώ το post). Όλα λοιπόν όσα φεύγουν από Αφετηρία, υπολόγισε εσύ ότι επιστρέφουν πίσω από τη σχολή μετά από περίπου 1 τέταρτο. (Για παράδειγμα το δρομολόγιο των 10:30 φτάνει στη σχολή μας γύρω στις 10:40 με 10:45 ανάλογα την κίνηση στους δρόμους, ε λοιπόν εκείνη την ώρα θα γυρίσει πίσω στην πόλη στον τερματισμό.)

Roygbiv έγραψε:Επίσης, η "βεβαίωση (πρόσβασης)" είναι το χαρτί από το λύκειο που λέει τι έγραψες στα μαθήματα;

Και ναι, είναι αυτό το χαρτί που λες. :)

Ευχαριστώ πολύ αδερφέ =)
Άβαταρ μέλους
Roygbiv
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό giannis11 » 13 Σεπ 2010, 12:12

nairePAOK έγραψε:καλως ορισατε στη φοιτητικη γκατζολια http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%9E%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CE%B7
η σχολη αξιζει επομενως πρεπει να αντεξετε

αδερφέ απ'ο ό,τι καταλαβαίνω δηλαδή, μόνο αντροπαρέα :P ???
Τελευταία επεξεργασία από JimMichael και 13 Σεπ 2010, 12:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Μετατροπή λατινικών σε ελληνικούς χαρακτήρες
Άβαταρ μέλους
giannis11
Newbie

Δημοσίευσηαπό georgyian » 13 Σεπ 2010, 14:49

Καλησπέρα και απο μένα παιδιά και εγώ πρωτοετής!!! Αντε να δούμε πως είναι και η Ξάνθη από θέμα φοιτητικής ζωής!! Είστε ικανοποιημένοι απο σχολή και ζωή στην πόλη ή λιγα πράγματα??
georgyian
Newbie

Δημοσίευσηαπό Roygbiv » 19 Σεπ 2010, 14:36

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ο κύριος που μοίραζε τις αιτήσεις εγγραφής είχε στηθεί σε ένα τραπεζάκι δίπλα στα τραπεζάκια των κομμάτων (που βρίσκονται στην άλλη άκρη του κτηρίου) και όχι, πχ, στην είσοδο; Διότι ήταν αρκετά εμφανής ο βομβαρδισμός από φυλλάδια από τα κόμματα για όποιον πήγαινε εκεί.
Δεν ξέρω, εμένα μου κακοφάνηκε η όλη αυτή φάση με το ψάρεμα ψήφων των παρατάξεων. Μπορεί να είμαι λάθος βέβαια.
Άβαταρ μέλους
Roygbiv
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 19 Σεπ 2010, 16:06

Εγώ θα έλεγα... καλωσόρισες στην ελληνική πανεπιστημιακή πραγματικότητα.

Ό,τι ήξερες μέχρι τώρα περί αισθήματος ευθύνης, αξιών και ήθους, αν θες να βγεις αλώβητος καλό θα είναι να τα ξεχάσεις. Αν πάλι σκέφτεσαι τους συνανθρώπους σου, καθώς όπως είπε κι ο John Nash "η επιτυχία μιας ομάδας είναι μεγαλύτερη αν όλα τα μέλη της δουλεύουν για το καλύτερο αυτής και όχι για τον εαυτό τους", λυπάμαι αλλά join the club.

Ένα πράγμα θα σου πω ως μεγαλύτερος κι αν θες το κρατάς. Οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους πια.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό raskolnikov » 19 Σεπ 2010, 17:09

+1000
Άβαταρ μέλους
raskolnikov
Full Member

Δημοσίευσηαπό oval » 19 Σεπ 2010, 17:59

JimMichael έγραψε:
Ό,τι ήξερες μέχρι τώρα περί αισθήματος ευθύνης, αξιών και ήθους, αν θες να βγεις αλώβητος καλό θα είναι να τα ξεχάσεις.

Ένα πράγμα θα σου πω ως μεγαλύτερος κι αν θες το κρατάς. Οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους πια.

Ανατρίχιασα............είμαι έτοιμος να κλάψω :P :P :P
oval
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό Stokos » 19 Σεπ 2010, 18:00

Κάθε χρονιά τέτοια εποχή λέω το ίδιο σε όσους πρωτοετείς τυγχάνει να γνωρίζω: 6 χρόνια δημοτικό + 3 χρόνια γυμνάσιο + 3 χρόνια λύκειο = 12 χρόνια εκπαίδευση. Εάν μετά αυτά χρειάζεσαι τη "βοήθεια" των παρατάξεων για να συμπληρώσεις τις αιτήσεις τότε μάλλον κάτι κάνεις λάθος.

Αν πειράχτηκες από αυτά, που είσαι ακόμα... Σε λίγο θα ξεκινήσουν τα "δωρεάν πάρτυ πρωτοετών" στα "in" στέκια (ποιότητας "Ρόδον"...), θα σας μοιράσουν "αποκλειστικά" φυλλάδια με τα φαγάδικα της Ξάνθης (λες και δε μπορείς να τα βρεις στο internet) ή "αποκλειστικά" αντίτυπα του προγράμματος των μαθημάτων και των λεοφορείων (επίσης λες και δε μπορείς να τα βρεις μόνος σου), θα σας μοιράζουν "δωρεάν dvd" με προγράμματα (λες και δε τα δίνει το ίδιο το τμήμα) και σημειώσεις από τα "δύσκολα" μαθήματα της σχολής. Όλα βέβαια θα φέρουν πολύ εμφανώς (δηλ. resize 300%) το σύμβολο της παράταξης (τη μπουνιά ή τη πουλάδα αντίστοιχα). Ίσως στο τέλος καταφέρουν να σε πείσουν ότι ενδιαφέρονται για σένα... μέχρι να έρθουν οι επόμενοι πρωτοετείς!

Δε τους κατηγορώ, αυτή είναι η δουλειά τους. Να μαζεύουν νέο αίμα στο κόμμα, γι' αυτό πληρώνονται. Ας μου έδιναν και εμένα τσάμπα smartphone με δωρεάν κλήσεις όπως π.χ. κάνει το ΠΑΣΟΚ (οικονομική κρίση σου λένε μετά) και αρκετές χιλιάδες ευρώ μηνιαίως για τη παράταξη μου και θα έκανα και τούμπες!

Το πρόβλημα είναι ότι με όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια αντί να έρθεις στο Πανεπιστήμιο και να πολιτικοποιηθείς (και δεν εννοώ ένταξη σε κόμμα) πράγμα το οποίο είναι απόλυτα φυσικό υγιές, το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουμε είναι να κάνουν τους φοιτητές να πουν "άει κουρευτείτε όλοι σας". Και μετά βλέπουμε στις δημοσκοπήσεις το 40% να λέει "Δε ξέρω/Δεν απαντώ".
Stokos

Δημοσίευσηαπό oval » 19 Σεπ 2010, 18:06

Stokos έγραψε:Ας μου έδιναν και εμένα τσάμπα smartphone με δωρεάν κλήσεις όπως π.χ. κάνει το ΠΑΣΟΚ (οικονομική κρίση σου λένε μετά) και αρκετές χιλιάδες ευρώ μηνιαίως για τη παράταξη μου και θα έκανα και τούμπες!

Μια χαρά τα λέει ο Stokos. ;)
oval
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 19 Σεπ 2010, 18:21

Stokos έγραψε:in" στέκια (ποιότητας "Ρόδον"...),

δε τα μάθες?? έγινε νότες τώρα

Stokos έγραψε:Ας μου έδιναν και εμένα τσάμπα smartphone με δωρεάν κλήσεις όπως π.χ. κάνει το ΠΑΣΟΚ (οικονομική κρίση σου λένε μετά) και αρκετές χιλιάδες ευρώ μηνιαίως για τη παράταξη μου και θα έκανα και τούμπες!

Τώρα κ συ μπορείς να πάρεις!!

Stokos έγραψε:
Δε τους κατηγορώ, αυτή είναι η δουλειά τους. Να μαζεύουν νέο αίμα στο κόμμα, γι' αυτό πληρώνονται.

Ουυυ τέτοιες εποχές έχει κ πριμ παραγωγικότητας!!! (αφορολόγητο ε)

Roygbiv έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ο κύριος που μοίραζε τις αιτήσεις εγγραφής είχε στηθεί σε ένα τραπεζάκι δίπλα στα τραπεζάκια των κομμάτων (που βρίσκονται στην άλλη άκρη του κτηρίου) και όχι, πχ, στην είσοδο;

Η κανονική είσοδος είναι απο κεί. αμα δεις έχει διπλές τζαμαρίες κ έτσι.. Τώρα γιατί το χτίσανε ανάποδα δεν ξερω.. Εκεί που σε αφήνει το λεωφορείο είναι η πίσω πόρτα. Που αλλού να γινόντουσαν οι εγγραφές? Στην γραμματεία που έχει 2 καρέκλες ή στο κυλικείο.. Οπου κ να ήτανε το ίδιο θα γινότανε ;)
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες