Roygbiv έγραψε:Ισχύουν κανονικά τα δρομολόγια των λεωφορείων που υπάρχουν στο ee.duth.gr;
Ναι ισχύουν κανονικά
Roygbiv έγραψε:Ισχύουν κανονικά τα δρομολόγια των λεωφορείων που υπάρχουν στο ee.duth.gr;
Roygbiv έγραψε:Δηλαδή μόνο ένα δρομολόγιο έχει στις 12:30 για την πόλη; :/
Roygbiv έγραψε:Επίσης, η "βεβαίωση (πρόσβασης)" είναι το χαρτί από το λύκειο που λέει τι έγραψες στα μαθήματα;
nairePAOK έγραψε:που να γραφτεις κιολας εσυ φιλε και να φοιτησεις θα παρουν φωτια τα πληκτρολογια.οσες δημοσιευσεις ειχα κανει εγω 2 χρονια τις χτυπησες μεσα σε 2 μηνες και ως εξωπανεπιστημιακος. θεος φυλαξει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειδικη ενοτητα θα σου κανουμε
megatron έγραψε:Roygbiv έγραψε:Δηλαδή μόνο ένα δρομολόγιο έχει στις 12:30 για την πόλη; :/
Όχι. Όπως θα έχεις δει τα δρομολόγια που ισχύουν από Αφετηρία για Βιβλιοθήκη (ουσιαστικά δηλαδή για την σχολή μας) είναι αρκετά συχνά κατά τη διάρκεια της μέρας (δες κι αυτό εδώ το post). Όλα λοιπόν όσα φεύγουν από Αφετηρία, υπολόγισε εσύ ότι επιστρέφουν πίσω από τη σχολή μετά από περίπου 1 τέταρτο. (Για παράδειγμα το δρομολόγιο των 10:30 φτάνει στη σχολή μας γύρω στις 10:40 με 10:45 ανάλογα την κίνηση στους δρόμους, ε λοιπόν εκείνη την ώρα θα γυρίσει πίσω στην πόλη στον τερματισμό.)Roygbiv έγραψε:Επίσης, η "βεβαίωση (πρόσβασης)" είναι το χαρτί από το λύκειο που λέει τι έγραψες στα μαθήματα;
Και ναι, είναι αυτό το χαρτί που λες.
nairePAOK έγραψε:καλως ορισατε στη φοιτητικη γκατζολια http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%9E%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CE%B7
η σχολη αξιζει επομενως πρεπει να αντεξετε
JimMichael έγραψε:
Ό,τι ήξερες μέχρι τώρα περί αισθήματος ευθύνης, αξιών και ήθους, αν θες να βγεις αλώβητος καλό θα είναι να τα ξεχάσεις.
Ένα πράγμα θα σου πω ως μεγαλύτερος κι αν θες το κρατάς. Οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους πια.
Stokos έγραψε:Ας μου έδιναν και εμένα τσάμπα smartphone με δωρεάν κλήσεις όπως π.χ. κάνει το ΠΑΣΟΚ (οικονομική κρίση σου λένε μετά) και αρκετές χιλιάδες ευρώ μηνιαίως για τη παράταξη μου και θα έκανα και τούμπες!
Stokos έγραψε:in" στέκια (ποιότητας "Ρόδον"...),
Stokos έγραψε:Ας μου έδιναν και εμένα τσάμπα smartphone με δωρεάν κλήσεις όπως π.χ. κάνει το ΠΑΣΟΚ (οικονομική κρίση σου λένε μετά) και αρκετές χιλιάδες ευρώ μηνιαίως για τη παράταξη μου και θα έκανα και τούμπες!
Stokos έγραψε:
Δε τους κατηγορώ, αυτή είναι η δουλειά τους. Να μαζεύουν νέο αίμα στο κόμμα, γι' αυτό πληρώνονται.
Roygbiv έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ο κύριος που μοίραζε τις αιτήσεις εγγραφής είχε στηθεί σε ένα τραπεζάκι δίπλα στα τραπεζάκια των κομμάτων (που βρίσκονται στην άλλη άκρη του κτηρίου) και όχι, πχ, στην είσοδο;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες