LoVaBiLL έγραψε:Καρφώνεις την απολυταρχική συμπεριφορά που υπονόησα.
Έχεις προειδοποιηθεί και συνεχίζεις τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.
LoVaBiLL έγραψε:Τέτοιες λάθος κινήσεις κάνετε και χάνετε τον όμορφο σύλλογο μας.
Συγχέεις διαφορετικά πράγματα. Άσχετα με το πώς χαρακτηρίζεις την κίνηση αυτήν, δεν αφορά το σύλλογο, αλλά την κοινότητα του deece.
LoVaBiLL έγραψε:Άντε, δε θα πω διαχειριστές, θα πω έντονη λογοκρισία από τους κανονισμούς του φόρουμ. Ψάξε για τα λουκέτα.
Αρχικά, να πω το χιλιοειπωμένο, ότι δηλαδή έχουμε όλοι ως μέλη αποδεχτεί τους κανονισμούς του φόρουμ, και τους moderators και admins ως υπεύθυνους για την τήρησή των. Παράλληλα, είναι κατανοητό πως τα "λουκέτα" δυσανασχετούν ορισμένους, αλλά από τη στιγμή που το deece δεν επιθυμεί να έχει ύφος "μεσημεριανάδικου", αλλά το ύφος των ώριμων συζητήσεων μεταξύ ωρίμων μελών, τέτοιες κινήσεις κρίθηκαν επιβεβλημένες για τη διατήρηση αυτής της στάσης. Επιχειρήματα εμπεριστατωμένα για αυτές τις ενέργειες υπήρξαν και φανερώθηκαν, επομένως δεν μπορούμε να ομιλούμε για "απολυταρχικές συμπεριφορές".
Δε διευκολύνεις τη θέση σου εξαπολύοντας βαρύγδουπες κατηγορίες σε άτομα, που εθελοντικά καταναλώνουν προσωπικό χρόνο για τη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου συζητήσεων και λειτουργιών της κοινότητας αυτής, με την αντισυναδελφική σου συμπεριφορά.
Για τον εαυτό μου μπορώ να πω πως οι δικές μου "συντονιστικές" κινήσεις προέρχονται και με βάση την προσωπική μου εμπειρία την οποία δεν κοιτώ να φανερώνω δημοσίως. Αν κάποιος το επιθυμεί, θα μπορούσα μόνο εκτός δικτύου να το συζητήσω αυτό,στα πλαίσια του δικού μου συναδελφικού πνεύματος, καθώς δεν τιμά ορισμένους συναδέλφους μου.
LoVaBiLL έγραψε:Το θέμα είναι ότι ο σύλλογος έγινε πολύ στενός και κατέληξε σαν κλίκα. Τραγουδάτε όσο θέλετε αλλά τα νούμερα καθορίζουν τα δεδομένα. Λυπάμαι, γι'αυτό και ασχολούμαι, γιατί στην αρχή φαινόταν promising. Πρέπει να ξαναδιαβάσετε για την δημοκρατία. Αν ο κόσμος θέλει bad romance, δε γίνεται να του το κόψεις. Που εγώ με τα δικά σας πιστεύω είμαι! Δεν ακούω Lady Gaga.
Για να επιστρέψω πιο άμεσα στο θέμα(μη φάω και ban και ίδρωσα 3 χρόνια να γράφω), όταν αποκατασταθεί η Νομιμότητα ενημερώστε μας.
Στο θέμα του συλλόγου τώρα, το ποιηματάκι καλά κρατεί. Ο σύλλογος του Ζιμουρτόπουλου, κλίκα, έξω οι παρατάξεις, ο παχύρευστος στόκος κ.ο.κ. Έχουν δοθεί άπειρες φορές απαντήσεις για αυτά, σε σημείο που πλέον καταντάει κουραστικό. Τα νούμερα έχουν αλλάξει εδώ και καιρό, δε μιλάμε για 20 παιδιά αλλά για 250 (και αυξάνονται). Προσωπικά δε χρειάζομαι να ξαναδιαβάσω τη δημοκρατία, καθώς το θεωρώ αστείο να το ακούω από όποιον προτιμά το "bad romance" ασχέτως αν καταπατά ελευθερίες των υπολοίπων. Επίσης, το τι θέλει ο κόσμος φαίνεται στις εκλογικές διαδικασίες (εκλογές Δ.Σ. και εκπροσώπων, ψηφίσματα Γ.Σ. κλπ κλπ), με τα οποία θα συμμορφωθώ ασχέτως με τις πεποιθήσεις μου, όταν αυτό αφορά την πλειοψηφία και δεν αντιτίθεται στις αρχές λειτουργίας τέτοιων θεσμοθετημένων οργάνων που τυγχάνει να είμαι μέλος.
Τέλος, δεν επικροτώ τις αντιλήψεις τύπου "bad romance" ή όπως το έθεσα και πιο πριν "μεσημεριανάδικων", καθώς δεν θεωρώ ότι προάγουν το επίπεδο συζητήσεων, δε διαμορφώνουν υγιή προσωπική γνώμη, εντείνουν την αδιαφορία, με αποτέλεσμα να αποδυναμώνουν όργανα, αρχές και υγιείς συνεργασίες μεταξύ συναδέλφων ή και συνανθρώπων γενικότερα. Πείτε με συντηρητικό, αλλά αυτή είναι η άποψή μου και τα επιχειρήματά μου για αυτήν.
Φίλοι και χρήμα, νερό και λάδι.