dim έγραψε:Αναγνωρησιμότητα?
Αναγνωρήσιμος γίνεσαι με το έργο σου...όχι αποκλειστικά και μόνο από το Πανεπιστήμιο στο οποίο φοίτησες. Αρκεί να σε πληροφορήσω ότι αξιόλογοι καθηγητές με πλούσιο ερευνητικό έργο και πλήθος δημοσιεύσεων και στελέχη ερευνητικών κέντρων πολύ μεγάλων ετερειών ανά τον κόσμο αποφοίτησαν από το τμήμα μας. Και αυτά είναι αλήθεια.Δεν τα λέω στον αέρα. Αλλά αν πάλι κάποιος πιστεύει ότι λέω ψέματα και λόγια εντυπωσιασμού να το πει.
1ον, Κάνοντας συζήτηση επί σοβαρού θέματος, δεν έχω κανένα λόγο και διάθεση να αμφισβητήσω αυτά που μου λες.Δεδομένου ότι σίγουρα έχεις εμπειρίες απο γνωστούς σου, δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν καθηγητές που αποφοίτησαν απο το Δ.Π.Θ και διέπρεψαν.
2ον, φοβάμαι ότι δεν είναι αυτό το θέμα. Δεν είπα ποτέ ότι το έργο κάποιου δεν αναγνωρίζεται. ΠΟΤΕ.Για να είμαι ειλικρινής, θέλω να πιστεύω ότι το έργο κάποιου αποτελεί καθρέπτη του τι ειναι και του τί θέλει να κάνει.
Απλά αναφέρω κάτι που ισχύει. Το θέτω μπακάλικα. Έχεις στα χέρια σου ως εργοδότης 2 παρόμοια βιογραφικά, ενός απο ΔΠΘ και ενός απο ΕΜΠ. Δυστυχώς για μας, επιλέγουν συνήθως αυτόν απο το ΕΜΠ.Αυτό εννοώ ως αναγνωρισιμότητα.
Υπόψην, για να μη παρεξηγηθώ, επιμένω στη λέξη παρόμοια. Γιατί αν ο ένας έχει δουλέψει σε Intrakom,Siemens η κάτι άλλο, και ο άλλος στο καφενείο του μπαμπά του αλλάζει το ζήτημα. Καλώς ή κακώς κάποια πράγματα ισχύουν είτε μας αρέσει είτε όχι. Αυτή είναι η γνώμη μου πάντα. Αν διαφωνείς, Plz πες μου το σκεπτικό σου