tsimpa έγραψε:Για Ξάνθη μιλάω,το ΕΜΠ γραμμένο το έχω.
brera έγραψε:3) Πτυχιακές εξετάσεις πλέον δεν υπάρχουν επειδη ειναι παράνομο να γινει κάτι τέτοιο. Και αυτο ισχύει και απο φέτος. Το έκανε ξεκάθαρο η πρόεδρος του τμήματος.
Stormrider21 έγραψε:Φέρνω ένα απλό παράδειγμα:Κάποιος φοιτητής επί πτυχίω(π.χ. 6ετής) χρωστάει 3 μαθήματα για την προσεχή εξεταστική,2 του χειμερινού και ένα του εαρινού εξαμήνου.Τα δίνει και τα 3,περνάει τα 2 του χειμερινού και κόβεται μόνο στου εαρινού.Τι γίνεται τότε;;;;;;Θα περιμένει μέχρι τον Ιούνιο για να δώσει ένα #@&%^μάθημα για να πάρει πτυχίο;Σαν να μην μας τα λένε καλά...
[/quote]Stormrider21 έγραψε:... τότε πρόκειται το πιο τραγικό μέτρο που υπάρχει και μόνο γι'αυτό πρέπει να πάρουμε δραστικά μέτρα...
alexzour έγραψε:
Τόσο καιρό στη διάρκεια της κατάληψης που διάβαζα τη γκρίνια τύπου "ποιοι είναι αυτοί οι λίγοι που κλείνουν τη σχολή για όλους μας" και "τι θα γίνει πάλι κατάληψη" και "να ανοίξει η σχολή να κάνουμε εξεταστική επιτέλους κι όποιος δε θέλει να διαβάσει ας μην κατέβει", περίμενα ακριβώς αυτό το σχόλιο.
Και για να μην πείτε οτι υποστηρίζω πως η κατάληψη έκανε καλό ή μπλα μπλα /yawn, αυτό που θέλω να πώ είναι δεν είδα να προτείνει κανείς αντιρρησίας άλλα "δραστικά" μέτρα και συμπεραίνω πως ο λόγος είναι οτι αυτοι που γκρινιαζαν δεν ενδιαφερθηκαν καν θεωρώντας πως οτι και να γράφει θα ναι για τους καινούριους και να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους.
Υ.Γ. Που να δεις τις υπόλοιπες παραγράφους περι φοιτητών φίλε μου.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες