Τι κατάσταση είναι αυτή με την πτυχιακή... Δεν αντέχεται. Ήθελα να'ξερα τότε γιατί βγάζουν το πρόγραμμα των μαθημάτων της πτυχιακής; Για να υπάρχουν αν περάσει κανείς να πει, α εδώ δίνουν πτυχιακή, μπράβο; Εμείς δηλαδή αν θέλουμε να δώσουμε κάποιο μάθημα, από τη στιγμή που το δηλώσαμε στην αίτηση (και για να μπαίνει και στο πρόγραμμα λογικά θα υπάρχει ένα ικανοποιητικό πλήθος ατόμων που το δήλωσαν, ώστε να διεξαχθεί η εξέτασή του) θα πρέπει να τρέχουμε από γραφείο σε γραφείο και με την προϋπόθεση ότι ο/η καθηγητής/τρια θα είναι εκει και θα μπορεί να μας απαντήσει για το αν θα κατεβάσει θέματα; Άλλη δουλειά δεν έχουμε; Διάβασμα δεν έχουμε; Χώρια που σύμφωνα και με αυτό το topic, είναι υποχρεωμένοι όλοι να κατεβάσουν πτυχιακές εξεταστικές. Δε λέω, να'ναι καλά το forum που μπορούμε να ενημερωνόμαστε και για αυτά τα θέματα. Αλλά και πάλι η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Να πρέπει να βγάλουμε άκρη σύμφωνα με το τι πιστεύουμε ότι θα κάνει ο εκάστοτε καθηγητής σύμφωνα με την φάτσα του ή τι άκουσε ο μπατζανάκης του θείου της Ελένης του Πέτρου που'χε τον Αντρέα για γυναίκα ή αν είναι σύμφωνος ο πρόεδρος της σχολής με αυτά ή... η.... ή....;
Μα είναι σοβαροί;............ Με το δίκανο πρέπει να κυκλοφορείς σε αυτήν τη ρημαδοχώρα για να πάρεις αυτό που συνταγματικά - δικαιωματικά - δημοκρατικά - όπως στο διάκο θέλετε πείτε το.... σου ανήκει; Ε πώς να πάμε μπροστά έτσι άμα τρώμε τη ζαχαρένια μας σε τέτοιες καταστάσεις....
Τέλος πάντων, δεν το συνεχίζω. Έχω νεύρα και δε θα μου βγει σε καλό.
Υ.Γ. Και μετά μου λέτε εμένα ότι θα αλλάξουμε τον κόσμο, κι εμείς με τη σειρά μας θα γίνουμε καλύτεροι καθηγητές κλπ κλπ κλπ. Εμ με τέτοια νεύρα δεν θα σου καρφωθεί και η ιδέα να πάρεις εκδίκηση; Και μη μου πείτε, ότι είμαι ίδιος με αυτούς που κατηγορώ και χειρότερος. Ε, τι να κάνω είμαι και άνθρωπος παράλληλα.