Πτυχιακή Ιουνίου-2008

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Πότε προτιμάτε να γίνει η πτυχιακή?

Το δημοψήφισμα ισχύει μέχρι 19 Οκτ 2046, 03:00

Μετά την εξεταστική
20
67%
Πριν την εξεταστική
3
10%
Δεν έχω πρόβλημα
4
13%
Δεν θα κατέβω πτυχιακή
3
10%

Σύνολο ψήφων : 30

Re: Πτυχιακή Ιουνίου-2008

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 25 Ιουν 2008, 12:49

Τι κατάσταση είναι αυτή με την πτυχιακή... Δεν αντέχεται. Ήθελα να'ξερα τότε γιατί βγάζουν το πρόγραμμα των μαθημάτων της πτυχιακής; Για να υπάρχουν αν περάσει κανείς να πει, α εδώ δίνουν πτυχιακή, μπράβο; Εμείς δηλαδή αν θέλουμε να δώσουμε κάποιο μάθημα, από τη στιγμή που το δηλώσαμε στην αίτηση (και για να μπαίνει και στο πρόγραμμα λογικά θα υπάρχει ένα ικανοποιητικό πλήθος ατόμων που το δήλωσαν, ώστε να διεξαχθεί η εξέτασή του) θα πρέπει να τρέχουμε από γραφείο σε γραφείο και με την προϋπόθεση ότι ο/η καθηγητής/τρια θα είναι εκει και θα μπορεί να μας απαντήσει για το αν θα κατεβάσει θέματα; Άλλη δουλειά δεν έχουμε; Διάβασμα δεν έχουμε; Χώρια που σύμφωνα και με αυτό το topic, είναι υποχρεωμένοι όλοι να κατεβάσουν πτυχιακές εξεταστικές. Δε λέω, να'ναι καλά το forum που μπορούμε να ενημερωνόμαστε και για αυτά τα θέματα. Αλλά και πάλι η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Να πρέπει να βγάλουμε άκρη σύμφωνα με το τι πιστεύουμε ότι θα κάνει ο εκάστοτε καθηγητής σύμφωνα με την φάτσα του ή τι άκουσε ο μπατζανάκης του θείου της Ελένης του Πέτρου που'χε τον Αντρέα για γυναίκα ή αν είναι σύμφωνος ο πρόεδρος της σχολής με αυτά ή... η.... ή....;

Μα είναι σοβαροί;............ Με το δίκανο πρέπει να κυκλοφορείς σε αυτήν τη ρημαδοχώρα για να πάρεις αυτό που συνταγματικά - δικαιωματικά - δημοκρατικά - όπως στο διάκο θέλετε πείτε το.... σου ανήκει; Ε πώς να πάμε μπροστά έτσι άμα τρώμε τη ζαχαρένια μας σε τέτοιες καταστάσεις....

Τέλος πάντων, δεν το συνεχίζω. Έχω νεύρα και δε θα μου βγει σε καλό.

Υ.Γ. Και μετά μου λέτε εμένα ότι θα αλλάξουμε τον κόσμο, κι εμείς με τη σειρά μας θα γίνουμε καλύτεροι καθηγητές κλπ κλπ κλπ. Εμ με τέτοια νεύρα δεν θα σου καρφωθεί και η ιδέα να πάρεις εκδίκηση; Και μη μου πείτε, ότι είμαι ίδιος με αυτούς που κατηγορώ και χειρότερος. Ε, τι να κάνω είμαι και άνθρωπος παράλληλα.
Φίλοι και χρήμα, νερό και λάδι.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό panxer » 25 Ιουν 2008, 13:17

Ανακοινοποίησε η σύγκλητος την παλιά της απόφαση βάσει της οποίας υποχρεούται το κάθε μέλος ΔΕΠ να εξετάζει τoυς επι πτυχίω φοιτητές στα μαθήματα τους που διδάσκονται σε άλλο εξάμηνο μέσα σε 10 μέρες μετά το πέρας της εξεταστικής περιόδου.
Δες εδώ: http://www.ee.duth.gr/images/stories/pr ... a/0001.pdf
Παν.Μ.
Άβαταρ μέλους
panxer
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 25 Ιουν 2008, 13:25

Αυτό παραθέτω και στο δικό μου post. Απλά δίνω το link για το συγκεκριμένο post του massimo που το βρήκε πρώτος. Παρόλα αυτά όμως, δε βλέπω καμία αλλάγή προς το παρόν. Εκτός αν την επόμενη βδομάδα, υπάρξουν εξετάσεις για όλα τα μαθήματα που αναφέρονται στο πρόγραμμα της πτυχιακής. Εγώ πάντως, εδώ θα'μαι και μετά από 10 μέρες για να δω αν δε γίνει την επόμενη βδομάδα, μήπως γίνει τότε............... (πράγμα που σημαίνει και καινούριο πρόγραμμα....).
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Christos_ST » 26 Ιουν 2008, 20:11

Ξέρει κανείς αν θα κατεβάσουν πτυχιακές στην Ηλεκτρονική2 και Κυκλώματα1????
Christos_ST
Newbie

Δημοσίευσηαπό madhoney00 » 26 Ιουν 2008, 20:22

Κυκλώματα 1 υπάρχει ανακοίνωση έξω απο το γραφείο του όπου ενημερώνει ότι θα κατεβάσει πτυχιακή την ημέρα που καθορίζεται στο πρόγραμμα
Άβαταρ μέλους
madhoney00
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό kkalop » 26 Ιουν 2008, 21:03

Μικροηλεκτρονική η κα Γκιργκινούδη ξέρουμε ???
Άβαταρ μέλους
kkalop
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό panxer » 26 Ιουν 2008, 22:27

Το εργαστήριο Ειδ. Μηχανολογίας και ο καθηγητής Σπάρης ανακοίνωσαν ότι η εξέταση των μαθημάτων: Θερμοδυναμική, Τεχνική Μηχανική, Στοιχεία Μηχανών _ΔΕΝ_ θα διεξαχθεί.

Το ίδιο ισχύει και για τα ΣΑΕ 1.

Αύριο στις 11.30 θα πάω μια βόλτα απο κει να ζητήσω το λόγο, όποιος άλλος ενδιαφέρεται καλώς να ορίσει..
Παν.Μ.
Άβαταρ μέλους
panxer
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 27 Ιουν 2008, 01:02

Και μετά φταίω εγώ άμα νευριάζω..... Θα ερχόμουν αλλά δίνω αύριο το απόγευμα.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό danai » 27 Ιουν 2008, 17:16

Ξέρουμε αν κατεβάζει πτυχιακή στην εισαγωγή στην επιστήμη των υπολογιστών?? ???
danai
Newbie

Δημοσίευσηαπό Bombastic » 27 Ιουν 2008, 21:11

Τελίκα panxer τι δικαιολογία σου παρουσίασαν που δεν θα κατεβάσουν πτυχιακή?
Bombastic
Jr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό maria_z » 27 Ιουν 2008, 22:12

Σημερα πηγα μια βολτα στα κιμμερια μηπως και βρω καποιο καθηγητη αλλα τιποτα!Εκανα και μια ωρα να βρω τα γραφεια και δεν τα βρηκα και ολα!!
Οποτε αν ξερετε κατι για πτυχιακη μικροεπεξεργαστες,ΑΠΕ,Fortran και Μικρο 1 please please tell me...
maria_z
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό JACK » 29 Ιουν 2008, 23:45

Γνωρίζει κανέις αν θα γίνει πτυχιακή εξέταση στους Μικροεπεξεργαστές?
JACK
Newbie

Δημοσίευσηαπό Giannis » 30 Ιουν 2008, 00:59

kkalop έγραψε:Μικροηλεκτρονική η κα Γκιργκινούδη ξέρουμε ???

Πριν την απόφαση της Συγκλίτου η κ.Γκιρκινούδη είχε πει ότι δεν θα κατεβάσει πτυχιακή και μάλιστα έστειλε και σχετικό έγγραφο στην Γραμματεία. Δεν ξέρω τώρα, μετά την απόφαση της Συγκλήτου, αν άλλαξε κάτι.
Θα σε παρακαλούσα να μην σπαταλάς το πολύτιμο ρεύμα και πόρους από αυτόν τον πλανήτη για να γραφεις αυτά που σκέφτεσαι.

Να κλέβεις ιδέες από ένα άτομο είναι κλοπή, να κλέβεις από πολλά...είναι έρευνα.

Πάτα εδώ
Άβαταρ μέλους
Giannis
Full Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό madhoney00 » 30 Ιουν 2008, 14:37

Ισχύει ακόμα ότι δε θα κατεβάσει μικροηλεκτρονική 1 η κ.Γκιργκινούδη. Σήμερα που ρωτήσαμε τον κ.Ματζίρη είπε ότι δε ξέρει!!!(τραγικός) .Ψάξαμε την κ.Γκιργκινούδη στα καινούργια κτίρια αλλά πουθενά.Η σαφήνεια και πάλι κυριαρχεί στη σχολή μας!
Άβαταρ μέλους
madhoney00
Jr. Member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης