JoKo έγραψε:Εντάξει, λέγοντας "πολλά χρόνια" νομίζω ότι υπερβάλλεις. Συμφωνώ ότι η μετακόμιση του τμήματός μας στα καινούρια κτίρια έχει καθυστερήσει, οι κακές γλώσσες μάλιστα λένε ότι μετακομίζουμε εκτάκτως για να μη χάσουν οι εργολάβοι τα χρήματα λόγω καθυστέρησης παράδοσης των κτιρίων, αλλά τουλάχιστον γίνεται. Σίγουρα η πρώτη περίοδος θα είναι προβληματική, αλλά θέλω να πιστεύω ότι συγκριτικά με τα παλιά κτίρια, θα είμαστε καλύτερα.
Πάντως κρίνοντας από την μέχρι τώρα εικόνα τα πράγματα είναι επιεικώς απογοητευτικά γιατί δεν είναι λογικό να πηγαίνεις για μια προσωπική σου υπόθεση στην γραμματεία και να περιμένεις το λιγότερο μία ώρα για να περάσει το λεωφορείο να σε πάει στην πόλη. Όπως δεν είναι και λογικό να μπαίνεις σε καινούρια κτίρια και τα συνεργεία να συνεχίζουν της εργασίες μέσα στον χώρο. Εγώ πάντως δεν έχω δει να μπαίνει κάποιος σε καινούριο σπίτι για να κατοικήσει και να μην έχει υδραυλικά ή θέρμανση αλλά και στο κάτω κάτω ας έχαναν τα χρήματα οι εργολάβοι. Άμα δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους γιατί να τα πάρουν;
Πιστεύω πάντως ότι όλα τα παραπάνω είναι κάποιες λεπτομέρεις οι οποίες έπρεπε να είχαν διευθετηθεί και ας είναι και μεταβατική η περίοδος γιατί έτσι κι αλλίως όλοι γνωρίζαμε ότι θα μπαίναμε στα καινούρια κτίρια τα προ διετίας χριστούγεννα και ασχέτως αν μπήκαμε μόλις τώρα η υποτυπώδης οργάνωση έπρεπε να προϋπήρχε.
Πάντως όσο αναφορά την χρηματοδότηση του τμήματος μας θα ήθελα να ακούσω πάρα πολύ την γνώμη σου (και όχι μόνο την κριτική σου στις άλλες

) όπως κάνανε και κάποιοι από εμάς παραπάνω κρίνοντας με βάση κάποιες υλικοτεχνικές υποδομές.
Υ.Γ: Όσο αναφορά την μεταφορά των εργαστηρίων άκουσα για το λιγότερο 3 χρόνια καθώς εκκρεμεί η παράδοση κάποιων άλλων κτιρίων. Εντέλει προσωπικά το θεωρώ μεγάλο χρονικό διάστημα και συν τοις άλλοις είναι κοροϊδία να μας δίνουν τα κτίρια σε "δόσεις". Ή όλα ή τίποτα...