ArgyKets έγραψε:Τι ζητάει σε εξεταστικές πάνω κάτω ο Μπεκάκος??
John19 έγραψε:Μπορεί κάποιος να ανεβάσει τα θέματα που έβαλε στην εξεταστική του Ιούνη; Ή έστω μια περιγραφή...
John19 έγραψε:Ευχαριστώ. Ελπίζω Σεπτέμβρη να βάλει κάτι πιο εύκολο...
Tim3 έγραψε:Παιδιά ο μπεκάκος το εχει παραδυσκολέψει το μάθημα.....το δεύτερο θεμα(4 μονάδες ) ηταν αρκετά δύσκολο και απαιτούσε παρα πολυ καλή γνωση του 6ου κεφαλαίου(Μ.Μ) .Γενικότερα και τα θεματα του Ιουνίου αλλα και του Σεπτεμβριου ήταν αυξημένης δυσκολίας....
ThanksForStoppingBy! έγραψε:Tim3 έγραψε:Παιδιά ο μπεκάκος το εχει παραδυσκολέψει το μάθημα.....το δεύτερο θεμα(4 μονάδες ) ηταν αρκετά δύσκολο και απαιτούσε παρα πολυ καλή γνωση του 6ου κεφαλαίου(Μ.Μ) .Γενικότερα και τα θεματα του Ιουνίου αλλα και του Σεπτεμβριου ήταν αυξημένης δυσκολίας....
Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς αλλά τα θέματα του Ιουνίου ήταν θέματα σκούπας, ολόιδια μέσα από τις διαφάνειες και με παλιότερα θέματα. Απλώς παραήταν αυστηρός στις διορθώσεις, μου έβαλε 5 κόβοντας μου ολόκληρο θέμα επειδή μπέρδεψα 2 στήλες σε έναν πίνακα (ενώ ήταν σωστές οι τιμές έβγαλα λάθος συμπέρασμα).
Τώρα τον Σεπτέμβρη δεν ξέρω τι έβαλε, αλλά τον Ιούνη δεν ήταν με τίποτα δύσκολα.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες