JRE Oracle Corporation/13.0.1 is not supported, advanced source lookup disabled.
θέλω να κανω debug σε ένα από τα τεστ και μου βγάζει αυτό. Πως μπορώ να δω το περιεχόμενο του κάθε πίνακα ?
theo έγραψε:JRE Oracle Corporation/13.0.1 is not supported, advanced source lookup disabled.
θέλω να κανω debug σε ένα από τα τεστ και μου βγάζει αυτό. Πως μπορώ να δω το περιεχόμενο του κάθε πίνακα ?
theo έγραψε:υπάρχει πίνακας με length 1 στο τρεε σορτ .ΚΑΙ τπτ να μην εγραφα δεν γίνεται να μου το βγάζει failure ....![]()
![]()
stg έγραψε:Μετά την οριστική υποβολή μπορούμε να επεξεργαστούμε και να διορθώσουμε τις απαντήσεις μας πατώντας αναθεώρηση;
stg έγραψε:Η εργασία παραδόθηκε σύμφωνα με την πρώτη προθεσμία χωρίς την 6η ασκηση.
Δεδομένης της νέας παράτασης είχα σκοπό να πατήσω αναθεώρηση και να συμπληρώσω μονο την 6η κατι που λογικά δεν γινεται.
Άρα πατώντας αναθεωρηση θα πρέπει να υποβάλλω ξανα απο την αρχη ολη την εργασία;
stg έγραψε:Πατώντας τα επαναπροσπάθεια και υποβάλλοντας αυτη τη φορα και τις 6 ασκησεις εμφανιζεται το παρακάτω πεδίο.
Πρέπει να ακολουθήσω κάποιο παραπάνω βήμα ή θα ισχύει αυτόματα η δευτερη προσπαθεια;
James έγραψε:stg έγραψε:Πατώντας τα επαναπροσπάθεια και υποβάλλοντας αυτη τη φορα και τις 6 ασκησεις εμφανιζεται το παρακάτω πεδίο.
Πρέπει να ακολουθήσω κάποιο παραπάνω βήμα ή θα ισχύει αυτόματα η δευτερη προσπαθεια;
Όπως έγραψα και παραπάνω, έχεις ήδη εξασφαλίσει το 50 και την πρώτη εργαστηριακή. Ισχύει ότι "πέρασες" την εργασία. Δεν δίνει περισσότερο βαθμό το 60 απ' ότι το 50.
stg έγραψε:Η 6η είχα την εντύπωση οτι ειναι ερώτηση μπόνους δηλαδή δίνει επιπλέον βαθμό.Κάνω λάθος;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες