όμως πολλά από αυτά που σήμερα καρπωνόμαστε εμείς είναι δίκες τους προσπάθειες .
Ακόμη και τώρα με τον νέο νόμο που λόγο της μορφής του συλλόγου μας απαγορεύει τους εκπροσώπους σε μια συνέλευση τμήματος αυτοί είναι εκεί
και όχι μόνο διεκδικούν για τους φοιτητές αλλά γίνονται δεκτοί από τους καθηγητές και εξασφαλίζουν πολλά από αυτά που ζητούν (πτυχιακές , αλλαγή συγγραμμάτων, αποθήκη σχεδίου).
Η όλη συζήτηση γίνεται στα πλαίσια της απογοήτευσης από το σημερινό σύστημα που επικρατεί στα πανεπιστήμια όμως η τακτική του ‘’πονάει κάτι , το κόβουμε ΄΄δεν οδηγεί πουθενά .Η κατάργηση των εκπρόσωπων δεν αποτελεί λύση.
JimMichael έγραψε:Το βασικότερο πρόβλημά τους πιστεύω είναι το ότι θα δημιουργηθεί κάτι νέο, που για να εδραιωθούν όπως είναι τώρα θα χρειαστούν δουλειά και..."καινούριους συσχετισμούς".
Η ύπαρξη των φοιτητικών παρατάξεων είναι θεσμοθετημένη από τη σύνταγμα.
Kevin έγραψε:Ναι σωστά άρα η πάρτη τους και μόνο. Αλήθεια δεν μπήκαν σε αυτή τη σχολή μετα κόπων και βασάνων? Δεν τους διατηρούν οι γονείς τους εδώ με έξοδα που κάθε χρόνο ανεβαίνουν? Στην τελική άμα μπήκαν στη σχολή για να μάθουν πολιτική υπάρχει μια χαρά σχολή που διδάσκει πολιτικές επιστήμες και με χαμηλότερη βάση κιόλας. Άντε μπας και ησυχάσουμε και μεις.
Όσο για τον έναν χρόνο χαμένο σχεδόν... Ορίστε τί έγινε? Απλά το πέρασαν τώρα εν μέσω καλοκαιριού το νομοσχέδιο. Τί καταφέραμε? Να κάτσουμε έναν χρόνο ακόμα εδώ για το τίποτα.
JimMichael έγραψε:τότε κι εγώ δε σπουδάζω σε σχολή ΗΜΜΥ αλλά Ζαμπονοκοπτική Καρδίτσας (την έχω ξαναφέρει παράδειγμα αυτήν, μάλλον μου αρέσει![]()
).
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες