Και εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να δώσω θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά που πήραν αυτήν την πρωτοβούλια και είμαι σίγουρος και πως οι περισσότεροι φοιτητές σκέφτονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και επίσης ότι έχουν φτάσει στα όρια τους με αυτό το θέμα.
Ειδικά το συγκεκριμένο θέαμα τα τελευταία 4 με 5 χρόνια παραπάει... Ειδικά με τις πρόσφατες καταλήψεις η ασυδοσία έφτασε στο απροχώρητο. Λέγανε κάποιοι είναι στα πλαίσια του αγώνα και θα ήθελα να τους πω, χωρίς βέβαια να είμαι κανένας ειδικός επί του θέματος, ότι κύριοι η ιστορία μας έχει διδάξει ότι οι αγώνες δίνονται στους δρόμους με την δύναμη των επιχειρημάτων και της φωνής. Χωρίς έκτροπα, λεηλασίες, ανούσια συνθήματα στους τοίχους. Άρα λοιπόν αφίσες και και συνθήματα στους τοίχους ακούγονται βερεσέ γιατί πολύ απλά κανείς δεν τους δίνει πια σημασία.
Επίσης δεν μπορούμε να φωνάζουμε για καλύτερη παιδεία, υποδομές και όλα τα συναφή και από την άλλη να τα καταστρέφουμε όλα τα παραπάνω με το "βέλτιστο τρόπο". Έτσι το μόνο που καταφέρνεις είναι να σε "γράφουν" εκεί που δεν πιάνει μελάνι γιατί δείχνεις ότι είσαι αναξιόπιστος. Δεν γίνεται κύριε να ζητάς καινούρια κτίρια και να κάνεις τα ήδη υπάρχοντα χειρότερα από μια δημόσια τουαλέτα. Θα μείνεις λοιπόν με αυτά που έχεις.
Τέλος θα ήθελα να θερποπαρακαλέσω κάποιους να αλλάξουν μυαλά και να μην το παίζουν επαναστάτες του τάλαρου γιατί είμαι 100% σίγουρος ότι αν ερχόταν κάποιος κάτω από το σπίτι τους και κόλλαγε μια αφίσα από μπουζουξίδικο θα τον κυνηγάγανε με τις πέτρες. Να αφήσουν λοιπόν τους βανδαλισμούς των δημοσίων κτιρίων σπαταλώντας άδικα δημόσια χρήματα (κάποιες φορές) και κυρίως ρυπαίνοντας τον χώρο και την αισθητική αυτού γιατί και πάλι παραμένουν απαρατήρητοι όσο αδυνατούν να επιδείξουν ιδέες και επιχειρήματα.
Όσο αναφορά την λύση του προβλήματος συμφωνώ στα ειδικά πλακατ τα οποία θα πληρώνουν οι ίδιοι που αφισοκολλούν και φυσικά οι διαφημήσεις ιδιωτών να απαγορευτούν.