patirgerasimos έγραψε:ωχ Παναγία μου.. το γεγονός οτι έχουμε 9 ωρες τη Δευτέρα το αφήνει ετσι? Κ εγώ γιατί να είμαι υποχρεωμένος να παρακολουθήσω στο τμήμα στο οποίο ανήκω τη στιγμή που το πρόγραμμα κ ο τρόπος παράδοσης μου ταιριάζουν καλύτερα στο άλλο*???
cmavr8 έγραψε:Οκ, ας πάμε στο μάθημα της Δευτέρας 24/11 όσο πιο πολλοί γίνεται...
LoVaBiLL έγραψε:Τσαμπουκαλευτείτε....
Να του γυρίσουν τα μυαλά του καθηγητή, να κανουμε και τις μηχανες Αναλυση και Πιθανότητες.
LoVaBiLL έγραψε:Ο καθηγητής είναι αξιολάτρευτος. Έχω μιλήσει στα διαλείμματα του, γιατί που και που πήγαινα στα μαθηματα του. Έστω σπαστά. Είναι μεγάλος άνθρωπος, θέλει λίγη συμμετοχή στο μάθημά του, οι εξετάσεις του είναι εύκολες, και εσείς δεν θέλετε να πάτε ένα δίωρο. Από 3 φορές ο καθένας αν πάει σπαστά, θα του κάνετε το χατίρι. Ναι, για χατίρι μάλλον θα πρόκειται.
LoVaBiLL έγραψε:Μόνο το συμφέρων μας; Αγάπη για τη σχολή και τα αντικείμενά της καθόλου;
LoVaBiLL έγραψε:Και επίσης, δε μιλάμε ποτέ έτσι για έναν καταξιωμένο καθηγητή, patirgerasimos και Stokos.
Ο "άνθρωπος" αυτός σκέφτεται 50 χρονιά περισσότερο "ώριμα" από εμάς.
LoVaBiLL έγραψε:Σημ.: Ούτε εμένα μ'αρέσει το ότι θα έχει κυρώσεις στο μάθημα για λόγους τέτοιους αλλά μάλλον δεν σκεφτήκατε ΠΟΤΕ την θέση του καθηγητή. Είναι πιο πολύ θέμα φιλότιμου. Όχι πανεπιστημιακό.
Σημ.2: Δεν ξέρω καλά καλά το θέμα!! Αλλά η διαίσθησή μου αυτό μου λέει. Μην με αποπάρετε. Απλά σας λέω και την άλλη μεριά σκέψης!! Γιατί συμπαθώ τον καθηγητή.
liakos έγραψε:Στο μάθημα που έγινε σήμερα με τον αλλο καθηγητή τον 407 , ο ίδιος μας ξεκαθάρισε πως όποιο τυχον προβλημα θα ύπαρξει σχετικο με την εξέταση ή μη του μαθήματος τον φλεβάρη θα το έχουν τα άτομα που βρίσκονται στο Α γκρουπ καθως στο δικό του τμήμα (γκρουπ Β) γίνεται μάθημα κανονικά για αυτο καλο θα ήταν να αρχισετε να πηγαίνετε ...... για να αποκλείσουμε και αυτο το ενδεχόμενο!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες