ap4225 έγραψε:Από ό,τι μου είπαν, βρέθηκαν εκεί αρκετοί φοιτητές, καθώς και ένας απόφοιτος, οι οποίοι μίλησαν και μάλλον είπαν αυτά που έπρεπε να ακουστούν: για τις παρουσίες, για τις εξωφρενικές εργασίες, για το ότι δεν επιτρέπει στους φοιτητές να δουν το γραπτό τους, για τη "μυστήρια" βαθμολόγηση, για τα παράλογα θέματα(όπως εκείνο στις πιθανότητες "γράψτε σε κείμενο 800λέξεων[...]") κλπ. Δυστυχώς σε αυτές τις διαδικασίες η γνώμη των φοιτητών δεν παίζει τόσο ουσιαστικό ρόλο καθώς έχουμε το δικαίωμα να μιλήσουμε μόνο πριν την έναρξη της διαδικασίας και οι καθηγητές δεν είναι "υποχρεωμένοι" να λάβουν υπόψη τους τη γνώμη που θα εκφράσουμε. Όπως και να'χει, οι γνώμη των φοιτητών ακούστηκε και στη συνέχεια, με κλειστές τις πόρτες οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς ειπώθηκε, ο εν λόγω καθηγητής δεν πήρε τη θέση.
Δεν ξέρω με τί άποψη πήγαν εκεί οι υπόλοιποι καθηγητές για τον Γεωργίου, πάντως πιστεύω ότι οι παρουσία των φοιτητών βοήθησε.
patirgerasimos έγραψε:η πρόσκληση έλεγε οτι θα επιλέξουν καθηγητη ή ανπληρωτή καθηγητή για κείνο το γνωστικό αντικείμενο κ όχι οτι θα κάνουν κάποιο καθηγητή..
Giannis έγραψε:Δεν ξέρω ποιοι σου είπαν ότι "βρέθηκαν εκεί αρκετοί φοιτητές", αλλά μπορώ να σου πω επειδή ήμου εκεί από τις 9:15, ότι δεν υπήρχε κανείς από πλευράς φοιτητών, εκτός από δυο άλλους φοιτητές (των ΕΑΑΚ αν δεν απατώμαι) οι οποίοι δεν κάθησαν και πολύ. Εκτός και αν ήταν εκεί από τις 6:30 το πρωί ή και πιο νωρίς και δεν τους πρόλαβα... ή εκτός και αν ήταν αόρατοι.\
ap4225 έγραψε:Εκτός από έναν καθηγητή(δεν υπάρχει λόγος να αναφέρω όνομα) μου το'παν και οι 2 αυτοί φοιτητές που αναφέρεις. Κι επειδή δε γνωρίζω ακριβές νούμερο φοιτητών έγραψα "αρκετοί". Αφού ήσουν εκεί πες τα ακριβέστερα. Το υφάκι σου βέβαια, από που προέκυψε δεν κατάλαβα.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης