Εκλογή Καθηγητή στον τομέα Φυσικής και Μαθηματικών

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Εκλογή Καθηγητή στον τομέα Φυσικής και Μαθηματικών

Δημοσίευσηαπό Gilmour » 20 Νοέμ 2008, 23:12

Αύριο, Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, στις 9 το πρωί, γίνεται Γενική Συνέλευση του Τμήματος μας με θέμα την εκλογή καθηγητή στον τομέα Φυσικής και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών. Πιο πιθανός για αυτή τη θέση είναι ο αν. καθηγητής Γεωργίου. Είναι, πιστεύω, καθήκον μας να εκδηλώσουμε με την παρουσία μας στην αίθουσα συνεδριάσεων στο πανεπιστήμιο στα Κιμμέρια την άποψή μας για τον συγκεκριμένο καθηγητή. Πρέπει να επικεντρωθούμε στον τρόπο διδασκαλίας και εξέτασης, στον χαρακτήρα, καθώς και στα "βιβλία" που έχει γράψει και δίνει στα μαθήματά του.
Gilmour
Newbie

Re: Εκλογή Καθηγητή στον τομέα Φυσικής και Μαθηματικών

Δημοσίευσηαπό Giannis » 20 Νοέμ 2008, 23:35

Ειλικρινά, ένιωσα ρίγος συγκίνησης όταν το διάβασα...
Μια ιστορική στιγμή...

Ένα μικρό βήμα για το Τμήμα...ένα γιγάντιο άλμα για την "αναβάθμιση σπουδών".

Περήφανος φοιτητής του DUTh!!!
Άβαταρ μέλους
Giannis
Full Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό innerwisp » 20 Νοέμ 2008, 23:49

Για να δούμε, είχε μαζεύψει ο κ. Γεωργίου αρκετές παρουσίες για να πάρει τη θέση; Είχε κάνει αρκετές προαιρετικές εργασίες;
Ελπίζω να τον κρίνουν όπως κρίνει ο ίδιος τους φοιτητές του.
innerwisp
Newbie

Δημοσίευσηαπό maria_z » 21 Νοέμ 2008, 16:39

Τι έγινε τελικά με αυτό το θέμα;
maria_z
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 21 Νοέμ 2008, 18:46

Βασικά είναι εκλογή καθηγητή ή αναπληρωτή καθηγητη για τη πλήρωση θέσης στα εφαρμοσμένα μαθηματικά δες εδώ http://www.ee.duth.gr/index.php?option= ... 9&Itemid=2 είναι η 6η πρόσκληση
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό ap4225 » 22 Νοέμ 2008, 18:29

Από ό,τι μου είπαν, βρέθηκαν εκεί αρκετοί φοιτητές, καθώς και ένας απόφοιτος, οι οποίοι μίλησαν και μάλλον είπαν αυτά που έπρεπε να ακουστούν: για τις παρουσίες, για τις εξωφρενικές εργασίες, για το ότι δεν επιτρέπει στους φοιτητές να δουν το γραπτό τους, για τη "μυστήρια" βαθμολόγηση, για τα παράλογα θέματα(όπως εκείνο στις πιθανότητες "γράψτε σε κείμενο 800λέξεων[...]") κλπ. Δυστυχώς σε αυτές τις διαδικασίες η γνώμη των φοιτητών δεν παίζει τόσο ουσιαστικό ρόλο καθώς έχουμε το δικαίωμα να μιλήσουμε μόνο πριν την έναρξη της διαδικασίας και οι καθηγητές δεν είναι "υποχρεωμένοι" να λάβουν υπόψη τους τη γνώμη που θα εκφράσουμε. Όπως και να'χει, οι γνώμη των φοιτητών ακούστηκε και στη συνέχεια, με κλειστές τις πόρτες οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς ειπώθηκε, ο εν λόγω καθηγητής δεν πήρε τη θέση.
Δεν ξέρω με τί άποψη πήγαν εκεί οι υπόλοιποι καθηγητές για τον Γεωργίου, πάντως πιστεύω ότι οι παρουσία των φοιτητών βοήθησε.
ap4225
Newbie

Δημοσίευσηαπό Giannis » 23 Νοέμ 2008, 02:11

ap4225 έγραψε:Από ό,τι μου είπαν, βρέθηκαν εκεί αρκετοί φοιτητές, καθώς και ένας απόφοιτος, οι οποίοι μίλησαν και μάλλον είπαν αυτά που έπρεπε να ακουστούν: για τις παρουσίες, για τις εξωφρενικές εργασίες, για το ότι δεν επιτρέπει στους φοιτητές να δουν το γραπτό τους, για τη "μυστήρια" βαθμολόγηση, για τα παράλογα θέματα(όπως εκείνο στις πιθανότητες "γράψτε σε κείμενο 800λέξεων[...]") κλπ. Δυστυχώς σε αυτές τις διαδικασίες η γνώμη των φοιτητών δεν παίζει τόσο ουσιαστικό ρόλο καθώς έχουμε το δικαίωμα να μιλήσουμε μόνο πριν την έναρξη της διαδικασίας και οι καθηγητές δεν είναι "υποχρεωμένοι" να λάβουν υπόψη τους τη γνώμη που θα εκφράσουμε. Όπως και να'χει, οι γνώμη των φοιτητών ακούστηκε και στη συνέχεια, με κλειστές τις πόρτες οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς ειπώθηκε, ο εν λόγω καθηγητής δεν πήρε τη θέση.
Δεν ξέρω με τί άποψη πήγαν εκεί οι υπόλοιποι καθηγητές για τον Γεωργίου, πάντως πιστεύω ότι οι παρουσία των φοιτητών βοήθησε.

Δεν ξέρω ποιοι σου είπαν ότι "βρέθηκαν εκεί αρκετοί φοιτητές", αλλά μπορώ να σου πω επειδή ήμου εκεί από τις 9:15, ότι δεν υπήρχε κανείς από πλευράς φοιτητών, εκτός από δυο άλλους φοιτητές (των ΕΑΑΚ αν δεν απατώμαι) οι οποίοι δεν κάθησαν και πολύ. Εκτός και αν ήταν εκεί από τις 6:30 το πρωί ή και πιο νωρίς και δεν τους πρόλαβα... ή εκτός και αν ήταν αόρατοι.\

Για το αποτέλεσμα της εκλογής και σχετικά με τις όποιες αντιδράσεις των φοιτητών, το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι η λαϊκή ρήση: "Ότι σπύρεις, θα θερίσεις..."

@patirgerasimos: Όλοι ξέρουμε την ανακοίνωση της 6ης ΓΣ. Το ότι δεν έγραφε "Εκλογή του Αν.Καθηγητή κ.Γεωργίου στη βαθμίδα του Καθηγητή" δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνουν όλοι περι τίνος πρόκειται. Τι κάνει νιάου νιάνου στα κεραμύδια??
Θα σε παρακαλούσα να μην σπαταλάς το πολύτιμο ρεύμα και πόρους από αυτόν τον πλανήτη για να γραφεις αυτά που σκέφτεσαι.

Να κλέβεις ιδέες από ένα άτομο είναι κλοπή, να κλέβεις από πολλά...είναι έρευνα.

Πάτα εδώ
Άβαταρ μέλους
Giannis
Full Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 23 Νοέμ 2008, 03:04

η πρόσκληση έλεγε οτι θα επιλέξουν καθηγητη ή ανπληρωτή καθηγητή για κείνο το γνωστικό αντικείμενο κ όχι οτι θα κάνουν κάποιο καθηγητή..
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Giannis » 23 Νοέμ 2008, 03:23

patirgerasimos έγραψε:η πρόσκληση έλεγε οτι θα επιλέξουν καθηγητη ή ανπληρωτή καθηγητή για κείνο το γνωστικό αντικείμενο κ όχι οτι θα κάνουν κάποιο καθηγητή..

Μάλλον μας θεωρείς για πολύ κατώτερου νοητικού επιπέδου από εσένα. Ελληνικά πιστεύω ότι γνωρίζω καλά και όπως έγγραψα, ξέρουν όλοι τι έγγραφε η ανακοίνωση της Γ.Σ.

Από εκεί και πέρα επιλογή σου να μένεις στην επιφάνεια....
Άβαταρ μέλους
Giannis
Full Member

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 23 Νοέμ 2008, 04:48

Τελικά ποιον εκλέξαν; (βαριέμαι να διαβάσω τα παραπάνω.ελπίζω να μην απαντήθηκε. και υποσχομαι να μην το ξανακάνω :P )
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 23 Νοέμ 2008, 13:56

:D :D καλά ότι πεις
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό ap4225 » 23 Νοέμ 2008, 20:33

Giannis έγραψε:Δεν ξέρω ποιοι σου είπαν ότι "βρέθηκαν εκεί αρκετοί φοιτητές", αλλά μπορώ να σου πω επειδή ήμου εκεί από τις 9:15, ότι δεν υπήρχε κανείς από πλευράς φοιτητών, εκτός από δυο άλλους φοιτητές (των ΕΑΑΚ αν δεν απατώμαι) οι οποίοι δεν κάθησαν και πολύ. Εκτός και αν ήταν εκεί από τις 6:30 το πρωί ή και πιο νωρίς και δεν τους πρόλαβα... ή εκτός και αν ήταν αόρατοι.\

Εκτός από έναν καθηγητή(δεν υπάρχει λόγος να αναφέρω όνομα) μου το'παν και οι 2 αυτοί φοιτητές που αναφέρεις. Κι επειδή δε γνωρίζω ακριβές νούμερο φοιτητών έγραψα "αρκετοί". Αφού ήσουν εκεί πες τα ακριβέστερα. Το υφάκι σου βέβαια, από που προέκυψε δεν κατάλαβα.
ap4225
Newbie

Δημοσίευσηαπό Giannis » 23 Νοέμ 2008, 23:21

ap4225 έγραψε:Εκτός από έναν καθηγητή(δεν υπάρχει λόγος να αναφέρω όνομα) μου το'παν και οι 2 αυτοί φοιτητές που αναφέρεις. Κι επειδή δε γνωρίζω ακριβές νούμερο φοιτητών έγραψα "αρκετοί". Αφού ήσουν εκεί πες τα ακριβέστερα. Το υφάκι σου βέβαια, από που προέκυψε δεν κατάλαβα.

Να ζητήσω συγγνώμη, αν το "υφάκι" μου σε ενόχλησε, από εκεί και πέρα, να διευκρινίσω ότι είμαι ενάντια στη λογική του "σπασμένου τηλεφώνου". Για αυτό τον λόγο, επειδή ήμουν εκεί από το πρωί μέχρι περίπου και τις 11:45 αν θυμάμαι καλά, λέω απλά τι είδα. Όπως είπα και στο προηγούμενο μου ποστ, ίσως αυτά που αναφέρεις να έγιναν πριν τις 9:15, οπότε δεκτόν.
Θα σε παρακαλούσα να μην σπαταλάς το πολύτιμο ρεύμα και πόρους από αυτόν τον πλανήτη για να γραφεις αυτά που σκέφτεσαι.

Να κλέβεις ιδέες από ένα άτομο είναι κλοπή, να κλέβεις από πολλά...είναι έρευνα.

Πάτα εδώ
Άβαταρ μέλους
Giannis
Full Member

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες