Offtopic: Υπάρχει και στην Καρδίτσα και σε όλες τις πόλεις. Είναι όμως όλες ιδιωτικές. Υπάρχει η σχολή του Μαρινόπουλου, του Μασούτη, του Σκλαβενίτη και των τοπικών super market.

Χαχα σωστόοοοοοοοοοοος!
+1 στην michelle
Giannis έγραψε:
Τα καινούργια βιβλία-εκτρώματα του Γεωργίου δικό σας κατόρθωμα ήταν?
Giannis έγραψε:
που θα βρω αυτήν την μυθική αποθήκη σχεδίου??
michelle έγραψε:τα 2/3 των φοιτητών λενε : να τελειώνουμε να φύγουμε από την Ξάνθη
patirgerasimos έγραψε: Πρωτον γιατι λες το βιβλιο του Γεωργιου εκτρωμα
patirgerasimos έγραψε:μια χαρα τα λεει κ εχει πραγματα τα οποια δεν υπαρχουν πουθενα.
patirgerasimos έγραψε: Κ οσο για τη κατασταση στο μαθημα του (που δε ξερω απο ποτε ξεκινησε)
patirgerasimos έγραψε:εσεις φταιτε που αδιαφορουσατε για το μαθημα του
patirgerasimos έγραψε:μιλαω γενικα και σε 2 πληθυντικο επειδη εγω δεν ειχα αλλη επιλογη) και ηταν ο μονος που κανε κατι γιαυτο κακο δε αλλα το κανε.
patirgerasimos έγραψε:οσο για την αποθηκη σχεδιου δεν ειπε κανεις οτι υπαρχει αλλα αυτο που εγινε ειναι οτι πηραμε τα λεφτα απο το τσμεδε και ειπαμε να μειωσουμε το κοστος για τον εξοπλισμο του σχεδιου.. αυτα περι αποθηκων κ autocad κ αναπτυξης λογισμικου τα ειπαν αλλοι.
patirgerasimos έγραψε:Κ αν ειναι να γινει αποθηκη σχεδιου αυτο θα το δουμε το 2009
Kevin έγραψε:... διάφορα θέματα προκύπτουν στα οποία οι περισσότεροι από εμάς έχουμε θέση και άποψη...
2gether έγραψε:p.s.:αν τα λόγια μου ακουστούν "κάπως επαναστατικά",όχι δεν ανήκω σε πολιτική παράταξη ούτε υποστηρίζω κάποια.Απλώς είμαι αγανακτισμένος..όπως και πολλοί άλλοι συμφοιτητές μου..
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες