Ίδρυση Σ.Φ. του τμήματος Η.Μ.Μ.Υ.

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Συμφωνείτε με την ίδρυση Συλλόγου Φοιτητών του τμήματος ΗΜΜΥ;

Ναι
100
83%
Οχι
19
16%
ΔΞ/ΔΑ
2
2%

Σύνολο ψήφων : 121

Re: Ίδρυση Σ.Φ. του τμήματος Η.Μ.Μ.Υ.

Δημοσίευσηαπό Kevin » 19 Σεπ 2008, 13:27

[quote="JimMichael"]
Offtopic: Υπάρχει και στην Καρδίτσα και σε όλες τις πόλεις. Είναι όμως όλες ιδιωτικές. Υπάρχει η σχολή του Μαρινόπουλου, του Μασούτη, του Σκλαβενίτη και των τοπικών super market.  :P :P

Χαχα σωστόοοοοοοοοοοος!

+1 στην michelle
Kevin

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 19 Σεπ 2008, 15:18

Giannis έγραψε:
Τα καινούργια βιβλία-εκτρώματα του Γεωργίου δικό σας κατόρθωμα ήταν?

Πρωτον γιατι λες το βιβλιο του Γεωργιου εκτρωμα μια χαρα τα λεει κ εχει πραγματα τα οποια δεν υπαρχουν πουθενα. Κ οσο για τη κατασταση στο μαθημα του (που δε ξερω απο ποτε ξεκινησε) εσεις φταιτε που αδιαφορουσατε για το μαθημα του ( μιλαω γενικα και σε 2 πληθυντικο επειδη εγω δεν ειχα αλλη επιλογη) και ηταν ο μονος που κανε κατι γιαυτο κακο δε αλλα το κανε.

Giannis έγραψε: 

που θα βρω αυτήν την μυθική αποθήκη σχεδίου??

οσο για την αποθηκη σχεδιου δεν ειπε κανεις οτι υπαρχει αλλα αυτο που εγινε ειναι οτι πηραμε τα λεφτα απο το τσμεδε και ειπαμε να μειωσουμε το κοστος για τον εξοπλισμο του σχεδιου.. αυτα περι αποθηκων κ autocad κ αναπτυξης λογισμικου τα ειπαν αλλοι. Κ αν ειναι να γινει αποθηκη σχεδιου αυτο θα το δουμε το 2009

michelle έγραψε:τα 2/3 των φοιτητών λενε : να τελειώνουμε να φύγουμε από την Ξάνθη

μπα δε το λενε γιαυτο  :P :P :P 8) αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα
Τελευταία επεξεργασία από patirgerasimos και 19 Σεπ 2008, 15:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Giannis » 19 Σεπ 2008, 21:06

patirgerasimos έγραψε: Πρωτον γιατι λες το βιβλιο του Γεωργιου εκτρωμα

Πρώτον, γιατί είναι. Γεμάτα λάθη, λάθος στοιχίσεις, λάθη στους τύπους ακόμα και λάθη στα αποτελέσματα των λυμένων ασκήσεων.
patirgerasimos έγραψε:μια χαρα τα λεει κ εχει πραγματα τα οποια δεν υπαρχουν πουθενα.

Πρώτον, είναι απόλυτη, πλήρης, ολοκληρωτική αντιγραφή από σοβαρά βιβλία που κυκλοφορούν στο εμπόριο, αλλά και σε pdf στο internet. Ωστόσο, ακόμα και αυτό δεν μπόρεσε να το κάνει σωστά, για τους λόγους που γράφω πάνω.
patirgerasimos έγραψε: Κ οσο για τη κατασταση στο μαθημα του (που δε ξερω απο ποτε ξεκινησε)

Πρώτον, υπήρχε ανέκαθεν.
patirgerasimos έγραψε:εσεις φταιτε που αδιαφορουσατε για το μαθημα του

Πρώτον, δεν αδιαφορούσαμε. Αυτός αδιαφορούσε και έχω και παραδείγματα αν θέλεις να σου πω.
patirgerasimos έγραψε:μιλαω γενικα και σε 2 πληθυντικο επειδη εγω δεν ειχα αλλη επιλογη) και ηταν ο μονος που κανε κατι γιαυτο κακο δε αλλα το κανε.

Πρώτον, δηλαδή εμείς είχαμε ενώ εσύ δεν είχες??
patirgerasimos έγραψε:οσο για την αποθηκη σχεδιου δεν ειπε κανεις οτι υπαρχει αλλα αυτο που εγινε ειναι οτι πηραμε τα λεφτα απο το τσμεδε και ειπαμε να μειωσουμε το κοστος για τον εξοπλισμο του σχεδιου.. αυτα περι αποθηκων κ autocad κ αναπτυξης λογισμικου τα ειπαν αλλοι.

Πρώτον, τα είπαν οι ιδιοι που τα λένε εδώ και 6 χρόνια που πηγαίνω σε "εκλογοαπολογιστικές" και ακούω κάθε χρόνο τα ίδια καραγκιοζιλίκια, που εννοείται ότι δεν έχουν γίνει ποτέ.
patirgerasimos έγραψε:Κ αν ειναι να γινει αποθηκη σχεδιου αυτο θα το δουμε το 2009

Συ είπας....
Τελευταία επεξεργασία από Giannis και 19 Σεπ 2008, 21:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Θα σε παρακαλούσα να μην σπαταλάς το πολύτιμο ρεύμα και πόρους από αυτόν τον πλανήτη για να γραφεις αυτά που σκέφτεσαι.

Να κλέβεις ιδέες από ένα άτομο είναι κλοπή, να κλέβεις από πολλά...είναι έρευνα.

Πάτα εδώ
Άβαταρ μέλους
Giannis
Full Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό Kevin » 16 Οκτ 2008, 18:12

Η εξεταστική τελείωσε, το εξάμηνο μπήκε σε μια ρότα σιγά σιγά, διάφορα θέματα προκύπτουν στα οποία οι περισσότεροι από εμάς έχουμε θέση και άποψη. Τί λέτε? Προχωράμε και το συγκεκριμένο θέμα? Σύμφωνα με το poll είναι αρκετοί αυτοί που ενδιαφέρονται.
Kevin

Δημοσίευσηαπό Guest » 16 Οκτ 2008, 23:01

Kevin έγραψε:... διάφορα θέματα προκύπτουν στα οποία οι περισσότεροι από εμάς έχουμε θέση και άποψη...

Ρίχνοντας μια ματιά στα τελευταία topics που έχουν δημιουργηθεί στα εσωτερικά θέματα,ίσως όντως πλέον είναι επιτάκτικη η ανάγκη για την επαναφορά αυτού του θέματος (τουλάχιστον).Είναι αλήθεια ότι το forum έδωσε φωνή σε πολλούς από εμάς,φοιτητές που έχουμε κοινές απόψεις και πριν δεν είχαμε καν την ευκαιρία να τις εκφράσουμε.Μήπως ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτούμε τη δυνατότητα αυτή που μας δίνει το forum?Μήπως ήρθε η ώρα να προβούμε σε μερικές αλλαγές σε αυτή τη σχολή,αλλαγές που επιθυμούμε οι περισσότεροι από εμάς σύμφωνα κ με το poll και θα βελτιώσουν αρκετά τη τωρινή κατάσταση? Είναι σίγουρο ότι πολλοί από εμάς θα πουν "ναι οκ συμφωνώ στο να γίνει κάτι όμως ποιος τρέχει?άλλωστε είμαι ήδη αρκετά απασχολήμενος για να τρέξω και για ένα τέτοιο θέμα για τη σχολή..δε βαριέσαι..."..Λάθος..Επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει.Δεν θα χρειαστεί να θυσιάσουμε κ πολλά για κάτι τέτοιο..Απλά χρειαζόμαστε θέληση,διάθεση και μία αρκετά καλή ίδεα για το τι κάνουμε από εδώ και πέρα...Ας γίνει λοιπόν η αρχή..(αν και κατά τη γνώμη μου η αρχή έγινε με τη δημιουργία του forum,οπότε ευκαιρία να προχωρήσουμε και λίγο παρακάτω,να κάνουμε τα πιστεύω και τα λόγια μας πράξεις...)

p.s.:αν τα λόγια μου ακουστούν "κάπως επαναστατικά",όχι δεν ανήκω σε πολιτική παράταξη ούτε υποστηρίζω κάποια.Απλώς είμαι αγανακτισμένος..όπως και πολλοί άλλοι συμφοιτητές μου..
Τελευταία επεξεργασία από Guest και 16 Οκτ 2008, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Guest

Δημοσίευσηαπό m.j. » 17 Οκτ 2008, 09:56

2gether έγραψε:p.s.:αν τα λόγια μου ακουστούν "κάπως επαναστατικά",όχι δεν ανήκω σε πολιτική παράταξη ούτε υποστηρίζω κάποια.Απλώς είμαι αγανακτισμένος..όπως και πολλοί άλλοι συμφοιτητές μου..

+++1
μιλάμε όμως για τρελή αγανάκτηση  :P
βασικά συμφωνώ απόλυτα και καλά κάνατε και επαναφέρατε το θέμα...

λοιπόν έχει κανείς καμμιά ιδέα για το τι μπορούμε να κάνουμε???
peace just wanted to be free.
m.j.
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό revolver » 17 Οκτ 2008, 20:25

2gether συμφωνω απόλυτα...επίσης λέω οτι για να πετύχουμε κάτι επίσημο στο καταστατικό π.χ πρέπει πρώτα να οργανοθούμε και ανεπίσημα να μαζευτούμε να δούμε πόσοι μπορούμε να ειμαστε η να γινουμε...να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας και πέρα απτα όρια του forum.. με λίγα λόγια να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
revolver
Newbie

Δημοσίευσηαπό dimitrisgzs » 17 Οκτ 2008, 20:56

ναι συμφωνω,ειχα πει και σε πρηγουμενο post να μαζευτουμε,να οργανωθουμε λιγο,να βρουμε μια ακρη και μετα....βλεπουμε
Άβαταρ μέλους
dimitrisgzs
Full Member

Δημοσίευσηαπό megatron » 22 Ιαν 2009, 20:39

Με το θέμα αυτό, τελικά παιδιά τι θα γίνει??? Γιατί μου φαίνεται ότι το παρατήσαμε έτσι? Επειδή τον τελευταίο καιρό, είχαμε μεγάλη δραστηριότητα στη σχολή μας με καταλήψεις και όπου ναναι μάλλον έρχεται η εξεταστική, οπότε είπαμε λίγο....λέω λίγο να το ξεχάσουμε? Εεεε, τι λέτε? Ίσα ίσα που αυτόν τον καιρό (με τις καταλήψεις και τις αναστολές μαθημάτων εννοώ...) θα έπρεπε κάπως να μας είχε λίγο "ευαισθητοποιήσει" η όλη κατάσταση...
Μου φαίνεται μάλλον ότι όλοι μας, μαζί κι εμένα μέσα, είμαστε γενικά πολύ ωραίοι στα λόγια και να γράφουμε και να αποτυπώνουμε την σκέψη μας εδώ στο forum.Δεν είναι κακό βέβαια να μιλάμε, να σκεφτόμαστε και να γράφουμε, αλλά δυστυχώς, όπως φαίνεται, δεν βλέπω να έχουμε την δύναμη να κάνουμε πράγματα. Αυτά που λέμε, να τα κάνουμε πράξη ρε παιδί μου... ;)

Τι να άλλο να πω, δεν ξέρω κι εγώ... Τουλάχιστον, ας δώσουμε μια μικρή σημασία στους αρθμούς του poll που είχε ανοιχτεί (σε σύνολο 85 ψήφων):
Συμφωνείτε με την ίδρυση Συλλόγου Φοιτητών του τμήματος ΗΜΜΥ;
"Ναι" έχει πει το 82% (70 άτομα)
"Όχι" έχει πει το 15% (13 άτομα).
ΔΞ/ΔΑ έχει πει το 2% (2 άτομα)
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό papadrikos » 22 Ιαν 2009, 21:58

το θεμα αυτο ειναι πολυ μεγαλο αλλα οχι και τοσο συνθετο. υπαρχει το καταστατικο του συλλογου φοιτητων το οποιο οριζει οτι ο συλλογος ειναι ενας και ενιαιος. επισης οριζει οτι για να αλλαξει το καταστατικο πρεπει να γινει καταστατική συνελευση η οποια αποτελειται απο τα 3\4 της σχολης αν δεν κανω λαθος. αυτη τη στιγμή ειναι εγγεγραμενα (ενεργα και ανενεργα μελη...) γυρω στις 3500 φοιτητες. στις εκλογες που ολοι κινητοποιουνται για να ψηφισουν μαζευονται 1800 ατομα περιπου.. η μεγαλυτερη συνελευση εχει μαζεψει γυρω στα 1000 ατομα... που σημαινει οτι και να μπορουσε καποιος να μαζεψει τον απαιτουμενο αριθμο ατομων, κατι το οποιο ειναι αδυνατο... δε θα μπορουσε να τους βαλει πουθενα να συνεδριασουν για να βγαλουν αποφαση γιατι δεν χωρανε σε κανενα αμφιθεατρο... οποτε δε νομιζω οτι μπορει να γινει κατι με τη διασπαση του συλλογου. αυτο που μπορει να γινει ειναι να δημιουργηθει ενας συλλογος ηλεκτρολογων οπως δημιουργειται συλλογος ποντιων, της γεφυρας κλπ μονο που θα ειναι κομματι του συλλογου φοιτητων οποτε και θα δεσμευεται απο τις αποφασεις του (για καταληψεις..) .. οπως επισης και και θα παραμεινει ο ιδιος τροπος εκλογων.. απλα σαν συλλογος θα μπορει να εκφραζει την αποψη του και θα μπορεσετε να οικοδομήσεται εναν φορεα πανω στο αποκλειστικο συμφερον των ηλεκτρολογων. δεν ξερω αν σας καλυπτει κατι τετοιο... αλλα ειναι ενα πρωτο βημα και το μονο εφικτο κατα τη γνωμη μου... εκτος και αν συμφωνησουν ολες οι παραταξεις.. κατι που το βλεπω κατι παραπανω απο απιθανο.
papadrikos
Full Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 22 Ιαν 2009, 22:20

αν όντος είναι έτσι τα πράγματα.. ένας τέτοιος σύλλογος δεν είναι άσχημος τουλάχισοτν για αρχή....γιατί καταστατική συνέλευση δεν το βλέπω να γίνεται
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Despoina » 24 Ιαν 2009, 00:49

Να ζητήσουμε να γίνει συνέλευση, η οποία δε θα είναι καταστατική αλλά θα έχει ως θέμα προς συζήτηση τη δυνατότητα-στο μέλλον-πραγματοποίησης καταστατικής συνέλευσης, στην οποία δε θα υπάρχει ''απαρτία'', αλλά ένας ικανοποιητικός αριθμός φοιτητών. Όπου ικανοποιητικός αριθμός θα θεωρηθεί αυτός που θα αποφασίσουμε στη συνέλευση αυτή. Να αφήσουμε όλες τις παρατάξεις να τοποθετηθούν και να κατεβάσουν τις προτάσεις τους και εμείς να κινητοποιηθούμε αναλόγως ώστε να ψηφιστεί η δική μας πρόταση. Αν τα καταφέρουμε, η επόμενη συνέλευση που θα γίνει, θα είναι καταστατική και θα μπορέσουμε επιτέλους να αλλάξουμε το περιβόητο καταστατικο ώστε να αποκτήσουμε δικό μας σύλλογο. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα έχουμε τουλάχιστον προσπαθήσει!!! :D
Despoina
Newbie

Δημοσίευσηαπό papadrikos » 24 Ιαν 2009, 01:12

πολυμηχανη... χαχαχα αλλα δεν γινεται δυστυχως.. ακομα και αν μπορουσες να παρεις την συνελευση που λες.. κατι που θα ειναι σχετικα δυσκολο δεν μπορεις να αλλαξεις τον αριθμο των μελων που χρειαζονται για την καταστατικη συνελευση.. γιατι ειναι σαν να αλλαζεις το κταστατικο.. το καταστατικο κατοχυρωνει τα δικαιωματα του καθενος μεσα στο συλλογο.. και καμια πλειοψηφια δεν μπορει να το αλλαξει οσο μεγαλη και αν ειναι.. ειναι αρχη της δημοκρατιας.. οι πλειοψηφιες περνούν την αποψη τους αλλα διασφαλιζουν και τα δικαιωματα της εκαστοτε μειοψηφιας οσο μικρη και αν ειναι αυτη..
papadrikos
Full Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 24 Ιαν 2009, 01:42

Όμως δεν έχω καταλάβει κάτι.. εμείς ζητάμε το κάθε τμήμα να έχει το δικό του σύλλογο? ή ΗΜΜΥ να κάνουν το δικό τους και ο άλλος να μείνει με τις υπόλοιπες σχολές...γιατί αν είναι έτσι σιγά να μην σηκωθεί ο αρχιτέκτονας πολιτικος και οι άλλοι να τρέχουν στη συνέλευση...Αν και το να σπάσει ο σύλλογος δεν ξέρω αν μας συμφέρει, διότι είμαστε λίγοι και αν χωριστούμε θα είμαστε "πολύ λίγοι για να ακουστούμε"....
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό papadrikos » 24 Ιαν 2009, 01:47

να σημειωσω οτι ειναι πολυ πιθανο αν δημιουργηθει καινουριος συλλογος στα πλαισια του συλλογου φοιτητων να δικαιουται και χρηματοδοτηση παγια καθε χρονο..
papadrikos
Full Member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες