Ας κάνουμε κι ένα Μαγικό

Χαλαρή κουβέντα για ό,τι δεν έχει θέση στα άλλα boards. Συζήτηση σε ΚΟΣΜΙΟ επίπεδο για όλα τα θέματα. Απαγορεύονται μόνο τα πολιτικά θέματα. Προσωπικές επιθέσεις και βρισιές θα οδηγούν στο κλείδωμα ή και στην διαγραφή του topic.

Ας κάνουμε κι ένα Μαγικό

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 26 Ιαν 2009, 14:59

Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εγώ... ξυρίζομαι... Δε βαριέσαι, πάμε να κάνουμε ένα μαγικό να μας περάσει και η ώρα (γι'αυτούς δηλαδή που δεν περνάει με διάβασμα...). Να σημειώσω επίσης ότι ακόμα είναι σε πειραματικό στάδιο, αλλά έχει πλάκα. Ίσως να χρειαστείτε κάποιο χαρτί και μολύβι για να σημειώσετε τίποτα σε περίπτωση που μπερδευτείτε. Και ξεκινάμε...

Διαλέχτε, διαλέχτε (απ'όλα έχω, πατάτε - ντομάτε - αγγουράκι - τραπέζια - καρέκλες - μπαμπού.... στο θέμα μας) έναν αριθμό από το 1 ως το 10.
...............
Πάρτε τώρα αυτόν τον αριθμό και πολλαπλασιάστε τον με το 9.
...............
Από αυτό που βρήκατε αφαιρέστε το 5.
...............
Κάντε τον αριθμό που βρήκατε μονοψήφιο. Αν είναι ήδη μονοψήφιος αφήστε τον. Αν είναι διψήφιος ή τριψήφιος, προσθέστε τους αριθμούς του μεταξύ τους και συνεχίστε τη διαδικασία μέχρι να φτιάξετε μονοψήφιο αριθμό. Πχ βρήκαμε το 56, αυτό γίνεται 5+6=11 και 1+1=2, άρα κρατάμε το 2.
...............
Αντιστοιχίστε τον αριθμό που βρήκατε με το γράμμα της αγγλικής αλφαβήτου. Στη δικιά μου περίπτωση αν πάρω το παράδειγμα από πάνω θα έχω το γράμμα B.
...............
Σκεφτείτε μια χώρα που να αρχίζει από αυτό το γράμμα. Στη δικιά μου περίπτωση με το B, ας πούμε Brazil (η χώρα να είναι στα αγγλικά, όχι δηλαδή Brazilia αντίστοιχα με το δικό μου...).
...............
Πάρτε το δεύτερο γράμμα της χώρας που σκεφτήκατε και σκεφτείτε ένα ζώο που να αρχίζει με αυτό. Στη δικιά μου περίπτωση το δεύτερο γράμμα είναι το r, και άρα ας πούμε rhinoceros (σωστά καταλάβατε, το ζώο θα πρέπει να είναι στα αγγλικά κι αυτό).
...............
Τώρα σκεφτείτε έντονα το χρώμα του ζώου που διαλέξατε και κρατήστε το στο μυαλό σας (ναι, και το χρώμα θα πρέπει να είναι στα αγγλικά).
...............

Ίσως θα έπρεπε να σας το πω από την αρχή αλλά......
There are no gray elephants in Denmark.

Υ.Γ.1 Το δοκίμασα στα ελληνικά, αλλά δεν βολεύει με τίποτα. Επίσης, θέλει και λίγη τύχη για να πιάσει (να πετύχετε το ζώο και να μη σας έρθει καμιά ηλίθια ιδέα όπως ξέρω γω emu για το ζώο ή dominicus republic για τη χώρα και μου τα καταστρέψετε όλα. Γιουχάρετέ με τώρα όσο τραβάει η όρεξή σας. Καλή σας βδομάδα
Υ.Γ.2 Να με συγχωρείτε, από κεκτημένη ταχύτητα έκανα λάθος στο typing του συμπεράσματος.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Re: Ας κάνουμε κι ένα Μαγικό

Δημοσίευσηαπό kkalop » 26 Ιαν 2009, 15:07

εντάξει , κερδίζεις το βραβείο του πιο καμένου...και μαζί μ'αυτό ένα χρυσό αγγούρι :P :P
Άβαταρ μέλους
kkalop
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό megatron » 26 Ιαν 2009, 15:11

Άλλο ένα topic ανοίχτηκε για να σκοτώσει την ώρα κάποιων, όπως την δική μου για παράδειγμα... :P
Καλά το έλεγα όμως, εδώ και καιρό, ότι μας έχει επηρεάσει όλους η ανίατη ασθένεια της Ξανθίτιδας!!!...

Φίλε μου JimMichael, νομίζω πως στην περίπτωσή σου, δεν υπάρχει γιατρικό...Δεν ξέρω αν έχει βγει και αντιξανθιτιδικό (σκέτος γλωσσοδέτης ρε παιδί μου :-[)εμβόλιο, αλλά δεν βαριέσαι...κάτι μπορούμε να κάνουμε στην περίπτωση σου. ;D ;D

Υ.Γ.: Να με συμπαθάς φίλε μου, τα σχόλια ήταν εντελώς για πλάκα.... ;)
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 26 Ιαν 2009, 15:15

χαχαχαχαχαχαχα, δεν περίμενα και κάτι καλύτερο. Πάντως δε μου'πατε αν πέτυχε
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό megatron » 26 Ιαν 2009, 15:21

Εμένα, για να δεις πόσο καμμένος είμαι κι εγώ, μου βγήκε Denmark ζώο elephant, με χρώμα....άστο καλύτερα. Αλλά τι να το κάνεις?
Πέτυχε ξεπέτυχε, πάλι καμμένος είμαι.... :P ;D
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 26 Ιαν 2009, 15:23

Να το αφήσω ασχολίαστο δηλαδή το χρώμα γιατί δε θέλω να φανταστώ καν τι χρώμα άλλο μπορεί να έβαλες στο μυαλό σου.... Ειλικρινά δηλαδή...
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Kevin » 26 Ιαν 2009, 15:33

JimMichael έγραψε:Υ.Γ.2 Να με συγχωρείτε, από κεκτημένη ταχύτητα έκανα λάθος στο typing του συμπεράσματος.

Μετά από αυτή τη διευκρίνιση λοιπόν πάμε πάλι από την αρχή όσοι δεν το 'χαμε καταλάβει...
Kevin

Δημοσίευσηαπό Stokos » 26 Ιαν 2009, 16:12

Δε ξέρω να κάνω πράξεις.

Υ.Γ. Δε δούλεψε
Brownpinkish Earthworms in Djibouti μου βγήκε
Stokos

Δημοσίευσηαπό starchild » 27 Ιαν 2009, 02:50

Και ειχα την εντύπωση πως εγω που μετρουσα ποσες φυσαλίδες έβγαζε μια σοδα που την ανακουνουσα, και που προσπαθουσα να μαντεψω τι 4ψηφιο θα μου εγβαζε η random στο Matlab ειμουνα ο πιο καμενος.... ::) ::)
Άβαταρ μέλους
starchild
Full Member

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης