Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εγώ... ξυρίζομαι... Δε βαριέσαι, πάμε να κάνουμε ένα μαγικό να μας περάσει και η ώρα (γι'αυτούς δηλαδή που δεν περνάει με διάβασμα...). Να σημειώσω επίσης ότι ακόμα είναι σε πειραματικό στάδιο, αλλά έχει πλάκα. Ίσως να χρειαστείτε κάποιο χαρτί και μολύβι για να σημειώσετε τίποτα σε περίπτωση που μπερδευτείτε. Και ξεκινάμε...
Διαλέχτε, διαλέχτε (απ'όλα έχω, πατάτε - ντομάτε - αγγουράκι - τραπέζια - καρέκλες - μπαμπού.... στο θέμα μας) έναν αριθμό από το 1 ως το 10.
...............
Πάρτε τώρα αυτόν τον αριθμό και πολλαπλασιάστε τον με το 9.
...............
Από αυτό που βρήκατε αφαιρέστε το 5.
...............
Κάντε τον αριθμό που βρήκατε μονοψήφιο. Αν είναι ήδη μονοψήφιος αφήστε τον. Αν είναι διψήφιος ή τριψήφιος, προσθέστε τους αριθμούς του μεταξύ τους και συνεχίστε τη διαδικασία μέχρι να φτιάξετε μονοψήφιο αριθμό. Πχ βρήκαμε το 56, αυτό γίνεται 5+6=11 και 1+1=2, άρα κρατάμε το 2.
...............
Αντιστοιχίστε τον αριθμό που βρήκατε με το γράμμα της αγγλικής αλφαβήτου. Στη δικιά μου περίπτωση αν πάρω το παράδειγμα από πάνω θα έχω το γράμμα B.
...............
Σκεφτείτε μια χώρα που να αρχίζει από αυτό το γράμμα. Στη δικιά μου περίπτωση με το B, ας πούμε Brazil (η χώρα να είναι στα αγγλικά, όχι δηλαδή Brazilia αντίστοιχα με το δικό μου...).
...............
Πάρτε το δεύτερο γράμμα της χώρας που σκεφτήκατε και σκεφτείτε ένα ζώο που να αρχίζει με αυτό. Στη δικιά μου περίπτωση το δεύτερο γράμμα είναι το r, και άρα ας πούμε rhinoceros (σωστά καταλάβατε, το ζώο θα πρέπει να είναι στα αγγλικά κι αυτό).
...............
Τώρα σκεφτείτε έντονα το χρώμα του ζώου που διαλέξατε και κρατήστε το στο μυαλό σας (ναι, και το χρώμα θα πρέπει να είναι στα αγγλικά).
...............
Ίσως θα έπρεπε να σας το πω από την αρχή αλλά......
There are no gray elephants in Denmark.
Υ.Γ.1 Το δοκίμασα στα ελληνικά, αλλά δεν βολεύει με τίποτα. Επίσης, θέλει και λίγη τύχη για να πιάσει (να πετύχετε το ζώο και να μη σας έρθει καμιά ηλίθια ιδέα όπως ξέρω γω emu για το ζώο ή dominicus republic για τη χώρα και μου τα καταστρέψετε όλα. Γιουχάρετέ με τώρα όσο τραβάει η όρεξή σας. Καλή σας βδομάδα
Υ.Γ.2 Να με συγχωρείτε, από κεκτημένη ταχύτητα έκανα λάθος στο typing του συμπεράσματος.