mafux έγραψε:Βλέπω όλοι σ' αυτό το πανεπιστήμιο φοβούνται μήπως χαρακτηριστούν μπλε, πράσινοι ή κόκκινοι.. Δεν πάμε μπροστά.. Όποιος θέλει μπορεί να κατεβάζει ένα παρδαλό πλαίσιο όπως έκαναν άλλοι και αλλού..
mafux έγραψε: Όπως και να 'χει μόνο αν ομάδες φοιτητών προωθήσουν ένα ζητούμενο αυτό έχει πιθανότητες να φτάσει εκεί που πρέπει. Αυτή θα έπρεπε να είναι η υγιής λειτουργία των παρατάξεων. Ως πανεπιστήμιο έχουμε πολλά θέματα που μπορούμε να οργανωθούμε σε ομάδες για να τα προωθήσουμε..
αναβαθμιση υπολογιστικου, τα δρομολογια των λεοφορειων, δωρεαν υλικα σχεδιου για τους πρωτοετεις, διαμορφωση στο προγραμμα σπουδων, διαμορφωση του εσωτερικου κανονισμου (οπου βρισκονται και οι πτυχιακες εξετασεις..), εκπαιδευτικες εκδρομες, διημεριδα για ενημερωση, παραταση προθεσμιων για την δηλωση μαθηματων, εξασφαλιση διπλωματικης για οσους δεν περνανε, εξασφάλιση διπλης και τριπλης εξεταστικης για τους φοιτητες, οπως επισης και προασπιση των συμφεροντων των φοιτητων απεναντι σε καθηγητές που αυθεραιτουν απεναντι τους. απο τα μεγάλα μεχρι τα μικρά.. το να πιεζεις για τους καδους, τους πινακες, την εκπαιδευτικη εκδρομουλα που θελετε στο εξωτερικο, τον περιβαλλοντα χωρο της σχολης και ερχονται και αλλα.. δε σε ξερω αλλα μαλλον εισαι μικρο ετος για να κανεις τετοια αφελη ερωτηση.[/quote]2gether έγραψε:papadrikos έγραψε:και αν υπαρχει καποια αποδοχη στο προσωπο μου δεν ειναι γιατι μιλαω και χασκουν.. αλλα γιατι εχω κανει τοσα για τη σχολη και τους φοιτητες που χαιρω αναγνωρισης για το εργο μου.
είμαι πράγματι περίεργος να μάθω.
mafux έγραψε:Παιδιά είπα την άποψη μου, δεν ζήτησα να μου πει κάποιος αν αυτή είναι πρόβλημα μου.. Όπως και να 'χει μόνο αν ομάδες φοιτητών προωθήσουν ένα ζητούμενο αυτό έχει πιθανότητες να φτάσει εκεί που πρέπει. Αυτή θα έπρεπε να είναι η υγιής λειτουργία των παρατάξεων. Ως πανεπιστήμιο έχουμε πολλά θέματα που μπορούμε να οργανωθούμε σε ομάδες για να τα προωθήσουμε..
Στο συγκεκριμένο post θα δεις πως ο "αρχηγός" μιλάει στο πρώτο ενικό για αυτά που έκανε η παράταξη του(!?!?!?!)
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες