loukis έγραψε:Δεν είναι δυνατόν να περνάμε κάθε μέρα μπροστά από το εξωτερικό αμφιθέατρο στο οποίο έγιναν τα καθίσματα ως φόρος τιμής για ένα φοιτητή 7ου έτους ο οποίος σκοτώθηκε πριν προλάβει να ολοκληρώσει τις σπουδές του ..
δεν καταλαβα-δεν ξερω αυτη την ιστορια απο ενδιαφερον και ιδιατερη περιεργεια μπορεις να αναπτυχθεις(ισως καλυτερα με pm ή σε καποιο αλλο θεμα)?
.
Επίσης είναι ντροπή να εξετάζονται σε μάθημα 1ου/2ου και 3ου έτους φοιτητές 15ου εξαμήνου και "καθηγητής" να μπαίνει στην αίθουσα και να ειρωνεύεται ότι τα θέματα είναι για 15 λεπτά
δεν προκειται να διαφωνησω και μαλιστα και εγω το ανεφερα αυτο και ειλικρινα το βρισκω ντροπη που υφισταται.
Το σχολιο ναι ηταν τουλαχιστον αστοχο ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Μαλιστα,οσο περναει ο καιρος βλεπεις ολο και περισσοτερα τετοια μαθηματα, η αρχη εγινε με το σχεδιο συνεχισε με τις μετρησεις προχωρησε στα πεδια και ελαφρως στην αρ αναλυση και κατεληξε(προς το παρων) στα κ2...
Δεν ξερω τι να πω απλα με θλιβει το γεγονος οτι οσο περναει ο καιρος χανω την οποια καψα,επιθυμια και αγαπη προς την σχολη. Απλα, υιοθετω το τυφλο διαβασμα και γενικα να σκωτωνω τον εαυτο μου στις εξεταστικες απλα και μονο για να περασω και αν τα καταφερω με καλο βαθμο.
Τελος,να αναφερω οτι ειλικρινα ξεπερασα τα ορια μου οταν παρακολουθησα στο 2ο εξαμηνο μετρησεις,μαθημα το οποιο πραγματικα μου αρεσε,δεν εχασα ουτε 1 μαθημα,εκανα μονος μου ολες τις εργασιες και κατεληξα να κοπω. Φταίμε και εμείς εννοείται. Γιατί δεν διεκδικούμε τα δικαιώματα μας παρά μόνο κρυφά ορισμένοι σε κλειστά γραφεία των καθηγητών και μόνο για τον εαυτό τους.
τι να διεκδικησεις ρε οταν φοβασαι οτι αν εκφρασεις μια αποψη σε καποιον καθηγητη θα χρωστας για παντα το μαθημα. Οταν μαλιστα βλεπω οτι οσες φορες εχω εκφρασει καποια δυσαρεσκεια face to face σε καποιον καθηγητη ποτε καποιος δεν υπερασπιστηκε τα δικαιωματα-αξιωσεις μου-μας απλα μολις εφυγε ο καθηγητης αναλωθηκε σε ατακες του στυλ καλα τα ειπες και αλλα ασκοπα...(περιττο να πω για την ανυπαρξια των κομματων και των εκλεγμενων ατομων γενικοτερα σε τετοια ζητηματα οπως και γενικοτερα σε οτιδηποτε σχετικο με την σχολη)
Επιτέλους πρέπει οι "καθηγητες" να αναγνωρίσουν ότι το επίπεδο της σχολής πλέον είναι αρκετά χαμηλό (βαθμολογίες εισαγωγής πρωτοετών φοιτητών) και να αναθεωρήσουν τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων τους.
δεν συμφωνω με αυτη την καραμελα καθως και εγω με χαμηλη βαση μπηκα...
Περα απο αυτο ομως φιλε μου,οι γνωσεις που χρειαζεσαι απο το λυκειο ειναι ελαχιστες και μονο ολοκληρωματα, ολα τα αλλα τα μαθαινεις απο την σχολη αρα διαφωνω...
το θεμα ειναι καθαρα το μαθημα ετσι οπως γινεται και σε αρκετες περιπτωσεις και το βιβλιο που δινεται(οχι για κυκλ τοσο αλλα για μαθηματα οπως πχ πεδια)
Επίσης η ειρωνεία και η κοροϊδία πιστεύω δεν αρμόζει στο επίπεδο που "νομίζουν" ότι κατέχει το Πολυτεχνείο μας.
συμφωνω φιλε μου αλλα πιστεψε με παντου τα ιδια σκατα ειναι δυστυχως. το θεμα ειναι γενικα η ελληνικη εκπαιδευση τι να πρωτοπεις;
βλεπω και εμπ και απθ ημμυ π.χ. στα πεδια τι γινεται
βλεπω και πολιτικους μηχ στις στατικες τι γινεται
Τι να πεις,
Να, τα όνειρα!Πάρ’ τα!
Τώρα πάνω σε κάρτα
θα χτυπάμε ό,τι αγαπήσαμε, φως μου....
Υ.Γ. συγνωμη για το μεγαλο post καθως και για το γεγονος οτι με αφορμη το post σου ξεφυγα αρκετα..